Marťasova sbírka

Založil Marťas, 12.03.2010, 21:50:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťas

Tak jsem se rozhodl, že se taky pochlubim svou sbírkou Technicu. Snažil jsem se nafotit kvalitní fotky..  :-\ no posuďte sami. Přesto prosím o trochu shovívavosti.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Marťas

ještě něco..

Marťas

a ještě trochu...

Bery

Tvá sbírka je moc pěkná jen škoda že chybí 8275 ale jinak perfektní. ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Marťas

kdepak.. nechybí.. ;)

Marťas

a nakonec moje pracovní četa  ;D

mike.kup

Všechno bych hned rozebral a stavil vlastní modely. A že by to nebylo málo kostek. Ale 8455 BackHoe a 8868 Air Tech Claw Rig bych nechal na věčné časy postaveny. Toto jsou úžasné sety. Kdybych měl zbytečné čtyři litry, tak bych teho BackHoe koupil na aukru. Zde mohu pouze tiše závidět a rudnout. Za jeden z nejlepších setů bych rozhodně označil také 8480 Space Shuttle/Submarine. Mít tento model, taky bych jej nikdy nerozebral.

Marťas

Já to rozebral jednou. To bylo naposled. Dohromady jsem to skládal 14 dní v kuse. Nejhorší bylo to hledání dílů. Když rozebrat, tak už jen do krabic a schovat.  ;D Co se týče 8480, tak na ni mam delší dobu zálusk.. Uvidíme po prázdninách..

Bery

Rozebírání je dobrá věc, já raději stavím své výtvory ale nejde rozebrat vše najednou pak je šílený skládání zpátky, jednou jsem to zkusil se city a některé sety jsou i dnes rozebrané a asi tak i zůstanou . :-\
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD