(vlastní) vlek za traktor 8284

Založil Plutoone, 28.12.2009, 16:28:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj,
chtěl bych se s vámi podělit o vlak za traktor ze setu 8284.
Nejprve k traktoru. je to vlastně sériovka. pouze jsem vyměnil přední kola za větší. A přidělal závěs. Vlek jsem původně postavil s motorovým vyklápěním. ale moc se mi to nezamlouvalo, tak ho teď sklápí vývodní hřídel. Má to jednu chybu. a to že při sklápění musí traktor jet vpřed a při položení korby couvat. (nebo obráceně. lze přehodit směry bez jakéhokoliv zásahu do konstrukce) Nejdřív jsem měl strach, že se bude materiál postupně trousit. Ale naštěstí vyjede pěkně naráz. takže to je v pohodě.

Plutoone

Možná se ještě někomu nebude pozdávat korba. jak jsem již několikrát zmínil. mam málo hladkých kostek, tak je vylepena papírem. (pro uklidnění: žádná kostička nebyla poškozena)  ;D

Sugarfree

Pěkné, jenom mi připadá trochu nepoměr tak velká kola na tak malý vlek  ;) ...kdyby ta kola byla menší a nebo naopak ten vlek větší, delší určitě by to podle mě vypadalo líp :) toť můj na názor  :D
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Plutoone

Citace od: sugarfree kdy 29.12.2009, 14:21:24
Pěkné, jenom mi připadá trochu nepoměr tak velká kola na tak malý vlek  ;) ...kdyby ta kola byla menší a nebo naopak ten vlek větší, delší určitě by to podle mě vypadalo líp :) toť můj na názor  :D
Kola sou v pohodě. korba by možná být větší mohla. ale celkem mi to vyhovuje.

Sugarfree

Když je srovnam s těma co máš na traktoru, tak mi připadají velká  ;D ale vymlouvat ti to nebudu, každému se líbí něco jiného ;) ...ty už nemáš další kostky na prodloužení vleku?

Plutoone

Teď ne. postavil sem vše kromě cherry pickeru a offroadera. a z toho sem ještě postavil vozítko pro závody s kamarádem. takže teď mi zbývá fakt málo. A jak seš na tom ty s tvým nakladačem? Trochu mi totiž připadá, že tady jen hodnotíš ostatní a sám ses ještě moc nepředvedl.  :P

Sugarfree

Jo já vím :/ ..taky mě to trochu mrzí, ale nemám zatím moc kostiček( mám zatím jen bulldozer a nakladač) :( ..nebo spíš takhle, chybí mi kostky, které bych potřeboval pro dokončení  :-\