Rebrickable.com

Založil Ondra, 21.08.2011, 17:58:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Na internetu jsem našel tuto stránku http://rebrickable.com/ .Jedná se vlastně o program kde můžete namíchat kolik chcete setů a z něj vypadne jaké oficiální sety, ale i zaevidované MOCy, si můžete postavit nebo v kolika procentech dílů se jim blížíte.
Umí to i rozlišovat barvy a hledat možnou kombinaci pro specifický set.

Docela jsem se divil, když jsem zadal 8070 a 8297, kolik dalších setů mohu z vetší části postavit.

mind storm

Ondra

Příšte zkus refresh nebo zmáčkni F5...

mind storm

Skúšal som, nešlo, skúsil som iný počítač, a tam mi to už ide.

votrelec

Vsak to vie aj peeron. Len ten je dost pomaly. A pozeram, ze ten rebrickable vela setov nepozna!

pecco

Celkom užitočný program  ;)

Ondra

Citace od: mind storm kdy 21.08.2011, 20:16:13
...mam linux...
A jaký máš prohlížeč?Já bych řekl že chyba bude v jednom z těch dvou, možná že to bude vzájemná kooperace  >:D .

FilipS

Taky mi to ze začátku nejelo a škoda, že to nezná 10193. :/

mind storm

Citace od: Ondra kdy 21.08.2011, 20:46:15
Citace od: mind storm kdy 21.08.2011, 20:16:13
...mam linux...
A jaký máš prohlížeč?Já bych řekl že chyba bude v jednom z těch dvou, možná že to bude vzájemná kooperace  >:D .

Mozilla firefox, chyba asi medzi stoličkou a klávesnicou. :)

Ondra

To si v případě použití linuxu nemyslím  ;D .

Vypadá to, že se stránky teprve rozjíždějí.Plno témat tam prozatím chybí a zdá se že je to spíš pro fandy techniku a star wars viz. statistiky.

http://rebrickable.com/stats

Ondra

mind storm

Nakoniec sa u mňa ukázala chyba ID10T, opravené.

branio

Viete mi niekto poradiť, či a ako sa dajú do takýchto služieb pridávať len samostané diely?

Ako ilustrácia:
vlastním sety 8265 a 8275 a dokúpil som si diely na postavenie 8043. Nechcem si však túto 8043 pridať medzi vlastené sety, pretože by sa pridali aj diely, ktoré už mám, takze v systéme by boli evidované 2x.

grohl

Vzhledem k tomu, že jsem s tvůrcem stránky od začátku vývoje v kontaktu, (chtěl po mně souhlas zveřejnit některé návody na mé výtvory) mohu Vám zodpovědět zmíněné dotazy.

Server měl o víkendu problémy s hostingem a vypadl.

Databáze setů se doplňuje, jak jen to jde, ale věškerou práci dělá jeden člověk.

Individuální části bude možné přidávat, ale zatím se na dané funkci pracuje.