lego šperky

Založil šipka, 26.01.2010, 09:08:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

šipka

Náhodu jsme našel tyto stránky : http://www.fler.cz/zbozi?search=lego&where=product  a byl jsem překvapen možností pro mě dosud skrytou. Přiznejte se, kdo z Vás to má  ;D

Hardegon

Minutu ticha za zničené LEGO kvůli lidské hlouposti a nevkusu...  :'(

peter

No větší kýč jsem už opravdu hooodně dlouho neviděl ::)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Tyhle výtvory mají hned pět "O" najednou:
Obludné
Otřesné
Ohyzdné
Odpudivé
Oligofrenikem vytvořené.

maeror

Jsem velmi tolerantní člověk, takže ještě chápu, že to někoho napadne vytvořit (a dokonce to i realizuje), ale kdo to, prokrýlepána, může KOUPIT?! A NOSIT?!

Villa Legina

To už by som si na uši zavesila skôr rybárske návnady než toto.
V tomto prípade fakt platí že Diamonds Are A Girl´s Best Friends (Not Lego) :-*

AdamKo

Rosí se mi čelo, v rukou mi cuká a večeře se dere znovu na svět stejnou cestou kudy přišla... >:(
:-X :-X :-X
Minuta ticha za zničené kostky se drží i v Olomouci...

Upravte prosím nadpis tohoto článku - Jen pro velmi silné kostkáče!  ;)

grohl

Já s tím problém nemám. Liftarmy  neničí :)

stomcova

Jsem nadšenec, ale aby mi vysel LEGO fig na uších..., to v žádném případě.
Batman, forever...

tuvok07

Uch.... Jau. Jdu zvracet na WC.

S.t.a.l.k.e.r.

Ja som frajerke náušnice vyrábal s použitím chróm-kobaltového zubárskeho drôtu, používal som mušle, časti plošných spojov a pod. V bižutérii sa ocení všetko originálne, no niektoré tieto kúsky sú až príliš. Ale nápad to nie je úplne zlý, dáva to priestor použiť napr. poškodené diely, ktoré niektorí zahadzujú...

tuvok07

To sice ano, ale snad s větším citem pro vkus a ne takhle....

Woyta

Na tohle se lego moc nehodi.
I kdyz technic pasy vypadaji jako naramek celkem dobre. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Hana129

Ono to taky není nabídka pro Vás, :P
ale je určena všem zoufalým manželkám, přítelkyním, milenkám těch afolů, kteří pro samé lego prostě na tý své polovičky zapomínají   a tak už třeba mohou vyzkoušet takovýto  nápad "někam" si to lego navlíknout a tak toho afola k sobě přilákat.  ;D ;D

Myslím, že paní by měla pro některé ještě  rozšířit nabídku, chybí ji tam  nějaké ten piercingy pro drahé  polovičky  místních hradařů kostka 1*2 v  šedé , pak něco v nových barvách především  dk red, nějaká mini mašinka by taky nebyla špatná, co teprve zelené listí  a úplně nedostatečný výběr je techniku.  ;D

ještě, že nemám doma afola a nemusím si lámat hlavu co si vybrat  :-*

A vy co zjistíte, že má ta Vaše na sobě něco takového zbystřete pozornost  ;)

Ryxe

No, musím říci, že toto bych se styděl vůbec prezentovat za vlastní nápad či výrobek. Nemá to v sobě krapet vkusu. ::)

To ale neznamená, že se z Lega nedá vyrobit moderní zajímavý a hlavně vkusný šperk. Když jsem ještě dělal zlatníka, dostávali jsme časopisy s různými moderními trendy ve šperkařství (název si bohužel již nepamatuji) a byly tam ukázky děl z jedné soutěže zlatnických učňů. Jeden ze soutěžících zakomponoval do svého prstenu figa a pokud si dobře vzpomínám dostal se na přední příčky. ten prsten vypadal fakt super a minifig se v něm skvěle vyjímal.

Shi-So

Cast nic moc, ale cast je docela v pohode.
Treba paposci z Jamajky nemaj chybu :)

tomash

Neskutečný. Lego mám fakt rád, ale tohle je hrůza. Palec dolu

Rhox

Citace od: Ryxe kdy 28.01.2010, 17:44:42
Jeden ze soutěžících zakomponoval do svého prstenu figa a pokud si dobře vzpomínám dostal se na přední příčky. ten prsten vypadal fakt super a minifig se v něm skvěle vyjímal.
Není minifig na prsten trochu moc velkej?

j.ono

viděl jsem použité hlavičky sw (klonů) jako manžetové knoflíčky a možná bych si je vzal
yeeeeeees

Bery

To snad ani není možný,  :'( měli to udělat s čínskými napodobeninami.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

AdamKo

Citace od: kedar kdy 30.01.2010, 23:37:32
To snad ani není možný,  :'( měli to udělat s čínskými napodobeninami.

;D ;D ;D  to je asi tak jediné využití, co těmto napodobeninám pasuje

Girion

Fuj ,mělo by to bejt aspoň hezký ,když to je lego ! Ale tomuhle se krása nedá říkat ani náhodou !
"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

S.t.a.l.k.e.r.

Sorry za otvorenie starej témy, ale z tohoto nevládzem. Clone trooper a Darth Vader ako náušnice za pouhé 3 Eurá.  :o
A tá citlivá práca s lepidlom...

http://ostatne.bazos.sk/inzerat/16998671/originalne-nausnice-za-super-cenu.php
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/16998972/originalne-nausnice-za-super-cenu-2.php

SpCasPi000

Tiež som to s kanagónom v siedmich rokoch ešte nevedel...
Ale dnešné decká sú ešte väčší babráci podľa tohoto  ;D

mind storm

Citace od: Woyta kdy 27.01.2010, 20:49:01
Na tohle se lego moc nehodi.
I kdyz technic pasy vypadaji jako naramek celkem dobre. :)

Alebo Tecchnic, Liftarm 1x2 (Axlehole+Pinhole) tri vedľa seba, spojené Technic, axle 3 with Stud, tiež ako náramok.

Ojík

To je teda vážně něco. Tolik zmršených figurek! Za největší hnus ale považuji toto:

(Doufám, že za takové explicitní ukázání násilí na kostkách na našem tématickém fóru nebude BAN!)

Jinak toto bylo další téma, o jehož existenci jsem nevěděl a vůbec mi to nevadilo. Nápad to není zlý, myslím, že LEGO by klidně mohlo vyrábět náušnice s brick 1x2, podobně jako vyrábí klíčenky s minifigy a kostkami, a bylo by to hezké. Jde jen o makety figurek a kostek, které jsou podobným účelům uzpůsobeny. Tohle je ale o prznění dílků a navíc ta jejich volba a kombinace jsou jednoduše hrozné. Mluvím o tom e-shopu, nikoliv o té podnikavce na Bazoši; tam nemám slov. >:(
All work and no play make Jack a dull boy.