Společný projekt SPACE - další výstava

Založil Mtron, 01.06.2011, 14:01:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

měla by se na výstavě Lipno 2014 objevit sbírka setu Space

ANO
33 (47.1%)
NE
12 (17.1%)
Je to hloupost
12 (17.1%)
nezajímá mě to
13 (18.6%)

Celkem hlasů: 70

Mtron

Mezi námi bude baseplate 48 studů, udělej si sjezd od tebe do levého boku. Já tam dám pár lurpů a burpů jako skálu. Uděláme tam nějakou scénku či náznak průzkumu od Blacktronů.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Thrawn

Jako, že já to udělám bez baseplate, ty na baseplate a já to tam na místě jen docvaknu? Omlouvám se za delší vedení, ale stavěl jsem dnes do tří do rána, tak jsem trochu mimo.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Mtron

Citace od: Thrawn kdy 21.03.2014, 10:31:27
Jako, že já to udělám bez baseplate, ty na baseplate a já to tam na místě jen docvaknu? Omlouvám se za delší vedení, ale stavěl jsem dnes do tří do rána, tak jsem trochu mimo.

Jo tak to myslím, neboj přemýšlí ti to, není třeba se omlouvat.

peki

Prosím nahlásit požadavky na ubytování info ZDE
Žádám náčelníka společného projektu aby si ohlídal svoje stavitele (a sám šel příkladem ;) ).

peki

Finální rozmístěni MOC na kurtu

Krtek má barvy Mtronu takže to bude ladit  ;)

znouzectnost

Jenže krtek bude vedle classic space, prosím o přestavění krtka do modro-šedé a trans žlutá očička  >:D ;D

Mtron

Togarane přistávací plocha pro tvojí loď, bude ti to stačit ?  ;D

znouzectnost

Jůů to je pěkné místečko...
Mám doma připravené skoro všechny alternativní sety M:Tronů z druhé strany krabic (dodělávám už jen alternativy megacora a moc mi to nejde). Mám je dodat jako "obsluhu" Togaranovi lodě?

Togaran

Citace od: Mtron kdy 25.04.2014, 08:30:36
Togarane přistávací plocha pro tvojí loď, bude ti to stačit ?  ;D

Oho!  :D dekuji. Myslim ze je presne akorat. Plocha je koukam 160x96. Lod je cca 130x62 takze tam muze hezky stat a nebude nijak uveznena.
Obsluhu najakou vlastni mam, dekuji :) ale urcite se najde mito i pro dalsi stroje.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Mtron

Citace od: peki kdy 22.04.2014, 15:55:00
Žádám náčelníka společného projektu aby si ohlídal svoje stavitele (a sám šel příkladem ;) ).

už jste to nahlásili kdy kdo a kde budete spát ? do konce měsíce. Já tedy ne :D Nějak nevím zda tam mám něco vystavovat, když vidím zakázkové stavby.

kilhor

Byl by zajem o nejake dalsi veci jako posledne - cili nic moc stavitelstvi - spis blbinky okolo vesmiru.

Mam rozhodne nejaka nova videa s tehered classic space astronautama poletujicima volne po palube. Ale uprimne, lonske video je lepsi.

Nebo bych mohl udelat slideshow z fotek mé minifigurky před a po letu stratosferickým balónem.

A mam doma takove ty klasiky jako deset let stary 7471 Mars Exploration Rover, letosni 21104 NASA Mars Science Laboratory Curiosity a X, milión různých Space Shuttle setů a tak.

Chcete neco z toho? Psal jsem to pred casem pekimu a .... a nic. Tak pocitam, ze se tyhle veci domlouvaji s koorinatorama sekci. Tak či tak, to nezapada do spolecneho dioramatu. To je mi jasne. Je to jiny space. :)

peki

Citace od: Mtron kdy 28.04.2014, 19:16:01

už jste to nahlásili kdy kdo a kde budete spát ? do konce měsíce. Já tedy ne :D Nějak nevím zda tam mám něco vystavovat, když vidím zakázkové stavby.

Přijedete nebo ne?  Kdo se hlásil je na seznamu.

peki

Citace od: kilhor kdy 28.04.2014, 22:02:11
Byl by zajem o nejake dalsi veci jako posledne - cili nic moc stavitelstvi - spis blbinky okolo vesmiru.

Nebyl jednou to stacilo, prostor dame tomu stavitelstvi  :D

Thrawn

Citace od: Mtron kdy 28.04.2014, 19:16:01
Citace od: peki kdy 22.04.2014, 15:55:00

Naprosto ti rozumím  :-\
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Mtron

Citace od: kilhor kdy 28.04.2014, 22:02:11

Mam rozhodne nejaka nova videa s tehered classic space astronautama poletujicima volne po palube. Ale uprimne, lonske video je lepsi.

