Kolik máte minifigů?

Založil Police collector, 25.11.2005, 22:14:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kolik máte minifigů?

méně než 100
101 (34.8%)
100-200
70 (24.1%)
200-300
35 (12.1%)
300-500
30 (10.3%)
500-700
13 (4.5%)
700-1000
7 (2.4%)
1000-1500
15 (5.2%)
více než 1500
19 (6.6%)

Celkem hlasů: 278

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

tomasus

vím, že otevírat starší témata se nemá ale tohle je  obecné a stále aktuální. ;)
Dneska sem udělal součet "obyvatel" a..

1 závodník
1 pilot helikoptéry
1 kosmonaut
1 popelář
1 doktor
2 hasiči
2 civilisti
2 pracovníci Octan
3 dělníci

1 UFO
1 hmyzák
2,5* droidů (piloti)

*jeden nemá nohy   :(

2 kostlivci
3 rytíři
1 bílý kostlivý kůň
1 černý kostlivý kůň
1 bílý kůň

= 21,5 Panáčků + 3 zvířátka..

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

hal1aeetus

Tak som trochu rozšíril zbierku mini aj iných figov  ;D
Tu je mala ukážka..viem, že je to riadny mix.
Ale čo je pre mňa dôležitejšie, dostal som sa do štádia, keď musím začať triediť, cca 300 rôznych minifigov z rôznych kategórií.
Lepky k tomu už mám, odkopírované ale predsa  :P
Hádam sa mi čoskoro podarí prezentovať zbierku pekne zadelenú.

otaznik

Jak už jsem psal jinde, dnes 1000 minifigů v setech + cca 100 na náhradní díly (Loose parts).

stomcova

Náš odhad Star Wars figů - 200 - včetně rarity Watoo.
Batman, forever...

TomB

já mám asi jen 15 ;D minifigů.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Marty713

cca 300, ale počítat to nebudu ;D

Chili

Mam cely fotbalovy hriste minifigu! ;D 24ks
Ziju abych stavel,stavim abych zil!

germik

,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Džejkob

20 starwars figů( bez droidů a super-droidů ;) )+50ks ostatní
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Věšák

Tak taky otevírám starší téma...ale asi je pořád aktuální :)
Mě Peeron ukazuje 210 figů (ani tomu nechci věřit) ...ale mám minimálně ještě dva co mi dali kamarádi...tkže cca 212 :)
Nejvíc jich mám asi z town...páč sou většinou ze setů po ségře a tý rodiče kupovali vesměs town no a jinak jich budu pravděpodobně mít nejvíc z SW (logické že?) :P

EDIT: tak teď sem to prohlíd, doplnil a poupravil...Peeron mi ukazuje 214 (počítá i belville a basic - "figy") ale dva z figů nemůžu najít (obávám se jestli mym prostřednictvim neskončily u někoho jiného :'( ) a zaboha nemůžu přijít na to, jak se na peeronu přidávaj nebo odebíraj figy...
Na druhou stranu tak různě od kamarádů mám 4 figy, takže celkem(bez zmizelejch) je to 216...

5o

Dobrá otázka, ani sám neviem, koľko ich už vlastne je. Ale možno zajtra ich spočítam.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Ja som sa minulý týždeň presypal cez 200 ks. Prevažnú väčšinu tvoria minifigy SW, klony a battle droidi.

rukay

Když počítám i droidy tak něco okolo 200. -nic moc  :-[
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

tadeasb

Já mám cca 150 z SW a dalších cca 170 z jiných témat (převážně orient expedition)

5o

Dnes mi to zase nevyšlo, tak som aspoň tých v setoch MISB hodil do kalkulátora a je ich 113.
Ostatných bude niekde do 200. Ešte mám aj Jacka Stonea, Tinu, Maxa a týchto väčších bude asi 10. Radšej mám dieliky ako minifigov, tých toľko nevyužijem a normálne rozmýšlam, že ich začnem predávať. Kto ich má kam dať, ten sa má, ja ich len prekladám a zakladám a nadávam.
Preto lebo Lego...

SkiFi

ja mam nieco okolo 400-500 minifigov polka je castle a pirates :)))) druha polka je potom zmes space , nejake city atd :D
z toho cca 200 Mtronov :))))

Filipkod

Cca 250  hlavne sw western town :)
Nech vás lego sprevádza !

Martys08

Já mám dohromady 158 i s kostrama ,nejvíc mam star wars 74.

Gibur

asi 80 castle a zbytek asi 60 mix.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

fett

Já mám kolem 90 Star Wars(včetně droidů),11 Castle ,23 City a 18 ostatni                   

germik

Poslední sčítání lidu odhalilo 113 figů, když počítám droidy a kostlivce >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Póža

Podle posledního sčítáni, při kterém jsem spojil většinu hlaviček (kromě hlaviček minifgů co ted používám) a bylo to rovných 200, ale mám ještě asi 50 minifigů postavených, takže odhadem 250 minifgů :)

Měch

já mám 3  ;D
jsem Technikář
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

tuvok07

170 figů, většina v docela dobrém stavu :) Zbraní tak pro dvojnásobnou armádu.

dado

Naposledy ked som ich pocital tak  ich bolo 200 + zopar ich este vysedavalo vo vozidlach. Ale uz som kupoval 5iatu seriu takze ich je asi 250 vacsinou City.

Mikithemage

Naposledy když jsem je počítal (asi před dvěma roky) sem jich napočítal tak jich bylo asi 300 ale za tu dobu jich pár přibilo  >:D

Ivansliz

Citace od: HP24 kdy 20.10.2011, 11:48:08
Naposledy když jsem je počítal (asi před dvěma roky) sem jich napočítal tak jich bylo asi 300 ale za tu dobu jich pár přibilo  >:D

Tak teď jdu počítat já.  ;D

Asi 450 jich mám v krabici jako zálohu + nejmíň 150 minifigů (zatím neprozradím který druh) v zástupu + 5 sérií collectable minifigs(někteří vícekrát), takže asi 100 + blíže neurčené množství v KŽ a v aktuálně postavených setech = víc jak 1000 určitě.  ;D  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

mizdas

Colonel32

Aktuálně to vidím na cca 1500 pěšáků, 300 jezdců, nezařazené hradové další stovka minimálně a v ostatních tématech minimálně 1000 kusů, ale pravděpodobně více. Už jsem jak Mičánek.