(vlastny) kostol - obec Horné Orešany, SK

Založil STARHAWK, 08.07.2010, 00:33:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

Kvoli vystave v Auparku ktora prave prebieha som postavil svoju prvu realnu stavbu. Je to kostol z dediny Horne Oresany, v ktorom sme sa s manzelkou vzali. Snazil som som sa o miniig meritko. Stavba nie je uplne dokoncena - chyba zadna cast mozno az 1/3 dlzky kostola. Zatial som ju nestihol dokoncit  kvoli nedostatku casu a limitu na rozmer stavby - 50x50.

Podobnost s realnou budovou mozete ohodnotit sami.

Micho

V tom výklade to na fotke pôsobí tak trochu stratené, malé. Pričom je to celkom veľká a na Lego vysoká stavba.  8)

STARHAWK, mne sa to veľmi páči. Vybral si si veľmi zaujímavú tému, kostoly sú moja slabosť. Dobre si to stvárnil, je to fotogenické, rád si to pozriem v reáli. Je zaujímavé, že ako predstaviteľ STAR WARS si sa pustil a dobre zvládol tému pre teba nezvyčajnú. Verím, že si potešil aj svoju polovičku.  :D

mizdas

No teda! Je to jako vystřihnutý z obrázku. Ta svatba jakbysmet, BRAVO!

S.t.a.l.k.e.r.

Cenu by si rozhodne zasluzil uz len za ten stres ktory prezival...  ;D

Momentalne je tento kostol najvacsou stavbou prihlasenou do sutaze a urcite aj najpodarenejsou. Fotky 80% modelov prihlasenych do sutaze by boli z tohoto fora nemilosrdne zmazane... strakate hrady, Slaviny (asi 4x), budova Slovenskeho rozhlasu (obratena pyramida), piratsky ostrov, Eiffelova veza, ropna tazobna plosina, Hobitin a Dno pytle, vlastna verzia Emma Maersk (postavena z original dielov), ... Vela modelov robili deti vo veku do 12-15 rokov, tomu zodpoveda uroven stavieb a farebnost z titulu nedostatku kociek, pripadne aj pouzitie dielov ktore nenesu znacku Lego. Ale snaha sa ceni a kto by nechcel vyhrat zajazd do Legolandu ci stavebnicu..  ;)

Anatyt

Citace od: Stalker kdy 08.07.2010, 10:08:30
...pripadne aj pouzitie dielov ktore nenesu znacku Lego. Ale snaha sa ceni a kto by nechcel vyhrat zajazd do Legolandu ci stavebnicu..  ;)

Všetko by som toleroval, aj farebnosť ma svoje čaro (veď práve tieto detské farebné modely LEGO už v 80tych rokoch propagovalo v brožúrach), ale aby sa na LEGO výstave používali NON-LEGO diely, to je dosť odvaha!

Jonas

Opravdu pěkný a navíc hodně velký model skutečného kostela s výjevem ze života.
Jonas - Můj Brickshelf

germik

Mooc pěkné to je, já sám mám v hlavě myšlenku postavit nějaký kostel, asi jeden z těch Litomyšlských ale to až někdy jindy (tzn. až budou díly a čas, takže "výhledově" ;D).
Mohl by jsi sem dát detail té baňaté věžičky prosím?

PS - co jsou to "Slaviny" prosím ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Cavelon

Izmael10

Citace od: elerond kdy 29.01.2014, 15:22:15
a pak to dal na výstvu

Na výstave to bolo v Banskej Bystrici cez leto/jesen 2013.  ;)