Další napodobenina

Založil Lukino, 17.10.2010, 22:48:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lukino

Dnes jsem u nás koupil za 30,-Kč v obchodě jedno vajíčko s překvapením, ve kterém bylo něco jako Lego. Další napodobenina, kterou jsem vzal jen ze zvědavosti a po rozbalení samozřejmě skončila u dětí, kterým udělala radost. Kostky velikostně odpovídaji Legu i na něj pasují, i panáček(nedá se mluvit o minifigu) je stejné velikosti, jen má jiné nohy. V každém vajíčku je jiný panáček s příslušenstvím. Však posuďte sami  ???

Anatyt

Tak toto už je na súd! Ten nápis LEGO, alebo LECO... !  ??? ::)

Póža

Ale maj to docela dobře vyřešený, ten nápis na první pohled opravdu vypadá jako Lego.

Matošo

proč to proboha kupujete ?
to je jako koupit si boty na tržnici ... vyhozený peníze... hnus

Póža

Citace od: Matošo kdy 17.10.2010, 23:15:19
proč to proboha kupujete ?
to je jako koupit si boty na tržnici ... vyhozený peníze... hnus

Ze zvědavosti.
Je to jako koupit si boty na tržnici pokud máš adidasky a chceš zjistit jestli ty abibas jsou vážně tak špatný jak se říká.

Ondra

Z fotek to vypadá, že je kompletně celý vnitřek z plastu  ;D.Bonbóny vypadají úplně stejně jako extáze  >:D.

Ale co se mi libí, je ta kytka.Nic podobného jsem v legu neviděl a zařazení nečeho takového by nebylo od věci.P.s.:Pokud něco takové už je, kopněte mě  ;),

Matošo

Citace od: Poza kdy 17.10.2010, 23:25:13
Je to jako koupit si boty na tržnici pokud máš adidasky a chceš zjistit jestli ty abibas jsou vážně tak špatný jak se říká.

Tak takový potřeby opravdu nemám ...
Spíš mi to přijde stejný jako praštit se do hlavy tyčí, abych se přesvědčil (už po tisící), že to bolí ...

Lukino

Při prvním pohledu jsem taky myslel, že se jedná o Lego a až při bližším prozkoumání jsem zjistil, že to tak není. 30,-Kč zas není taka suma (oproti botám na tržnici) a další už určitě kupovat nebudu. Jen jsem chtěl vědět co v tom doopravdy je a i vy teď můžete vidět co nám za mutantní potvorstva servírují.  ;)

Marťas

A řeší tohle nějak LEGO? Pořád se píše o zátazích na padělaný hadry, ale o tomhle nic... :-\

Steve23

To znám!Jmenuje se to Eggo Leco, něco jako "Lego ve vejci", pochází to myslím z Asie od firmy která dělá různá 6cm velká Kindervejce, v roce 2005 bylo místo "Lego" nějaký příšery s bublifukama nebo Blejblejdama.

mirek

Výrobce: www.arascandy.com  Turecko, Istanbul

votrelec

Darth

Ať nezačínám nové téma nebo to necpu do Pirates:

Kromě toho, že Megablocks mají licenci (asi) na Starcraft, WoW, HALO, Best-Lock na Stargate, Terminátora (Lego zaspalo), další napodobenina se cpe dopředu a snaží se získat licence.

Podle mě příšerné Kre-O, které už plní obchody Transformers jsem teď narazil na informaci, že dělají i Star Trek!!! Konkrétně k novému filmu Into the Darkness.

A pak že by to z Lega nešlo:
http://eshop.stargate.cz/e-shop/images/uploads/xHASA3137E24_a.jpg
http://eshop.stargate.cz/e-shop/images/uploads/xHASA3137E24.jpg

Nejsem moc fanda Star Treku, ale je škoda, že se k tomu nedostalo Lego.

jerzeeg

Citace od: Darth kdy 25.05.2013, 20:54:47
.... ale je škoda, že se k tomu nedostalo Lego.
no co no, my zase mame (z Lega) Lone rangera ..  >:D

Darth

Citace od: jerzeeg kdy 25.05.2013, 21:20:27
Citace od: Darth kdy 25.05.2013, 20:54:47
.... ale je škoda, že se k tomu nedostalo Lego.
no co no, my zase mame (z Lega) Lone rangera ..  >:D

