(Vlastní) Hrad King of king

Založil Georgeo, 09.08.2010, 20:19:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Georgeo

Ta kovej menší pokus tak co si o tom myslíte ? Název je na dlouhé povídání . Na bílou věž nemam kostky v šedé . Okna jsou ale chybí pohled ze Zádu .  Za gramatiku a všechny chyby se omlouvám . V dolnim patře je jídelna a kuchyně,v druhém spí vojáci  a ve třetím je král . Věž slouží jako vězení . Nová fotka aktuálního stavu . A jedno okno na první fotce je schované za komínem. Hned pod tým je ještě jedno

Hardegon

Nevidím jediné okno. Jak v tom žijí?  :o

Steve23

Citace od: Hardegon kdy 09.08.2010, 20:30:30
Stejně nejvíc bije do očí ta bílá věž  ;D

BlackDemon

Citace od: Hardegon kdy 09.08.2010, 20:30:30
Na čtvrté fotce mám za to jedno je ne?  ;D
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

mizdas

První fotka mi přišla nadějná než jsem popojel dolů, ale určitě v tom pokračuj časem se zlepšíš já ti to přeju.

linhi

Také myslím že na první pokus je to dobré,pravda hrady kolikrát z vnějších stran okna nemají,ale ty jsi to vzal trochu z prudka,rozhodně nějaké udělej. Moc fajn je že jsi hned napoprvé udělal i terén,to většinou nováčci nedělají.
Myslím že pokud prolezeš BS a tohle fórum a prohlídneš pár obrázků,hned budeš vědět co dál...
Hradům zdar!

Siegnord

Na takový menší pokus to jde. Do budoucna zapracuj na detailech: více oken, méně hranatý terén, úplné vydláždění nádvoří, ... A asi to zkus stavět méně velkých dílů nebo ty díly originálněji kombinuj. Když vyskládáš spoustu bricků 1x2x5 vedle sebe a neuděláš tam ani okno, tak to spíš připomíná betonovou zeď než hrad.

Věšák

Mně se líbí ten život...že to není jen prázdný hrad. Ale je to trochu moc barevný a chtělo by to trochu rozvést terén.... :-\

Fox666111

Podle mě by tento hrad potřeboval více okýnek, nepoužívat ozdoby ve tvaru lví hlavy, zlaté (safra teď jsem to zapoměl) "trojúhelníčky", vylepšit potok a rozšířit ho(přijde mi v některých částech dosti úzký), pokud máš dost hnědých tak zkus podsebití nebo bosáž, a střecha je lepší převislá o 1 stud. Jinak dobrý první krok a doufám, že se budeš nadále zlepšovat.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Siegnord

Ty lví hlavy by mě nevadily, kdyby byly lépe umístěné.

Steve23

Takže, hrad má nesmyslné jméno:"King of king"? To se hrad menuje král krále?
Když nemáš kostky v šedé, nestav to na co nemáš, pokud ti dojdou na hradbě, udělej podsebití nebo to prostě nech tak jak to je a přikup díly :) pokud teda nejsi ten typ lidí kteří když nemaj díly hned rozebíraj a staví znova  ;D nejdřív bych chtěl vidět nějaký lidský terén, ty potůčky tam sou divný, radši by byla lepší bažina nebo příkop ;D