F1

Založil Mart, 24.10.2010, 20:31:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart

F1
Chci se s vámi podělit o můj vlastní model F1 který jsem si postavil.  ;)

Plutoone

Formule je hezká. Jen se mi zdají některé prvky moc podobné s originálními sety. např. nos a zadní křídlo s modrým modelem a cokpit a jeho okolí se stříbrným modelem. Ale jek jsem psal již na začátku, je hezká. 

otaznik

Je to kopie Williamse, to (Vlastní) by tam rozhodně být nemělo.

Pieters

jo, je to kopie. (vlastní) je tam akorát bílá barva

Mart

Ušetřil jsem trochu času,tak reaguji.Uf uf koukám že se tu upravují komentáře podle toho jak kdo dál reaguje asi se nejspíš pochvalný komentář mazáka nemůže lišit od furťáka   ;D  Ano šasi jsem převážně použil z Williamse,ale podlaha a kapota včetně přítlačného křídla je vlastní."Papouška" Pieterse   ???  raději ani nekomentuji .Přikládám pár det. fotek.

grohl

Ono na formuli asi těžko něco nového vymyslet. Pokud nebudeš stavět vůz ze starší éry, který byl konstrukčně zcela jinde, těžko se to někomu bude zdát originální. Na druhou stranu jsou tvé modifikace stavebně čisté a třeba zakulacení nosu pomocí tiles a curved slopes vypadá opravdu pěkně.

Pieters

Citace od: Mart kdy 28.10.2010, 19:21:28
Ušetřil jsem trochu času,tak reaguji.Uf uf koukám že se tu upravují komentáře podle toho jak kdo dál reaguje asi se nejspíš pochvalný komentář mazáka nemůže lišit od furťáka   ;D  Ano šasi jsem převážně použil z Williamse,ale podlaha a kapota včetně přítlačného křídla je vlastní."Papouška" Pieterse   ???  raději ani nekomentuji .Přikládám pár det. fotek.

Jen si me klidně vezmi do huby  ;)
Mě to připadá stejné ! Akorat pár dílů tak je vyměněných a to celkově nepůsobí jako vlastní koncept.

Moon

No no stejné, když koukám na závod F1 připadají mi taky stejný až na barvy, ale po chvilce si člověk všimne mírných uprav detailů mezi stájemi a to je to co Márt tady udělal. Čili se to (vlastní) dá považovat.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

otaznik

Citace od: Moon kdy 28.10.2010, 21:13:23
No no stejné, když koukám na závod F1 připadají mi taky stejný až na barvy, ale po chvilce si člověk všimne mírných uprav detailů mezi stájemi a to je to co Márt tady udělal. Čili se to (vlastní) dá považovat.
Nedá, je to z drtivé většiny to samé, co Williams.

Pieters

Citace od: Moon kdy 28.10.2010, 21:13:23

Jenže oni to ani jinak udělat nemůžou protože na všechno mají predpisy a normy.
Proto jsou "stejné". Tady na kostkách to neplatí  ;D

Moon

to by to potom ale nemohl nazvat formule 1
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

otaznik

Citace od: Moon kdy 28.10.2010, 23:31:48
Proč ne?  ???

Moon

sice by to byla formule, ale nebyla by to formule 1- předpisy, normy = malé změny

Matošo

Citace od: otaznik kdy 28.10.2010, 23:37:05
Citace od: Moon kdy 28.10.2010, 23:31:48
Proč ne?  ???

Že se ptáš zrovna ty ...

Není to tak dlouho, kdy ses tu dohadoval s Prybem, jestli "smí" svůj autobus pojmenovat Karosa, nebo ne ...   :P

Mart

Přesně tak, stavěl jsem vlastní F1 k třem co Lego vydalo.Takže jak jsem již psal šasi je skoro stejné aby formule zapadla svou velikostí 1:8 k ostatním třem.

otaznik

Počkejte, tak to snad ne. Přece stavební postup originálního modelu není jediný správný, aby to byla formule 1!

tRilobit

Mě se tvá F1 líbí, ale otaznik má pravdu.
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"