(Vlastní) Lego příroda - rybník a remízka

Založil Hana129, 11.02.2010, 14:19:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Daniel

Díky. Prasátka jsou sice jednoduché, ale fakt z dálky pěkné ;)

Kurník s kuřatama taky dobrej...to bude asi v kolejišti pěkně živo :)

Martys08

AdamKo

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 16.02.2010, 13:58:18
Kurník s kuřatama taky dobrej...to bude asi v kolejišti pěkně živo :)
Kolego, jen aby se nám ta kuřata necourala přes trať sam a tam...zdržení vlaku kvůli drůbeži by figy ostatně moc nepotěšilo. A to ani nedomýšlím, kdyby došlo ke srážce vlaku s drůbeží - by v jídelním voze a v nádražním bufíku nenabízeli asi nic jiného než kuřecí paštiku a jemnou sekanou v housce :P

hani: chrochtám spokojeností ;D

Bery

Skvělý nápad na něco takového bych sám nepřišel ,asi bych to ani takhle nepostavil. :-[
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Hana129

Tak, tak zvířectvo je slušně  vychováno většinou sedí tam kde jej dám,  ani křídlem to nehne, ani žrát to nežere, vodu nepije, kuřata už dokonce z toho i zhubla  ;D

Jinak v kolejišti se to moc courat nemůže to je jasný to by měl Peki opletačky s ochránci životního prostředí. Objednal si spoustu havěti tak  teď musí ty koleje zabezpečit tak, aby ke srážce nedošlo a  roztocké dráhy fungovaly bez problému a kolizí. Naše zvířectvo musí být pěkně v bezpečí. >:D

Včera jsem se totiž musela smát dceři, která po vzhlédnutí zapracování kuřecího stehýnka v jednom MOCu  ho chtěla taky použít, tak začala skládat k domku gril, že bude stehýnka grilovat.
Jenže jsme zrovna stehýnka někde zašantročili tak jsem ji řekla, jak to měla postavené, že tam má  dát  selátko, že jich je tam stejně u toho chlívku hodně. Tak protestovala, že to  nejde, protože to prase je prý živé  :D, kdežto ty stehýnka už upečené.

Chlívek jsme trochu doladily a rozšířily o zahrádku, jen zas nám to vyšlo na dost studů , tak uvidíme. Jestli to tam "nějak" zapadne.

Radek Hejret

Super! Ten rybník je roztomilý, nejvíce mne zaujala ta vrba! Škoda, že máme doma tak málo zelených dílků... Ale my něco vymyslíme  ;)

Hana129

Ještě před odvozem  některých věcí, zvířat a stromů do Roztok jsem si chtěla dát dokupy  nějakou "přírodní scenérii"  s přichystaných věcí, ať vím kam co dál dostavovat, pro naše menší kolejiště, které plánujem postavit u nás ve vesnici až se nám z Roztok vrátí  nádraží. 

Není to ještě odladěné, nebyl čas a hlavně mi chyběl volný prostor 
Některé domy a věci musely zůstat v krabicích, neměla jsem je kam dát.

Jdu  balit ufff.... ::)

tady jsou fotky http://picasaweb.google.cz/hana.pustkova/20100228DomekVPrirode?authkey=Gv1sRgCOiF-qSlm-urgQE#

grohl

Slunečnice jsou super a vlasy z Exoforce představující zelí (aspoň doufám) jsou taky velmi vypečené.

AdamKo

Ze slunečnic jsem taky unešen :D

Hani, na diorámatu je poznat Tvůj rukopis ;) - hodně zeleně, všechno tahové harmonické, poklidné a navozující pohodu...

O tolika zelených baseplates si můžu zatím jenom nechat zdát :'(

Martys08

Já koukám jako z jara na tu zeleň kolik jí HANA má o tom se zas můžu nechat zdát já ;D.

Martys08

To budu používat až mi bude 18 ,protože rodiče ,už nechtějí lego kupovat z ciziny. :'(

hadato

Je to opravdu povedené, slunečnice jsou super, zvířata taky, líbí se mi slepice, kachny, ale nejvííc asi ten šnek, na tom záhonku u zahradníka, který zrovna zalívá záhon.

Hana129

Čo bolo to bolo, terazky jsou snad už  baseplate, zvířátka, rostlinky a  stromy snad v Roztokách u Prahy a co a z toho tam bude to je  překvapením i pro mne. Jsem zvědavá co se Pekimu  a spol. bude hodit,  podaří dát po cestě dokupy a vůbec zakomponovat  do kolejiště.   

Ta plocha, je  jen vyskládaná jen tak, trochu to ladila dcera. Lesík bude jinde, až zas dám všechny zelené baseplate dokupy, případně to budem řešit zeleným podkladem. 

Jinak proč zeleň, už nějaký rok plánujem s dětmi udělat velké kolejiště, pro pár dalších dětí a mou snahou je, aby to bylo aspoň trochu koukatelné a přitom realizovatelné udělat během 1-2 dnů jen s jejich pomocí.

Několikrát jsme zkoušeli dát dokupy město. Ale vždy vniklo něco jako spleť budov a vůbec  nikdy se nám nepodařily dát dohromady cesty ještě k tomu s kolejemi.  
No a když "půjčím" dětem zelené baseplate,  tak během chvilky vniknou rozlehlé pastviny a parky,  tak zatím je právě úvaha o jednoduchému zeleném kolejišti jen s nádražím + pár domky a ostatní uvidíme. Možná to bude vypadat divně, ale pro mnohé místní děti to  bude zážitek.   ;)