Můj lego comeback

Založil Dingo, 09.01.2011, 18:04:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dingo

Dobrý den, píšu sem svůj další příspěvek asi tak po roce :). Za tu dobu jsem dokázal rozprodat všechny své lego sety a teď v čase povánočních výprodejů jsem zabloudil to krámu a vidím ta SW set - šup s ním do košíku... Podíval jsem se tedy sem a zjistil, jaké skvosty jsou přichystány... A UŽ JSEM ZASE V TOM  ;D ;D ;D . Inu co dodat než: Všechńy cesty vedou k Legu.

Legas

Nevím, jestli bych moji (sice zatím roční) sbírku dokázal prodat. V 15ti jsem 2 sety prodal a dodnes mě to mrzí.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Dingo

Mě to taky velmi mrzí, hlavně ta 10188 (Hvězda smrti) :'( - ale doufám že si to v budoucnu vynapravím 10212 (Imperial Shuttle)

Póža

Citace od: Dingo kdy 10.01.2011, 14:49:57
Mě to taky velmi mrzí, hlavně ta 10188 (Hvězda smrti) :'( - ale doufám že si to v budoucnu vynapravím 10212 (Imperial Shuttle)

:( :-[ :( :( :( :(
ÓÓÓ, kamaráde, cos to udělal :( :( :(

Legas

To už musí být hodně velká krize prodat takový skvost. Co tě k tomu vlastně vedlo?

Dingo

Citace od: Legas kdy 11.01.2011, 07:51:26
To už musí být hodně velká krize prodat takový skvost. Co tě k tomu vlastně vedlo?

No trochu jsem povyrostl a přestoupil jsem na modelařinu spojenou s vlaky h0 - to si žádá opravdu dost finančních prostředků a proto jsem měl zatím pouze v úmyslu prodat 10188. Prodal jsem o asi o třetinu víc, než jsem ho nové koupil (cca 3000Kč+), což naneštěstí vedlo k dalšímu lego rozprodeji. Můj "comeback" neznamená, že bych modelařiny nechal, ale hold mám dva středy zájmu a nakupování lokomotiv bude sřídáno s nakupováním setů  ;D .

Legas

Koníčky ty peníze snad žerou nebo co ...  :D