(Vlastní) Nedokončený hrad

Založil tnachti, 31.08.2010, 22:51:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tnachti

Přes léto nebylo na stavění moc času, tak jsem alespoň zastřešil hrubou stavbu, co mi stála v pokoji od jara. Na další dostavbu (detaily na hradě, interiéry, podhradí, minifigové) už ale není chuť ... přišla objemnější zásilka z bricklinku, tak mám zálusk zkusit něco členitějšího a samozřejmě (jako řádný megaloman) většího - přítelkyně tedy říká, že na velikosti nezáleží, ale ...  ;)

otaznik

Vcelku povedené, jen to použití Castle panelů v přízemí budovy mi nepřijde úplně optimální.

Hardegon

Velmi pusté, ale velmi pěkné. Je tam pár velmi hezkých věcí. Tak snad další dílo bude ještě lepší.  :)

artus12

Určitě by stálo za to to dodělat :) >:D

mizdas

No mě se to líbí  :D. Možná přidat nějakou zeleň do terénu, jinak ke stavbě nic nemám.

linhi

Hrad má velice pěkně našlápnuto,jen se snaž používat méně panely a třeba ten palác by asi neměl mít na vnější zdi tu arkádu - to by útočník hned věděl kudy dovnitř. Jsem moc zvědavej na další tvorbu  ;)

Frco

Pekne, ale tiez tie panely by som dal bud prec, alebo aspon vymenil za menej zazltnute. Taktiez by si mohol pridat do stien par tmavo sedych dielikov, pekne to ozivi.