(Vlastní) řadové domy

Založil Johny650, 29.09.2011, 22:21:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Zkusim po práci nafotit fotku ze vnitř. Tady je s vláčkem.

Icewalker

Ty stěny jsou trochu jednotvárné, byť pruhované. Základ je to dobrý, stačilo by možná přidat pár detailů - nějak to oživit. Fotky interiéru by mě celkem zajímaly, takže jestli jsou, jejich zveřejnění uvítám :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

tomaslambo

možná by pomohla nějaká stříška nad nástupištěm :-\

Johny650

Fotky interiéru zkusím nafotit. Nejak se tam budu muset dostat (střecha neni oddělávácí.
Skoro žádné dílky nezbyly tak není možnost to nějak oživit.

Jinak zde přikládám další přestavbu domu 4954

Tomtombuy

Povedené! Líbí se mi zejména předsazení levé části.

Luky1987

Pěkný domek, škoda, že městskou zástavbu nestaví více lidí, pak by bylo kolejiště na nějaké výstavě hned zajímavější.
S tímhle setem jsem si vyhrál až až.

branio

Citace od: Johny650 kdy 28.10.2013, 19:55:08
Fotky interiéru zkusím nafotit. Nejak se tam budu muset dostat (střecha neni oddělávácí.
Skoro žádné dílky nezbyly tak není možnost to nějak oživit.

Jinak zde přikládám další přestavbu domu 4954

Pekná prácička, len mi do očí udierajú tie diery pod smetiakmi - čo tak tam pridať LGB plate 2 x 2 a kontajnery naraziť na ne? Alebo plate 1 x 2 s jedným studom na vrchu a na to presne na stred nasadit kontajner?

Johny650

Tak další domek přestavěn. Jedná se o 10228 (zde jsem musel dokoupit 20ks skel do oken) + navíc 14dílku na chodník (tmavě šedé)

Johny650

Tak další představba setu 10232.

Johny650

Včera došly dílky na 2domky (cca 2500ks) Dnes večer přidám fotky :)

Johny650

Tak už jsou hotovy. Za nějaké nápady budu rád :)

Jinak jsou to novostavby u kterých si majitelé mohli vybrat jakou barvu fasády budou mít.

Icewalker

V dnešní době je těžké postavit pěkné budovy ze standardních Lego-barev, aby se vyrovnaly oficiálním modularům. Toto je dobrý začátek - nicméně zajímavější by bylo, kdyby se červená a modrá budova lišily v pár detailech ;)
Brickshelf výběr

Johny650

Používám jen nové dílky a těch náhradních moc nemám. Domky jsem stavěl v hlavě a podle toho jsem nakoupil dílky na stavbu. Pravděpodobně jak budu objednávat na další tak je trošku poupravím. Jinak domky jsem stavěl s tím,že je to klasická řada domků, kde je dům od domu stejný, jen se mění fasáda.

Barvy bych vybral jiné, ale modrá i červená mě vyšla o 1Kč/dílek levněji než kdyby to bylo v jiné.

Johny650

Když Lego neudělalo modularní nemocnici tak jsem se musel spolehnout sám na sebe a takhle to dopadlo

matka

Tohle je parádní nemocnice. Zvlášť se mi líbil ten kosťák a vybavení pokojíčků. Jen mě pobavilo, jak jsou pacienti vysmátí  :). Jen možná škoda té garáže pro sanitku, přijde mi tam zbytečná a navíc při pohledu shora to působí jako prázdná místnost. Ale to je jen můj dojem, jinak moc dobrá práce.
Paní na Žlutém hradě

milanv

Pěkné! Má to fakt nemocniční atmosféru. Až moc, úplně z toho mrazí. Ta typická nemocniční bledě modrá na podlahách a celkové studeno, noční stolky s jedním šuplíkem, kapačky... Že ty jsi nějakou nemocnici viděl? :)

Kdybys chtěl nápad, tak mám takový detailík: tvůj kostlivec mě inspiroval, co takhle zkombinovat torso kostlivce s dvojkovým panelem v Trans-Black a udělat tak Rentgen?
Pán na Žlutém hradě

germik

Chezký - vnitřek je moc pěkný, i venek - ten červený pruh tomu dodává dynamiku...
Nepřemýšlel jsi třeba o nemocnici která by zapadla do řady Lego modularů - tzn. uděla ozdobný venek?
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Johny650

Jsem rád, že se nemocnice libí :)

Garáž se mi tam právě libí. Sanitka bude ve vnitř, takže to nebude tak prázdné.

Rentgen by byl pěkný také jsem přemýšlel, ale je tam málo místa.

Citace od: germik kdy 12.01.2014, 22:07:04
Chezký - vnitřek je moc pěkný, i venek - ten červený pruh tomu dodává dynamiku...
Nepřemýšlel jsi třeba o nemocnici která by zapadla do řady Lego modularů - tzn. uděla ozdobný venek?

Tato nemocnice bude s modulárama u sebe. Je to málo modulárovské? :)

germik

No záleží jaké moduláry myslíš - Já měl na mysli ty od Lega - které jsou v nějaké té směsi secese, rokoka a nevím čeho ještě, kdežto nemocnice je moderní. Ale koukám že i ty tvé ostatní moduláry jsou spíš modernější, takže by to tolik vadit nemělo ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Icewalker

Koukám, že to je nějaká VIP nemocnice - samé nadstandardy pro 1 pacienta na pokoji ;D

Moc se mi líbí, jak ses popral s inspirací ofiko nemocnicí, a "zmodularizoval" jsi ji. Pokud bys chtěl něco zkusit, garáž se sanitkou klidně vyhoď - záchranky dost často sídlí mimo nemocnici, a tam jen vyklopí "klienty". Místo garáže můžeš udělat klidně radiodiagnostické pracoviště - nezůstat u RTG, a nakrásně se pokusit o CT tunel ;)
Brickshelf výběr

Bard

Nemocnice se mi líbí, hlavně to, jak jsi ji pojal komplexně. Poctivá práce.

Johny650

Pořád přemýšlím, zdali to předělat, ale už to tak nechám jak to je. Garáž se mi tam docela líbí.
Během týdne se pustím do policejní stanice doufám,že se to nějak podaří :)

Mr. Cube

Parádní nemocnice! Vzpomněl jsem si na Theme Hospital...ach, kde jsou ty časy :D

Hardegon

A neni to přece jen takový moc obyčejný? Většina těch upravených domů je barevně ozvláštněná, ale jinak jsou to celkem holý stavby.