Lego dioráma Boskovice

Založil Legas, 18.07.2011, 15:02:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Legas

Ahoj všichni, naše Muzeum Boskovicka http://muzeum.boskovice.cz/ má zájem o výstavu Lega.

Jelikož jsem organizoval úspěšný první ročník jednodenní předváděcí akce Lego Technic Boskovice na Zámeckém skleníku (kulturní dům), obrátili se na mě, jestli bych neudělal něco stálejšího pro muzeum.

Termín výstavy by byl říjen až listopad 2011. Obsah nechali na mě. Chtěl bych úplně vynechat Technic, protože ten bude mít místo na druhém ročníku předváděčky na konci února 2012. Vymyslel jsem, že by bylo velmi pěkné udělat výstavku diorámat. Buď na libovolné téma, nebo na téma Boskovice (hrad, zámek, nádraží, radnice, kostel, letní kino ...). Měl by někdo zájem se výstavy zúčastnit jako vystavovatel? Pokud by rád někdo postavil některou budovu, památku, cokoliv z Boskovic, budu jen rád a vyjdu vstříc (seženu fotodokumentaci, pokud možno i nějaké plány - co bude potřeba). Ale myslím, že zaměření obecně na diorámata bude také velmi pěkné.

Muzeum má k dispozici následující vitríny:
- skleněné: 100 x 70 cm, výška = 200 cm (3 ks)
- skleněné: 110 x 60 cm, výška = 100 cm (5 ks)
- dřevěné: 115 x 55 cm, výška = 10 – 30 cm (4 ks)

Pokud se mi přihlásí dostatečný počet zájemců, vitríny i nafotím a vyvinu maximální aktivitu k organizaci a následně propagaci akce.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Legas

Založil jsem místo opravy tohoto popisu akce akci novou. Příště už budu chytřejší. Sem tedy prosím nepište, díky.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.