(vlastní) KLR Racing - MT verze 2.8

Založil KLR, 04.05.2010, 22:52:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

KLR

vetsina z vas tady ma predstavene sve vozy na letosni LTTT, tak jsem se rozhodnul, ze to udelam taky

myslim si, ze dnesek muzu povazovat za den, kdy moje auto dostalo uplne finalni podobu - tak jak bude startovat v sobotu (konecne ;-)

hlavni zmena, oproti tomu co jsem posilal pri registraci, je...

a) snizeni teziste, a to umistenim BB mezi napravy - tak jak to bylo predtim, se auto na kazdem srazu rozkutalelo
b) zvyseni a zesileni podvozku (nyni bez kardanu na predni naprave)

mike.kup

Mě se to líbí velice. Předpokládám, že ten vysoko umístěný buggy ti dělal to motovidlo, tak? Ale musím uznat, že jsem na ty obrázky tlemil asi 5 minut, než jsem našel vůbec nějaký motor.

Plutoone

Originální ;D Hodně se mi to líbilo.

peter

Citace od: KLR kdy 04.05.2010, 22:52:57

a) snizeni teziste, a to umistenim BB mezi napravy - tak jak to bylo predtim, se auto na kazdem srazu rozkutalelo

Jak je uvedeno v registraci soutěžících:

Citace od: peter kdy 02.04.2010, 09:21:17Odesláním přihlášky zároveň každý účastník již nesmí provádět zásadní změny na svém vozidle, které by byly v rozporu s vyplněnými údaji.

Takže tímto jsi toto pravidlo výrazně porušil. Bohužel je chyba i u mne, jelikož v době kdy jsi se přihlásil, jsi ještě na tomto fóru nebyl a toto na webu LTTT uvedeno nebylo. V tomto případě z toho proto nebudou vyvozeny žádné důsledky.

Tímto si však dovoluji ostatní upozornit, že v ostatních případech bude při porušení tohoto pravidla vozidlo ze závodu diskvalifikováno!
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

KLR

Citace od: peter kdy 05.05.2010, 08:02:30
Citace od: KLR kdy 04.05.2010, 22:52:57

Jak je uvedeno v registraci soutěžících:

Citace od: peter kdy 02.04.2010, 09:21:17Odesláním přihlášky zároveň každý účastník již nesmí provádět zásadní změny na svém vozidle, které by byly v rozporu s vyplněnými údaji.

Takže tímto jsi toto pravidlo výrazně porušil. Bohužel je chyba i u mne, jelikož v době kdy jsi se přihlásil, jsi ještě na tomto fóru nebyl a toto na webu LTTT uvedeno nebylo. V tomto případě z toho proto nebudou vyvozeny žádné důsledky.

Tímto si však dovoluji ostatní upozornit, že v ostatních případech bude při porušení tohoto pravidla vozidlo ze závodu diskvalifikováno!

ok,....priste se tak jiz urcite nestane....

EDIT: (mimochodem: "..., které by byly v rozporu s vyplněnými údaji" ...... z vyplnenych udaju na prihlasce se nezmenil ani jeden - ale chapu to, o co si slo, takze jak jsem napsal - priste uz se to nestane ;-)

Měch

minimálně jeden musel být porušen a to hmotnost, nemohl ses trefit do stejných gramů jako předtím, leda bys nepřidával ani neubíral dílky, což se mně ještě při opravě nestalo...ale můžu se samozřejmě mýlit
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

ass

Citace od: malý Měch kdy 05.05.2010, 11:47:52
minimálně jeden musel být porušen a to hmotnost, nemohl ses trefit do stejných gramů jako předtím, leda bys nepřidával ani neubíral dílky, což se mně ještě při opravě nestalo...ale můžu se samozřejmě mýlit

Je tam to slovo 'zásadní', takže to by se asi dalo odpustit, podle mě je spíš problém v tom, že by teoreticky mohl postavit technicky úplně jiné auto, pouze ponechat rozměry a hmotnost. Což se v tomto případě do určité míry stalo, nápravy jsou úplně jiné.

otaznik

Nicméně pravidlo o nárazníku tento vůz, zdá se, nesplňuje.

KLR

Citace od: otaznik kdy 05.05.2010, 21:59:20
Nicméně pravidlo o nárazníku tento vůz, zdá se, nesplňuje.

splnuje.....co se tyka odstupu smerem dopredu, tak to je bezdebat, no a co se tyka vyskove, tak lezi na mezni hranici

mimochodem: vsichni mate spoutu vyhrad a tak se ptam - ma cenu vybec vazit cetu do prahy, kdyz uz ted jsou "vsichni" proti?
nicmene zadne z pravidel na strankach LTTT jsem neporusil (zminka o tom, ze po registraci se nesmi provadet upravy je pouze tady na foru - to uz ale bylo rozebrano vyse, no a udaje vyplnene v prihlasce sedi vsechny  - vaha, pohony, rozmery a inspirovany vuz)

nechci, aby to vypadalo, ze jsem urazeny, nebo tak neco - jen jsem velice prekvapeny samymi negativnimi ohlasy

eNTy

Naopak, buď rád, že dostáváš rady teď a máš šanci s tím něco udělat. Jediné výhrady byly k přestavbě po registraci, ale to není tvoje chyba a pak k tomu nárazníku.
Mně se ten nárazník taky nezdá, ale je možné že fotky zkreslují. Podle nich to vypadá, že má spodek nárazníku od vrchu kola mezeru tak 2 study. Musí se minimálně spodem dotýkat vodorovné tečny kola.

KLR

Citace od: eNTy kdy 06.05.2010, 00:32:12
Naopak, buď rád, že dostáváš rady teď a máš šanci s tím něco udělat. Jediné výhrady byly k přestavbě po registraci, ale to není tvoje chyba a pak k tomu nárazníku.
Mně se ten nárazník taky nezdá, ale je možné že fotky zkreslují. Podle nich to vypadá, že má spodek nárazníku od vrchu kola mezeru tak 2 study. Musí se minimálně spodem dotýkat vodorovné tečny kola.

mam v reakci na naraznik i "dukazove" foto

eNTy

Tak to opravdu zkresluje, je to mnohem níž. Ale i na důkazovém fotu to vypadá, že tam milimetr schází  ;D ale to víš asi nejlíp, jak ti to vychází.

peter

Citace od: KLR kdy 06.05.2010, 00:24:24nechci, aby to vypadalo, ze jsem urazeny, nebo tak neco - jen jsem velice prekvapeny samymi negativnimi ohlasy

Buď v klidu. Jako pořadatel jsem tvé vozidlo do závodu zařadil, takže z mého pohledu je zatím vše v pořádku, takže ostatní ber s rezervou :D Co se týká dalších poznámek, tak se nesmíš divit. Jsi tu nový, navíc někdo, kdo se tu zjevil úplně z venku. Já osobně se na tebe a tvé vozidlo velmi těším. Předloni takto přišel člen Shmade a zdejším "borcům" hned zatápěl a dnes si ho dovolím řadit do TOP stavitelů Technic vozidel. Takže z tebe mají nejspíše všichni velký respekt, protože tě též vůbec neznají a tak neví co od tebe čekat >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: KLR kdy 06.05.2010, 00:24:24

nechci, aby to vypadalo, ze jsem urazeny, nebo tak neco - jen jsem velice prekvapeny samymi negativnimi ohlasy
Ale vypadá to tak.  ;)
Musíš se na to podívat i z našeho pohledu, pravidla jsou tu pro všechny a stejně tak bych to tedy napsal i ostatním závodníkům. Je lepší na to upozornit teď, kdy se to ještě dá případně řešit, než 5 minut před závodem.

Shmade

Já jsem třeba chtěl reagovat kladně, jak je víceméně u mě zvykem. :) Akorát jsem měl teď docela velký trable se psem, tak jsem jen proletěl fotky a na reakce nebyl čas ani nálada. Možná to ovlivní i můj start na prvnim závodě, ale pevně doufám, že v sobotu už bude Mono v pohodě a nebudu sobotu trávit na veterině. (někteří ho znáte z LTTT a LTR závodů)

No každopádně k trucku: mě se líbí vlastní nápad monster trucku, který se tu v podstatě jako větší model ještě nikdy neobjevil, co jsem si našel, tak jen Grohl má dva monster trucky v rámci svých "alternativních běsnění". :)
  Ohledně přestavby po uzavírce, určitě to nebyl nějaký úmysl něco okopčit, co snad může být jediný důvod pro toto pravidlo. Prostě si to nevěděl. Kdyby někdo něco takového dělal s tímto úmyslem, tak by to tady asi neprezentoval. Nevim, kdybys to přestavěl podle nějakého neobvyklého řešení, jako má třeba peter, tak by mi to asi vadilo, ale žes přehodil u jointy za knoby, což jsou oboje nejběžnější řešení pohánění přední nápravy, tak je mi to šuma fuk i kdybys o pravidle věděl, ale i tak věřím, žes nevěděl.

Tvůj monster truck má ty správný proporce včetně výrazného odpružení (jsem zvědavej jakou funkci mají ty menší pružiny). Snížení celkové výšky mu určitě prospělo a BB dole je taky podle mě správná volba, krom těžiště níž funguje docele dobře i jako skidplate :)
Jen mi tam prostě pořád chybí něco na boku jak už jsem jednou psal, třeba jen naznačení dveří/okna. Zkus tam vepředu nacpat dva beamy do el a bude to vypadat líp.