(Vlastní) Podracer - LEGO Technic Challenge

Založil grohl, 14.06.2010, 00:03:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Podracer
Zadání červnového LTC znělo: Použijte co nejvíce kol. Model jich obsahuje celkem 17 a ani jedno neslouží svému primárnímu účelu. Inspirace pochází ze závodních strojů z Epizody 1 Hvězdných válek. Stavba Motorů byla otázkou několika desítek minut, a paradoxně kabina mi dala nejvíce zabrat. Na několikátý pokus vznikl otevírací kryt. Pak jsem měl v úmyslu udělat za ním pořádnou směrovku, která se nakonec zvrhla v punkové "číro". Následovaly čelní světlomety a zuby posetá tlama, ve které se nachází light brick. Jako třešničku jsem přidal zatahovací podvozek připomínající pařáty.
Délka 68 cm
Šířka 32cm
Funkce:
Kabina otevíratelná ozubeným kolem v zádi.
Páky ovládající náklon kabelů připojených k motorům.
Otevírací tlama.
Laserový paprsek spouštený pákou mezi nohama pilota.
Podvozek zatahovatelný pomocí zadní trysky.

Shmade

Robbed

Povedený kluzák. Hlavně energo-držáky z těch trubiček jsou parádní. Jenom škoda, že nemáš víc světel, v motorech by to vypadalo hodně zajímavě.
Držím palce ;)

Jujko

Parádička!!!

Pred nedávnom som akurát dopozeral všetkých 6 častí SW :)

grohl

Díky. Bohužel termín Technic Challenge je vždycky jen tak tak, abych vůbec něco stihl dostavět, natož abych ještě objednal díly z BL. Pravdou však zůstává, že s osvětlenými motory by to dostalo další rozměr.

Kiko97

Vyzerá to skvelo. Mám na teba jednu otázku ak to zdvihneš za kabínu tak tie kable k motorom sa ohnu?  ;)

grohl

gearcs

Skvělej stroj, chtěl bych se v něm proletět kolem policejní stanice... ;D

Martys08

Energo-držáky jsou vážně vymakaný.Zkus udělat ještě jeden a potom závod. ;D

Jarda

Pěkný, hezky si do toho nacpal všechny ty funkce ;) Na tom prvním obrázku v té tmě, bych ani nepoznal že je to z Lega a vlastně ani že je to kluzák ze SW. ;D