(Cizí) Koga

Založil linhi, 02.12.2009, 00:06:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Tak tohle mě opravdu nadchnulo,je to opravdu povedené,prostě tohle si musím postavit jednou taky!
Myslím že do castle dioramatu jako stvořené!

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=410912

Draon

Nádhera. :o
To bych teda nemoh postavit :-[

Meduin

Supr zvracečka.  ;D

Ondrej

Tak tahle stavba mě vůbec nezaujala. I když nejsem fanoušek středověku tak hrady místních stavitelů sleduji a líbí se mi, ale tahle loď nic moc.

Filipkod

Citace od: Ondrej kdy 02.12.2009, 19:12:00
Tak tahle stavba mě vůbec nezaujala. I když nejsem fanoušek středověku tak hrady místních stavitelů sleduji a líbí se mi, ale tahle loď nic moc.
Súhlasím stebou...
Nech vás lego sprevádza !

Siegnord

Koga obecně se mi docela líbí, i když jsou i lepší lodě jako např. klippery. U této kogy mi však hlavně vadí barevná i tvarová jednolitost. Je to sice precizní rekonstrukce kogy, ale neoslovuje mě. Chybí mi tam nějaké z řady vybočující detaily.

Colonel32

Jste všichni zhýčkaní lentilkovejma rytířema  ;D

Na tý lodi je přece nejvíc super, že je celá hnědá.   >:D

Siegnord

;D Na tom něco bude.

Ryxe

Tahle loď je opravdu krásná a právě ta barevná jednoduchost na tom má velký podíl, moc se mi líbí, jak má udělaný ten trup. Je to jedna z nejlepších lodí, co jsem kdy z LEGA viděl ;)

Aki

Nu loď je to rozhodně zajímavá. Použité techniky jsou úžasné. Některé detaily mne naprosto nadchly. Barva mi rozhodně nevadí, spíše naopak, ale přesto mi u té lodi něco schází - nějaká zajímavá křivka či charakteristická křivka nebo tak... asi. Těžko říct. Určitě je to ale o mnoho řádů lepší než můj pokus o kogu.