Problém s nápravou na TT

Založil Mareken, 21.02.2010, 11:57:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mareken

Dobrý den, mám problém s nápravou, chtěl bych udělat kyvnou nápravu pomocí točny ,bohužel mám jen typ 1 a to je kámen úrazu, potřebuji spojit ten technic triangle a tu točnu. Použití osiček nejde, prohýbají se ,beamu vadí ty study na točně a 24z. Brickshelf jsem prolezl,ale všude buď mají jiné řešení,nebo točnu typ2. Děkuji za pomoc.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

Měch

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=417173

tohle teď stavím, ale s tou novější točnou (šedočernou) a ve studless...fotky sem hodím pak
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

ass

Citace od: malý Měch kdy 21.02.2010, 12:39:41
tohle teď stavím, ale s tou novější točnou (šedočernou) a ve studless...fotky sem hodím pak

A ses si jist, ze se vejdes do branky?  ;)

Mareken

Pro Asse: Můžu se podívat,jak si to měl řešené ty? Přední nápravu jsi měl taky řešenou přes točnu ,ne?
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

ass

Citace od: Mareken kdy 21.02.2010, 13:09:57
Pro Asse: Můžu se podívat,jak si to měl řešené ty? Přední nápravu jsi měl taky řešenou přes točnu ,ne?

Podivat se muzes. :) Ano, na Unimogu jsem mel tocnu, novou. Na novem prototypu ted mam dve stare a taky to nejak slo pridelat. zkus nad tim trochu badat a urcite na neco prijdes, zadny zasadni zadrhel v tom nevidim.

Měch

to co sem postavil porušuje asi 5 pravidel ;D je to jen na zkoušku....1) mám to rozchod 35 studů 2) váhu 1600g a to jenom podvozek (kola 770g + Baterybox) 3)motory nejdou do jednoho bodu ale jspu v každé nápravě jeden 4) nevýhodou je infraovládání 5) nemá nárazník ani naviják
atd. atd.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Woyta

Co si prikoupit novej set? Treba novej bagrik 8047?
Je levnej a obshuje novou tocnu po ktere touzis.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich