Moje ročníková práce

Založil scyther, 10.04.2011, 19:20:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

scyther

Na naší škole se v 8. třídě dělá tzv. ročníková práce, která má vyskoušet jestli jsme schopni vytvořit projekt na námi zvolené téma. Já sem se jako velký fanoušek lega rozhodl že můj projekt bude o něm. A teď, proč by vás to mělo zajímat. Chtěl bych všechny členy kostek poprosit o spolupráci při vyplnění krátkého dotazníku, který zveřejním ve svém projektu. Skuste se trochu rozepsat ;)
Předem děkuji všem, kteří napíší.

1. Jak jste se k legu dostali?
2. Jak dlouho se zajímáte o lego?
3. Co vás na legu baví?

Pravděpodobně pak ještě nějaké doatzy přidám.
Lego is my Life

Frco

Skus radsej spravit konkretnejsie otazky, priklad:

Ako dlho sa venujes legu:
A menej ako rok
B rok az dva
C dva az tri
D cely zivot

alebo

Ako nakupujes lego?
A osobne v obchode
B od kamaratov
C cez internet

atd...
skratka nech ludom staci potom len oznacit jednu moznost. Bude to lepsie aj pre teba, z takeho dotazniku mozes potom spravit aj nejake grafy v exceli, kde budes moct porovnavat napr. kolko ludi zbiera lego rok, dva, viac...

Snad som trochu poradil.

scyther

Citace od: Frco kdy 10.04.2011, 20:21:51
Skus radsej spravit konkretnejsie otazky, priklad:

Ako dlho sa venujes legu:
A menej ako rok
B rok az dva
C dva az tri
D cely zivot

alebo

Ako nakupujes lego?
A osobne v obchode
B od kamaratov
C cez internet

atd...
skratka nech ludom staci potom len oznacit jednu moznost. Bude to lepsie aj pre teba, z takeho dotazniku mozes potom spravit aj nejake grafy v exceli, kde budes moct porovnavat napr. kolko ludi zbiera lego rok, dva, viac...

Snad som trochu poradil.

Jsem moc rád za každou radu. Pokusím se to tedy přepracovat ;)
Lego is my Life

scyther

1.

Jak dlouho se zajímáš o LEGO?

a) 1 rok a méně
b) 2-3 roky
c) 3-5 let
d) déle
Lego is my Life

scyther

2.

Jak jsi se k LEGU dostal?

a) kostky.org
b) dětství
c) nostalgie
d) normálně jsem ho někde viděl a líbilo se mi
e) jinak (prosím napsat jak)
Lego is my Life

S.t.a.l.k.e.r.

Jednou z najcastejsie kladenych otazok je urcite Ktora je vasa oblubena Lego tema?

Pripadne Kolko ste za posledny rok investovali do Lega>:D

scyther

Citace od: Stalker kdy 11.04.2011, 19:04:06
Jednou z najcastejsie kladenych otazok je urcite Ktora je vasa oblubena Lego tema?

Pripadne Kolko ste za posledny rok investovali do Lega>:D
Díky :)

3.

Které je vaše oblíbené téma?

a) city/town
b) technic
c) duplo
d) creator/basic/atd.
e) castle
f) space
g) bionicle
h) licensed (star wars, indiana jones, atd.)
i) vedlejší (arctic, adventures, aquanauts, western, atd.)
j) jiné
Lego is my Life

OtaH

A nebylo by lepší vytvořit dotazník např. na Google dokumentech ?

Na nejoblíbenější téma se můžeš podívat sem.

Colonel32

Nestačí prostě vykrást ankety, co jsou zde na fóru? (pokud teda nemáš něco jako Tworba webových aplikací a hlavním úkolem není naprogramovat ten klikací systém)

scyther

Citace od: Colonel32 kdy 12.04.2011, 17:26:36
Nestačí prostě vykrást ankety, co jsou zde na fóru? (pokud teda nemáš něco jako Tworba webových aplikací a hlavním úkolem není naprogramovat ten klikací systém)

Vím pouze o dvou, nejoblíbenější téma a kolik jste investovali do své sbírky ??? ???
Lego is my Life

Colonel32

kryst.off

Citace od: Colonel32 kdy 14.04.2011, 23:44:45
Cokoli má v názvu "anketa" opsahuje anketu...

Sorry, ale tady si musím rýbnout...  ;D
kryst.off

Colonel32

Citace od: kryst.off kdy 14.04.2011, 23:51:38
Sorry, ale tady si musím rýbnout...  ;D

Opsahovat od slova "pes", stejně jako epesní, apstraktní, apsolutní, psát a psešit. Jaké zdůvodnění máš ty pro slovo "rýbat" ?

kryst.off

Citace od: Colonel32 kdy 15.04.2011, 00:14:38
Opsahovat od slova "pes", stejně jako epesní, apstraktní, apsolutní, psát a psešit. Jaké zdůvodnění máš ty pro slovo "rýbat" ?

To je prosté. Rýbat je od slova "rýba", stejně jako například chřibka, kabesník, kabky broti kašli, acilbyrin, baralen a neschobenka. Zkrátka, není nad to jarní nachlazení  8) 
kryst.off

Colonel32

kryst.off

No, dalo to chvíli přemýšlení, než jsem přišel na tematický okruh s tolika B  ;D
kryst.off

Hardegon

V 8. třídě jsme žádné "ročníkové práce" nepsali (natož chvíli před koncem roku), ale už jen z anket, o kterých mluví Plukovník, a z různých diskuzí zde na foru se dá přeci sepsat 5 stran s přehledem. Nebo má jít o nějakou rozsáhlou práci s výzkumy, grafy, tabulkami...?

kryst.off

Já si dokonce ani z gymplu žádnou ročníkovou práci nepamatuju  ??? maximálně tak seminárky nebo slohovky...
kryst.off

scyther

Citace od: Colonel32 kdy 14.04.2011, 23:44:45
http://www.kostky.org/forum/index.php?board=23.0

Cokoli má v názvu "anketa" opsahuje anketu...

Jenže tohle je psaný lidem co nemaj o legu ani ponětí a tak je bude zajímat spíš jak dlouho to lidi zajíma než jaký je jejich nej. štít ;)
Lego is my Life

scyther

Citace od: Hardegon kdy 15.04.2011, 23:29:02
V 8. třídě jsme žádné "ročníkové práce" nepsali (natož chvíli před koncem roku), ale už jen z anket, o kterých mluví Plukovník, a z různých diskuzí zde na foru se dá přeci sepsat 5 stran s přehledem. Nebo má jít o nějakou rozsáhlou práci s výzkumy, grafy, tabulkami...?

Neni to na konci roku, měl jsem to dělat celý rok  :-[
Lego is my Life

majer

Nevím jestli je to ještě aktuální, ale http://www.vyplnto.cz/ a sem hodíš odkaz a máš to  ;)

KLR

moje odpověď do ankety:

1 d (vice nez 20 roku)
2 e (kombinace odpovedi b + d)
3 b

mind storm