Film, který zapadne stejně rychle jako třeba Last Stand. Star Trek by měl slušný potenciál, pokud by se licence vztahovala na všechny série. Borgy bych si pořídil. A Quarka. Ale je fakt, že Lego by to vzalo jako vesmírné téma a nahradilo by tím SW, takže raději ať je Star Trek tam kde je  ;D

supermachina

Aj ja som uz rozmyslal o tom, naco vyrabaju nepodarene napodobeniny LEGO...a teraz, ze som sa stal otcom tak som na to prisiel. Kupit dietatu LEGO za 10E a za tyzden z neho postraca polovicu veci alebo kupit napodobeninu za 3E s tym, ze to aj tak strati je rozdiel....

Bard

Citace od: mirec kdy 29.05.2013, 16:23:36
Aj ja som uz rozmyslal o tom, naco vyrabaju nepodarene napodobeniny LEGO...a teraz, ze som sa stal otcom tak som na to prisiel. Kupit dietatu LEGO za 10E a za tyzden z neho postraca polovicu veci alebo kupit napodobeninu za 3E s tym, ze to aj tak strati je rozdiel....
Naopak! Musíš vést odmala dítě k tomu, že LEGO se ztrácet nesmí, protože je to nejlepší stavebnice.
Takhle to praktikuj u nás doma a zatím se mi to poměrně daří.

Ad Cre-O
Transformers od mládí nemám rád (nic mi to neříká), takže mě regály plné Cre-O nechávají chladným.
Co mě překvapilo, že za tím stojí Hasbro, což je firma s docela slušným jménem (nebo se mýlím?).
Nemá někdo zkušenost s kvalitou téhle stavebnice? To se ptám jen tak ze zvědavosti, rozhodně nemám v plánu ji kupovat.

RTG

Citace od: mirec kdy 29.05.2013, 16:23:36

Presne ako pise Bard. Ak by mi toto spravilo decko, tak lego dlho nedostane. Mam ale skusenosti s neterou (2r). Mala v rukach stavebnicu a uz som na nej videl, ze ju ide pustit na zem. Tak som jej zvysenym hlasom povedal, ze ak to pusti, tak tyzden sa s tym nehra. Samozrejme to pustila - bolo mi jasne, ze nie naschval, ale vychovne trest dostala. Odvtedy sa k tomu sprava s respektom. To iste jej starsi brat (6r) dostal uz par mensich setov - doma to uz postracal, no vie, ze ak sa chce u mna hrat, nesmie chybat nic a vzdy si to musi upratat - takze ako si naucis, tak budes mat.
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

Anatyt

Jejda nerobte z toho Lega takú modlu ľudia! Sa tu tvárite, akoby to bola Archa zmluvy, alebo Svätý grál. ::)

havlik.jakub666

Citace od: Anatyt kdy 29.05.2013, 18:05:31
Jejda nerobte z toho Lega takú modlu ľudia! Sa tu tvárite, akoby to bola Archa zmluvy, alebo Svätý grál. ::)
Archa úmluvy a Svatý grál nejsou ve srovnání s LEGem nic.
LEGO forever

MÍLA

LEGO není modla AFOLského národa ? to vidím prvně ;D Archu úmluvy i Svatý grál už LEGO licencované má.  :D

havlik.jakub666

Citace od: EM4CZ kdy 29.05.2013, 19:20:53

LEGO není modla AFOLského národa ? to vidím prvně ;D Archu úmluvy i Svatý grál už LEGO licencované má.  :D
Pravda, ale v Indym udělali jen Archu, na grál nedošlo, což je škoda, protože ten set byl podle mě lepší než zbylý chrámy.
LEGO forever

RTG

Neviem ako u teba, ale podla mna LEGO rozhodne je zo vsetkych jemu podobnych stavebnic najlepsie - tudiz nic ine nema sancu. A nejde ani o to, ze je to LEGO, ale vseobecne o vychovu.
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

Meduin

Citace od: Bard kdy 29.05.2013, 17:11:15
Nemá někdo zkušenost s kavalitou téhle stavebnice? To se ptám jen tak ze zvědavosti, rozhodně nemám v plánu ji kupovat.

Syn jednu krabičku dostal od spolužáka ze třídy - mohu hodnotit - nic moc.