Nebo bych mohl udelat slideshow z fotek mé minifigurky před a po letu stratosferickým balónem.

A mam doma takove ty klasiky jako deset let stary 7471 Mars Exploration Rover, letosni 21104 NASA Mars Science Laboratory Curiosity a X, milión různých Space Shuttle setů a tak.

Chcete neco z toho? Psal jsem to pred casem pekimu a .... a nic. Tak pocitam, ze se tyhle veci domlouvaji s koorinatorama sekci. Tak či tak, to nezapada do spolecneho dioramatu. To je mi jasne. Je to jiny space. :)

Omlouvám se, že reaguji tak pozdě. Rád bych tomu řekl taky pár slov. Příprava SPACE projektu se táhne již od listopadu roku 2013. Kostky byly vrženy. Je s podivem, že někdo nabízí něco měsíc před začátkem výstavy. Máme vše již rozvržené. V případě, že by Replix, Daniel nebo další stavitelé s MOCEM měli zájem ubral bych místo ze svého MOCU tak, aby mohli vystavovat. Díky za nabídku, ale myslím, že není atraktivní pro výstavu na Lipně.

Togaran

Chystám se dát nad svoji loď plakát prezentující interiéry lodi, co si o tom myslíte?
Předpokládaný rozměr 0,9x1,1m. Snad to tam půjde nějak připevnit.

(popisky budou Česky)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Mtron

jdi do toho, vypadá to dost dobře. Jsem pro.

znouzectnost

jo vypadá to dobře...
Proč to nedat dvojjazyčně?

znouzectnost

Hardegon

Kdybych měl v zásobě cca 30 figů dosud nepublikovaného a neznámého vesmírného rodu, byl by prostor umístit je třeba někde do bitvy? Nestihnu jim postavit žádnou větší techniku, ale třeba byste je někdo chtěl rozhánět...

MÍLA

On nějaký takový rod ještě existuje ? I když já bych o jednom věděl  ;D ale jsou to spíš vesmírní potomci našich pozemských potomků.

Mtron

figů máme  ;D ;D ;D jako píp .... ale nedostávají se mi kostky a to je horší. Nepostavím to co jsem chtěl. No tak snad další Lipno   ;) ;D ;D

MÍLA

Citace od: Mtron kdy 19.05.2014, 21:19:17
figů máme  ;D ;D ;D jako píp .... ale nedostávají se mi kostky a to je horší. Nepostavím to co jsem chtěl. No tak snad další Lipno   ;) ;D ;D

Dochází ti zásoby CRANNERITu ?

Mtron

Citace od: EM4CZ kdy 19.05.2014, 21:29:15

všechno  ;D budu stručný  ;D brick red 2x4 tak 3000 ks  ;D figové a to jich mám přes 300  ;D čas, protože jsem byl línej jak vandrák v červenci  ;D Cranneritu ani nemluvím, dosypal jsem silo u rafinerie a jako bych tam nic nedal  ;D no a další .....  ;D

MÍLA

Citace od: Mtron kdy 19.05.2014, 21:33:12
Citace od: EM4CZ kdy 19.05.2014, 21:29:15

všechno  ;D budu stručný  ;D brick red 2x4 tak 3000 ks  ;D figové a to jich mám přes 300  ;D čas, protože jsem byl línej jak vandrák v červenci  ;D Cranneritu ani nemluvím, dosypal jsem silo u rafinerie a jako bych tam nic nedal  ;D no a další .....  ;D

Hele jak přesně se ty krystaly CRANNERITu vyráběli ? nebo se něco vyrábělo z nich ? tedy kromě tý energie na pohon čehokoliv od hodinek po anti-blactronské silové pole :D

Mtron

MÍLA

Citace od: Mtron kdy 19.05.2014, 21:51:15
stačí se podívat sem  http://www.mtron.cz
Odtud vím že se to na základně 3 dělalo ale přesnější popis jsem tam neviděl, já jsem spíš zajímám o City.

znouzectnost

EM4CZ zjistil, že by mohl stavět space na Lipno... trochu mu nedochází, že to připravujeme 3/4 roku a on to chce stihnout za 10 dní...
Pomoooc... nech to na příští Lipno, teď už to nezachráníš!
My ostatní máme dost práce s jinými věcmi než říkat věci co se dají snadno dohledat nebo jsou zřejmé...

MÍLA

Neboj, tak brzo to nebude, jen tak mě to napadlo když už jsem loni strkal prsty do přestavby Megacoru, tak udělat si něco podstatně většího ale letos tu určitě nebude protože tak rychle sehnat 100 000 kostek by nestihli ani všichni M-troni najednou.

Thrawn

JJ, já jsem na tom podobně  >:(

Taky jsem to musel osekat. :(