(Vlastní) Hodinkový panák

Založil kejo, 17.02.2010, 18:37:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

kejo

tak som si vymyslel taku zaujimavu lego hlavu, a rozhodol som sa, ze by sa hodilo postavit ku nej aj telo... :)

linhi

Paráda,jen je škoda že fig se stále usmívá i když je na dvě půlky.......

Bery

Něco takového by mě fakt nenapadlo . ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

kejo

vdaka, fakt som sa s tym natrapil :) neverili by ste ako zlozito sa robilo to telo... druhy krat by som ho uz asi rovnako nepostavil  ;D

Martys08

grohl

Dobrá práce-vypadá jak z nějaké pošahané počítačové hry. :)

kejo

take hry mam rad :)
az teraz som si uvedomil ze mi ta hlava nieco pripomina, ale nedokazem si spomenut co.... ;D

Ondrej

Panáčka z animovaného filmu "Číslo 9"

Věšák

Citace od: kejo kdy 17.02.2010, 21:19:44
take hry mam rad :)
az teraz som si uvedomil ze mi ta hlava nieco pripomina, ale nedokazem si spomenut co.... ;D
Mě připomíná jednoho robota z Futuramy...neustále explodoval vrušením... :D

Jinak parádní stavba...nemel by ses jmenovat Mr.Krvák? ;D

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: grohl kdy 17.02.2010, 21:15:14
Dobrá práce-vypadá jak z nějaké pošahané počítačové hry. :)
Originálne. Mne to v prvom momente pripomenulo animák Roboti.

kejo

cislo 9 som nevidel, Vesak- viem ktoreho myslis, ale teraz si nevybavim ako vyzeral :D zajtra sa na to mrknem.. grohl- vies ze mozes mat pravdu? ale ktoreho robota? :D
btw tu hlavu som spravil aj vo vacsej miere :)

Věšák

Už jsem ho našel, vypadá trochu jinak, ale ty oči působí podobně :)

kejo

hmmm.. to nie je ono :) ale ked si spomeniem, tak tu hned napisem :P

Plutoone

Hodně pěkný, ale aby tě všichni jen nechválili, zkus předělat ty kolena. Ale jinak hezký :D

kejo

hmmm.. kolena.. nemam potrebne technic diely, teda o dvoch idealnych by som vedel, ale tie farbou neladia.. takto mi to prislo najprirodzenejsie..

Plutoone

Citace od: kejo kdy 18.02.2010, 10:34:40
hmmm.. kolena.. nemam potrebne technic diely, teda o dvoch idealnych by som vedel, ale tie farbou neladia.. takto mi to prislo najprirodzenejsie..

Ve starým technicu byly dílky, který by se ti hodily. Dáš 2 proti sobě. Ale chápu, že nemáš. sou fakt starý.

kejo

tieto presne mam, vidis, to ma ani nenapadlo... len si neviem predstavit ako ich spojit.. dalo by sa to jednym z tychto, ale to by sa velmi hompalalo :)

Jamesek

Tento spoj, co navrhujete, drží velmi dobře - panáčka by to udrželo na 250% ;)

kejo

aha, vidis, to ma nenapadlo, lenze teraz som sa na tie diely pozrel, a zistil som ze mam tie bez zubov   :P

Shmade

Panák výbornej!
Podle mě má dobrou dobrou mimiku - jetsli se to dá takhle říct, prostě, že tak nějak vím, co si na kterých fotkácjh myslí :)

Plutoone

Citace od: kejo kdy 18.02.2010, 15:35:15
aha, vidis, to ma nenapadlo, lenze teraz som sa na tie diely pozrel, a zistil som ze mam tie bez zubov   :P
To máš novější. Starý byly s ozuby.

kejo

Citace od: Shmade kdy 18.02.2010, 15:46:32
Panák výbornej!
Podle mě má dobrou dobrou mimiku - jetsli se to dá takhle říct, prostě, že tak nějak vím, co si na kterých fotkácjh myslí :)
ma taky vyraz stareho bezzubeho robota  :)

grohl

Úhlové spojky 2,3,4,5,6 umí naprosto stejné úhly jako ty staré díly po sevření. Takže ti tam jen vznikne barevný rozdíl kvůli old light grey.

kejo

ake uhlove spojky mas na mysli? ???

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

kejo

aha, jasne.. 5 mam pouzite, a mam aj dve 3, ale su v svetlo hnedej farbe :/