LEGO 10215 Obi-Wan's Jedi Starfighter v prodeji!

Založil koblih, 27.10.2010, 09:49:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

koblih

Nový exkluzivní model měl být v prodeji až 1.11.2010. Komusi z GB se poštěstilo objevit úplně první a horkou zásilku do skladů a prodejen.

Důkaz zde: http://www.flickr.com/photos/blue-moose/5104123109/sizes/z/in/photostream/

Neobjevili jste tento model také už v ČR? Mám o něj neskutečnej zájem a moc si přeji, aby se podobné ztvárnění dočkala také stíhačka z E3, které už má (alespoň malé) rysy TIE Fighterů. :)

David Lengyel

Milý ježíšku... >:D

Registrujeme již dva zájemce (včetně mě) a plánujeme do ČR několik kusů dovézt. Nicméně na zdejší vkus bude cena patrně vyšší. :-X Pokud by přesto měl kdokoliv zájem, stačí napsat PM.

koblih

Co znamená "vyšší"? Více než 3.000Kč?

U nás nebude běžně k dostání, hm? To jsou mi teda věci! :'(

Darth

Podobně jako ostatní Lego Exclusives (Modular Houses, většina UCS Star Wars, včetně poslední Imperial Shuttle), které v oficiálním prodeji u nás nejsou a nebyly. Záleží jen na jednotlivých prodejcích, jestli je svou vlastní iniciativou (a na vlastní riziko) zajistí.

Ono pokud nákupčí mají nižší nákupní cenu setů, oficiálně u nás prodávaných, můžou některé e-shopy nabídnout cenu Lega nižší než oficiální (sníží si svou marži a vydělávají na tom, že prodají víc kusů). Nevím ale jak je to u setů, které se k nám oficiálně nedováží - pokud musejí kupovat přes Lego shop jako ostatní smrtelníci, není možné čekat levnější cenu než oficiální, spíš vyšší (náklady na poštovné/dovezení, manipulace, něco pro sebe, nejsou charita).

Vasyk

V Německu je dostupný za cenu 99,99 Eur, což je cca 2520,- Kč.
Na českém SH je za 2600,- doporučenou cenu.

Pokud by ho někdo z Německa chtěl, stačí říct  ;).

David Lengyel

Darth to vystihnul naprosto přesně. Set 10215 dovezeme do ČR v několika kusech, ale cenou rozhodně (alespoň prozatím) nebudeme moci konkurovat S@H z výše uvedených důvodů. Nabídka bude víceméně jen pro ty zákazníky, kteří nejsou s to si zajistit objednávku z S@H nebo nejezdí do zahraničí jako Vasyk.

Darth

Průběh stavby na Briskshelfu

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=450036

Moje poznatky
- bohužel zase samolepky
- deska pod popisku vcelku ???
- suprová maxi droidí hlava
- nový potištěný zaměřovací panel

Rewolt

Citace od: Darth kdy 30.10.2010, 21:42:14
Průběh stavby na Briskshelfu

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=450036

Moje poznatky
- bohužel zase samolepky
- deska pod popisku vcelku ???
- suprová maxi droidí hlava
- nový potištěný zaměřovací panel
- podvozek
It's a trap!

koblih

Jestli bude někdo dovážet tento model ze zahraničí, určitě mám taky zájem. Je tu někdo, co si jej teď objednává/jede si pro něj? Přidám mu na ještě jedno balení pro mě. :) 8)

Matošo

Citace od: koblih kdy 31.10.2010, 20:24:46
Jestli bude někdo dovážet tento model ze zahraničí, určitě mám taky zájem. Je tu někdo, co si jej teď objednává/jede si pro něj? Přidám mu na ještě jedno balení pro mě. :) 8)

Zkus Vasyka... (u mě maximální spokojenost)

Viz:
Citace od: Vasyk kdy 29.10.2010, 11:19:41
Pokud by ho někdo z Německa chtěl, stačí říct  ;).