(Vlastní) Do moře s nimi!

Založil Ryxe, 18.05.2011, 19:54:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Ahoj, tak jsem po nějaké době zase zpět, tentokrát s takovou menší stavbičkou. Změnil jsem tématiku a pustil se do pirátů. Jelikož většina důležitých dílků se nachází v KŽ,  napadlo mě postavit menší výřez ze skalního útesu.
MOC představuje pirátského kapitána Williama Crowda, který se svým pohůnkem ze zálohy přepadl dva hlídkující vojáky, poté, co je odzbrojili, nechává je Crowd svrhnout z útesu do moře.

Snad se Vám bude moje pirátská prvotina líbit ;)

linhi

Muhehe,perfektní,ještě se mohl napíchnout na útes....  >:D

FilipS

Vypadá to skvěle, Kapitán Crowd se moc povedl a celé je to tak hezky akční. Plánuješ to udělat jako seriál?

Rhox

Paráda, SNOT skály vypadají moc dobře!

gearcs

Skály pěkné, celkově povedené, ale co se mi líbí nejvíc, je kapitán, ten se povedl.  :)

Ryxe

Díky kluci za komentáře ;)
Diidy: Myslíš udělat seriál jako toho příběhu?
No, na kapitána mi výrazně pomohl mušketýr z minifig serie.  Použil jsem klobouk a jednu zdravou nohu ;D
Celé tohle dílko mě napadlo, když jsem brouzdal Flickrem a hledal nějakou inspiraci. Byl tam jeden takový podobný MOC, s jiným příběhem. Skály měl ale dělané klasicky. Já jsem chtěl, aby skála byla hodně tvarovaná a tak to bohužel při klasické technice nejde docílit, tak jsem volil tuto. Bohužel na fotkách to tak nevynikne.

FilipS

Citace od: Ryxe kdy 19.05.2011, 19:58:38
Diidy: Myslíš udělat seriál jako toho příběhu?

Měl sem na mysli, jestli bude mít třeba volné pokračování, když si se pustil do Pirátů.  :)

Ryxe

Jo, určitě nějaké volné pokračování zbyde, jen teď musím chvíli počkat. Dělají nám nová okna, takže tu žiju jak na skladišti ;D Až se situace vyřeší, mám už zase něco menšího vymyšleno, takže se pustím do realizace