(Vlastní) Tovižburg

Založil Georgeo, 21.08.2010, 16:06:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Georgeo

Je to předělávka původního mého hradu a protože se změnila i krajina tak jsem změnil i název. Pod to věží v rohu v Zádu jsou stáje, na věži je potom balista. Na druhé straně skryté za budovou je katapult. Hradby jsou dřevěné. Nové se zvětšilo horní patro budovy. Místo malého potůčku je teď větší potok a není tam už cesta. Málem bych zapomněl přibylo několik oken aby se vtom dalo žít. Nějaké další rady určitě budou tak se ptám co potřebuje předělat a co nového potřebuje?

Steve23

divné jméno ale dobrej :) méno bych změnil spíš na "Tovizian's castle"

linhi

Citace od: Steve23 kdy 21.08.2010, 16:52:20

Já si myslím, že pokud chce někdo po Německu burg,je to jeho věc. Tedy hlavně jsem chtěl říct, že nejhezčí jsou naše názvy, vždyť máme tak bohatou řeč.  Jinak je tu jistě zlepšení oproti předchozí verzi,ale třeba potok by se mohl trochu klikatit a také prosím polaď ty fotky :-\  Jinak mohu jako hradař říct,,Jen tak dál" ..

Steve23

myslel jsem že Toviž má ve slově žet, a česká písmena moc nejdou ke "Stein" či "burg", Třeba takový Řenburg by byl opravdu skvost ;D

germik

Je to lepší než první hrad, ale pár připomínek je - Nádvoří je takové  :-\ prázdné - k hradbám by se hodilo pár kolniček a tak ,nebo třeba stáje, venku - mimo hradby hodit pár chaloupek atd atd atd... ;) :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Steve23

Doporučuji udělat chaloupky SNOTem z Reddish brown plates, vypadá to potom 
jako rozpadající se dům >:D

BlackDemon

tohle zní spíš jak nákej název od TLC ;).
K hradu-Je dobrej akorát bych časem zkusil udělat nákou vetší vež nebo Donjon ;).
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Steve23

Proto sem ho sem dal to jméno ;D

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 21.08.2010, 17:51:30
Proto sem ho sem dal to jméno ;D
Když máš radši hrady od TLC než vlastní MOCy tak klidně  >:D.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Steve23

Hej ;D nikdo neřekl že to tak je :D Hrady od TLC jsou IMHO jen někdy Good, ale většinou slouží buď na kuchání do BL nebo jako Zásobárna dílů >:D

Georgeo

Citace od: linhi kdy 21.08.2010, 17:14:50

Já si myslím, že pokud chce někdo po Německu burg,je to jeho věc. Tedy hlavně jsem chtěl říct, že nejhezčí jsou naše názvy, vždyť máme tak bohatou řeč.  Jinak je tu jistě zlepšení oproti předchozí verzi,ale třeba potok by se mohl trochu klikatit a také prosím polaď ty fotky :-\  Jinak mohu jako hradař říct,,Jen tak dál" ..

Dobře potok předělám a s fotkama se pokusím
Citace od: germik kdy 21.08.2010, 17:35:47
Je to lepší než první hrad, ale pár připomínek je - Nádvoří je takové  :-\ prázdné - k hradbám by se hodilo pár kolniček a tak ,nebo třeba stáje, venku - mimo hradby hodit pár chaloupek atd atd atd... ;) :)
Nevím co přesně dát na nádvoří aby nebylo přeplácané. Co je prosím kolniček? Pokusím se něco dodělat

Steve23

Skuz tam dát trh, cvičiště, kovárnu, studnu, rockový koncert, kejklíře, žebráka.Fantazii se meze nekladou >:D

Póža

Mě se to líbí... ikdyž je pravda, že by to chtělo trošku oživit i jinak než jenom minifigama. Také by to chtělo trochu propracovat okolí.

germik

kolnička - mn. čísl od slova kůlna.
kůlna - přístřešek ,stodola.... atd atd atd..
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Georgeo

Citace od: germik kdy 21.08.2010, 18:17:59
kolnička - mn. čísl od slova kůlna.
kůlna - přístřešek ,stodola.... atd atd atd..
Díky