(Vlastní) Letadla /POKUS O MICROSCALE

Založil Berndthardt, 19.08.2011, 14:44:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Berndthardt

Sám bych na to asi nepřišel, velice mne však inspiroval Márty a jeho P-38.
Ne že by mne to snad tak nakoplo, či koplo do vrtule, ne, doslova celou vrtuli mi to rozkopalo :-) S tím jsem musel něco dělat. Posuďte sami:

B 747SCA + STS Enterprise

..po dokončení zavládlo veliké zklamání, jak tento microprojekt zobludněl v takovéhoto otesánka. Nastalo vyšetřování příčin a hledání viníka.

Po zhruba třech hodinách však frustrace zmizela jako když utne, to když se na finále mé dráhy 27 objevil tento kolega z východu.

An-225 Mrija + Buran

Jsem naprostý začátečník, tak uvítám především kritické připomínky. Díky!

Anatyt

Mne sa to páči človeče! :D

Marty713

Chlape, to je dobrý! :D

Mně se to teda sakra líbí. Je to docela fuška udržet měřítko, co? ;)

Berndthardt

Velice děkuju za zatím příznivé reakce, jsem velice potěšen.
Co mi však vrtá stále hlavou, jak přidělat tento snímač hodnot (nejen Pitotka) na čumák Enterprise. Poradíte? Díky

FilipS

Oba modely se mi líbí, ale pouze z bočního pohledu. Jako 2D reliéf je to super, ale jako model to kvůli 1 studové šířce vypadá zvláštně. Tu anténu bych udělal takto viz. obrázek.

Petronel

Citace od: Diidy kdy 19.08.2011, 17:07:01
Jako 2D reliéf je to super, ale jako model to kvůli 1 studové šířce vypadá zvláštně.

ano, něco na tom bude. Docela pěkné dílo a dobrý nápad, ale zajímalo by mě, jak by první model vypadal ze předu, mohl bys ukázat foto?  :D

Berndthardt

Diidy: dobré, díky moc, todle zrovna nemám, ale ušmiknu ten RC track holding pin či co to je a bude hotovo. Super nápad.

Petronel: bohužel nejdřív až po víkendu, teď mi foťák už frčí se ženou mimo PRG  :(
Co se týče 2D reliéfu, ano, to Jumbo je doslova pekelné (prostě nějak přerostlo, no), Mrija už ale vypadá dle mého i ze předu velice realisticky

Márty: těžší, než jsem vůbec kdy tušil  ;D

Rewolt

Modely bych nazval stínovou maketou.
It's a trap!

Ivansliz

Byť se zdá, že je to jednoduchá stavba z pár základních kostek, tak vytvořit co nejpřesněji takovou zmenšeninu musí dát též dost práce, úsilí...

Doufám, že to tu bude pokračovat dál. ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz