Recenze setu 3221 - LEGO City Truck

Založil Igorus, 19.05.2010, 22:46:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Recenze je pomalu rok stará, ale nemyslím si že tento tírák hned tak zmizí z pultů.Měl jsem tu čest být u stavby a hraní si s tímto setem.Doporučil jsem to svému bratranci a s odstupem se dívám že jsem udělal blbost a měl jsem mu doporučit letošní octanovskou cisternu 3180 .

Krabice je příliš velká a dílky by stačil 1/3 prostor, ale "lapač očí" musí ta krabice prostě být.Vadilo mi že tam je tolik malých a důležitých nálepek a pro mnohé děti nenalepitelné bez pomoci.Perličkou je stejná SPZ pro tahač i návěs.Po postavení je tahač velice povedený, ale neodpustím si že mohl být interiér lepší a imitace motoru by se tam také vlezla.Ovšem ted přicházím k tomu nejdůležitějšímu a to je návěs, ten je katastrofální a takové koncepce panelů se hodí jenom do vytrínových setů a dětských MOCů, když docházejí díly.
Kdokoliv návěs chytil panely se rozutekli a návěs se mohl začít stavět znovu.Tomu by pomohla jedině výztuž přes celou střechu, ale s tím by se špatně hrálo.I tak to je vnitřek špatně dostupný.Lepší koncepce by byla otevíratelná zeď a zbytek jako jednolitý kus.Ovšem to by set neměl 200 dílů, ale 300.
Dále velice špatný zadník nárazník, který pokaždé upadl a podpěrové "nožky" které ani moc nedržely a vsadím se že je každé dítě při hraní ztratí.

Za truck  :), za návěs  :-\  :'( .

kryst.off

Pěkná a nebývale komentovaná recenze. I proto se připojím po dlouhé době. Já jsem si tenhle truck dovezl na jaře 2010 z Holandska, kde jsem na něj narazil víceméně náhodou (šli jsme se v úzkých uličkách Arnheimu ukrýt před rozvášněnými fotbalovými fanoušky do nejbližšího obchodu a zrovna to bylo hračkářství), stál 19 Euro a nemohl jsem se dočkat až ho postavím. Krabice půsbila dobře a těšil jsem se na to. Nakonec musím dát zapravdu poslednímu názoru - tahač super, návěs už je jen doplněk, aby něco bylo. I když nemám přímo zkušenost že by se bortil nebo upadával nárazník, měl jsem v setu nepřesné žluté plate na střechu - o něco málo větší. Stejně tak stojánek je k ničemu, ten opravdu upadává. A nejhorší věcí jinak povedeného setu je uchycení návěsu na tahač, při hraní nepoužitelné. Přesto musím přiznat, že když se set cca po půl roce objevil v Dráčiku za 499 Kč, koupil jsem ho jako dobrou zásobárnu praktických (i když žlutých) dílů.
kryst.off