#8. Bratislavský KOSTKY.org pub

Založil S.t.a.l.k.e.r., 25.05.2011, 14:50:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ktorý termín vám vyhovuje?

SO 11.6.
2 (25%)
SO 18.6.
0 (0%)
SO 25.6.
3 (37.5%)
prispôsobím sa
3 (37.5%)

Celkem hlasů: 8

S.t.a.l.k.e.r.

Od posledného stretnutia ubehli dva mesiace a keďže je tu ochota sa stretávať a množia sa dotazy na ďalšie stretnutie, tu je anketa. Prosím, hlasujte za termín, nespoliehajte sa na to, že sa hlasy nazbierajú samé. Miesto bude upresnené neskôr, naposledy padol návrh na Hostinec U deda v Ružinove (oproti Ministerstvu vnútra na Drieňovej).
Teplota vonku už praje outdoorovým aktivitám, preto oprašujem aj návrh na malý turnaj v petangue v Sade Janka Kráľa a potom posedenie na T-Com pláži, ktorá otvára 1.6. za účasti finalistov Superstar. Hor sa na podpis Gabriely Gunčíkovej.  ;D http://magioplaz.zoznam.sk/countdown.php

scj

Len mala rada, dopis k datumom co je to za den, a moznost "je mi to jedno". Ja sa pripojim na stranu vacsiny. A uz sa tesim.
technic&unix

danny01

Ta plaz nieje zly napad ;) To by som mozno dobehol aj na bajku!
Pokial to nebude 4.6 (to uz nieco mam), tak na 99% pridem!
Danny

5o

S mojou účasťou to vidím veľmi biedne. Cez víkend som mimo BA, alebo mám drobca. Pre istotu sa radšej zdržím hlasovania ohľadom termínu.
Možno by sme si mohli dať už aj tú plážovku a zobrať aj deti...
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Za prvý termín 4.6. som hlasoval ja, ale bolo to skôr preto, aby už v ankete bol nejaký hlas a neodrádzalo vás od hlasovania to, že počet hlasov = 0. Mne vyhovujú všetky termíny, resp. viem si veci zariadiť tak, aby som na BKP mohol prísť (to platí aj všeobecne...). Problém, ktorý načrtol 5o je žiaľ typický, v ankete nehlasujete a dátum je určený skôr na základe komunikácie cez PM alebo FB než na základe hlasovania. Takže, pls, hlasujte za termín ktorý vám osobne najviac vyhovuje, vďaka.  :P

Danny: beriem iba 100%, naposledy sa ti pri predpokladanej 95%nej pravdepodobnosti účasti nepodarilo prísť.  >:D A čo tak urobiť tú brigádu u teba na dome a zakončiť to ako BKP?

STARHAWK

Caute, zalsoval som za 4.6. kedze ma zena pracovnu Sobotu. Dalsie terminy uz budeme mat asi iny program.
Petang moze byt kludne. Miesto by bolo dobre tentokrat nejak v centre, alebo navelmi lahko dostupnom mieste autom pre neblavaka :) .

A vyhovoval by mi co najskorsi zaciatok tj. o 11:00

S.t.a.l.k.e.r.

Zmenil som anketu a zaroven restartoval, sobota 4.6. je passe, nevyjadril sa dostatocny pocet ludi. Vo dvojici mozem so Starhawkom skocit na obed (co cez tyzden aj obcas robime)...

5o

Zatiaľ to vyzerá tak, že by som mohol 18.06. ale až po 16-tej. Rodinný kultúrny program do vtedy hádam skončí a stihnem sa aj niekam presunúť.
11.06. určite nestíham a 25.06. ešte neviem určite, ale skôr nie než hej. Uvedomujem si, že je to so mnou ťažké, ale cez prázdniny sa to zlepší.
Preto lebo Lego...

STARHAWK

18.6. som na firemnej akcii

zatial som predbezne dal 25.6.

danny01

18 a 25.6 mi vyhovuje.
Zial, pojdem na par tyzdnov do Germanie. Je to 700km autom tam v nedelu vecer a v piatok poobede s5. Pre BKP to znamena ucast 100% so synom (bez neho sa nepohnem :) ) a celkovo asi 50% ze pridem (sorry Stalker).
Danny

scj

technic&unix

S.t.a.l.k.e.r.

Na základe hlasovania bude 8. BKP v sobotu 25.6. V prípade dobrého počasia sa bude konať na petangue ihrisku na nábreží, ak bude škaredo môžme ísť zase do Prazdroja, alebo Hostinca U deda, alebo iného podniku v širšom centre (to aby travili aj 'neblaváci' s krankasovitou navigáciou  >:D), ktorý stojí za návštevu.

STARHAWK

som bohuzial PN takze sa nemozem zucastnit, skoda, blba choroba

juraj

Anatyt

Citace od: juraj kdy 23.06.2011, 07:30:55
PN? odkial?

LOL  ;D ;D ;D

PN = Práce neschopný

(pre českých kolegov - PN je u nás aj ŠPZ Piešťan)

juraj

S.t.a.l.k.e.r.

Nakoľko predpoveď počasia na dnes nie je úplne nepriaznivá, ostáva v platnosti petangue v Sade Janka Kráľa, začiatok 14:00. V prípade výskytu prehánky či búrky sa presúvame do niektorej reštaurácie v okolí.

S.t.a.l.k.e.r.

Dakujem vsetkym, ktori si nasli cas a prisli na BKP. Stretnutie sa konalo v tradicnej komornej, ale zato o to srdecnejsej atmosfere. Danny predviedol svoj non-Lego RC model auta a bavil aj velku cast okolia. A kedze to bol kostky pub, spomenuli sme okrajovo aj Lego...  >:D

danny01

Johoo, s autom som mal problemy aj v nedelu... Nejak som to prebehol kaluzami, co neprospelo kabliku od senzorov ;)
Ale aby som neodbocil od Lega, stretko bolo kao vzdy super, pokecali sme, zabavili sa, no tesim sa na dalsie ;)
Co tak tuto sobotu na kolibe? Manzelka nieco ma takze budem sma s prckom a hroomadou casu. Hmm?
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: danny01 kdy 27.06.2011, 20:52:46
Co tak tuto sobotu na kolibe? Manzelka nieco ma takze budem sma s prckom a hroomadou casu.

8.30 si vravel?

danny01

Jop, 8:30 alebo 9:00. S malym musim vyrazit najneskor o 11tej naspat a a j to mi asi zaspi v aute...
Danny