(Vlastní) Kosmonaut-LEGO Technic Challenge

Založil grohl, 15.07.2010, 16:05:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Kosmonaut
Tento měsíc patří tématu vesmír. Přemýšlel jsem, co by tak stálo za sestrojení, aby to bylo neotřelé a rozhodl jsem se pro kosmonauta.
29cm vysoký model amerického kosmonauta pohybuje zápěstími, lokty i rameny. Obě paže jsou navíc dálkově ovladatelné díky dvěma PF M motorům, které napájí nabíjecí LEGO akumulátor. Helma je po stranách vybavena funkčními světly. Nohy z důvodu stability zůstaly nepohyblivé. V plánu bylo i osvětlení trysek jetpacku, ale už na něj nezbylo místo. Největším konstrukčním oříškem se ukázala být helma spolu s obličejem, který bohužel spíše připomíná Darth Vadera než člověka. Řešení pomocí zapůjčené Bionicle Masky se ukázalo být příliš titěrné v poměru k přilbě. K postavě jsem pak ještě dodělal +- americkou vlajku na dotvoření atmosféry.

VIDEO

Jonas

Úžasné!!!!

Osobně mi jako nejlepší (ikonický) připadá snímek č. 1.

Jaká škoda, žes to nepostavil přesně před rokem, když se oslavovalo 40 let od vstupu člověka na Měsíc (20.7.1969).
Jonas - Můj Brickshelf

Kiko97

Obdivuhodné :D. A vybral by som fotky 1,2,5.  ;)

Robbed

Ten obličej mi taky hned připomněl Darth Vadera ;D, ale výborná práce a hlavně zajímavý nápad.
Vybral bych určitě fotky 1 a 5.

Tomik

Pěkná legrácka. Já bych vybral fotku č. 1, jako hlavní foto, a doplnil bych jí fotkou č. 2, aby se ukázalo víc z konstrukce modelu, a jako poslední bych volil snímek č. 6, který nechává nahlédnout do tváře kosmonauta a to jakýsi detail.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

grohl

Díky za pomoc. Včera jsem model přihlásil do soutěže, tak uvidíme.
Přidávám ještě dvě noční fotky.

grohl

Kiko97

Pekné len sa mi nepáči že si ho na konci tak týral.  ;)

grohl

Než jsem vypnul pohozený ovladač, chvíli mi to trvalo.

Bery

Perfektní model, moc se mi líbilo když plaval. :)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Shmade

Nejlepší video! Moc často se mi nestává, že bych se u internetu hlasitě smál. :) Díky za pobavení. :)

ass

ROFL, tak to je masakr. ;D Dobře pádloval. A že se ti při rotaci rukou podařilo zastavit obě v přirozené poloze - náhoda?

grohl

Díky moc.

ASS: naprostá náhoda a bez tebe bych si toho nevšiml.