Lego Black Ops video

Založil Xiander, 03.01.2011, 17:48:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Xiander

Dost dobré video nemyslíte ?  :) http://www.youtube.com/watch?v=smETLCCPTVo
Škoda že to není moje  ;D

mizdas

No, tak tohle video jsem viděl asi před 10 dněma, a CoD Black Ops jsem dohrál v sobotu a musim říct, že to video s tou hrou nemá absolutně nic společného, ale video se mi dost líbí, ikdyž bych ho jinak pojmenoval  >:D, nicméně zpracované je bravůrně :o .

Měch

Jediné co jsem poznal byla MA5B ze hry HALO  ;D jinak to je dobře udělané video.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Kiko97

A ja som tam spoznal iba niektoré LEGO súčiastky.  ;D Ale ináč veľmi dobré video.

FilipS

Za animaci dávám pět z pěti bodů, ale za děj nulu. Je to jen hloupý video kde každej střílí každýho.

Lukino

Dost dobré, někdo si vyhrál, akorát jsem při prvním shlédnutí nevěděl kdo s kým je, tak jsem to musel shlédnout ještě jednou.

mizdas

Citace od: Diidy kdy 03.01.2011, 21:11:51
Za animaci dávám pět z pěti bodů, ale za děj nulu. Je to jen hloupý video kde každej střílí každýho.
Ano, na způsob vybíjené všichni proti všem :D

Thrawn

Je to dost dobré. Sotva tam někomu začnu fandit, tak mi ho hned sejmou  ;D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Ondrej

Shlédnutí videa pro mě byla naprostá ztráta času. Děj o ničem jen hloupé zabíjení, jak bylo psáno s hrou to nemá nic společného ani to grafické zpracování není nějaké světoborné.  >:D

votrelec

Citace od: Ondrej kdy 03.01.2011, 22:19:35
Shlédnutí videa pro mě byla naprostá ztráta času. Děj o ničem jen hloupé zabíjení, jak bylo psáno s hrou to nemá nic společného ani to grafické zpracování není nějaké světoborné.  >:D

poprosil by som si link na lepsiu lego animaciu, dakujem.

Ondrej

Citace od: votrelec kdy 03.01.2011, 22:59:41
Je to můj názor, ale asi mám vysoké nároky na kvalitu teda.
Například Lego Clutch powers, to je pro mě animace. http://www.youtube.com/watch?v=Qzm3Ho2YYoA
To je ale úplně o něčem jiném a není to dělaný jednou osobou a trochu s jiným rozpočtem.

Robbed

Citace od: Ondrej kdy 04.01.2011, 10:34:07
Například Lego Clutch powers, to je pro mě animace. http://www.youtube.com/watch?v=Qzm3Ho2YYoA
To je ale úplně o něčem jiném a není to dělaný jednou osobou a trochu s jiným rozpočtem.
Ale hlavně to co posíláš je render, kdežto Black ops je dělaný stop motion (což se mnohem náročnější). To se nedá srovnávat. (A osobně se mi renderované Lego videa vůbec nelíbí, protože figové tam jsou strašně nepřirozeně ohební).

Jinak souhlasím s Diidym:
Citace od: Diidy kdy 03.01.2011, 21:11:51

votrelec

Citace od: votrelec kdy 03.01.2011, 22:59:41

ale vsak ty si dal link na render, nie na stop motion. to naozaj nevidis v tom rozdiel?
edit: uz ma predbehol Robbed..

Ondrej

Citace od: votrelec kdy 04.01.2011, 16:40:56
ale vsak ty si dal link na render, nie na stop motion. to naozaj nevidis v tom rozdiel?
edit: uz ma predbehol Robbed..
Chtěl si link na lepší animaci, ne přímo na stop motion. Rozdíl vidím, jen se lépe vyjádři než začneš rýpat.

Matošo

Ondro nezlob se, ale tohle myslíš vážně, nebo jako vtip ?

Například Lego Clutch powers, to je pro mě animace.

Johnysed

Citace od: mizdas kdy 03.01.2011, 19:25:37
No, tak tohle video jsem viděl asi před 10 dněma, a CoD Black Ops jsem dohrál v sobotu a musim říct, že to video s tou hrou nemá absolutně nic společného, ale video se mi dost líbí, ikdyž bych ho jinak pojmenoval  >:D, nicméně zpracované je bravůrně :o .
Ahoj žřejmě se jedná o multiplayer

Xiander

Citace od: Johnysed kdy 11.01.2011, 19:48:54
Citace od: mizdas kdy 03.01.2011, 19:25:37
Ahoj žřejmě se jedná o multiplayer
No nevim jestli v multiplayeru CoD Black Ops je Paintballova pistole :D

Johnysed

Jak je žřejmé jedná se o takový vtípek