Legoland slevomat

Založil Johny650, 18.03.2011, 09:36:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Na slevomatu se objevil 1denní zájezd do legolandu za 1100Kč podmínkou je 25lidí.

http://www.slevomat.cz/cs/cestovani

Neměl by někdo z vás zájem? Nebo je moc brzo? Nikdy jsem tam nebyl a chtěl jsem tam tento rok jed. Četl jsem zde, že je lepší jed na 2dny.

Díky

otaznik

Citace od: Johny650 kdy 18.03.2011, 09:36:17
Neměl by někdo z vás zájem? Nebo je moc brzo? Nikdy jsem tam nebyl a chtěl jsem tam tento rok jed. Četl jsem zde, že je lepší jed na 2dny.

Díky
Nabídka dobrá. Nicméně "jed" je lepší rychlejší, přecejen trpět dva dny mi přijde už moc.

Ethan

Přemýšlel jsem, že by to bylo fajn, ale pak jsem si uvědomil, že na to teď nemám peníze. 2200 Kč za 2 osoby bych samozřejmě našel, ale nemám dalších 10 000 Kč na útratu za Lego, kterou si při své budoucí návštěvě Legolandu plánuju. Protože když už do Legolandu, tak do jejich obchodu s Legem :) Obávám se, že se tam asi hned tak nepodívám...

Skrta

No já teda nevim, ale já bych jen na jeden den nejel, to už je lepší vyrazit třeba na prodlouženej víkend. K tomu najdeš spoustu nabídek na internetu. A nebo to udělej jako my, my jsme si prostě řekli, že se podíváme do Bavorska, a tak jsme si našli apartmán u Augsburgu, do kterýho jsme se stejně chtěli podívat, a do Legolandu jsme si pak zajeli odtamtud... A vyšlo to poměrně výhodně. A navíc, když se ti nechce platit třeba za cestu, tak se dá jet i s někym.