Starší (nové) Lego sety v obchodech

Založil Dennis4, 18.11.2009, 22:35:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dennis4

Ahoj všem Lego fandům.

Zajímal by mě Váš názor na "staronové" Lego sety, které jsou nabízeny v dost poničeném stavu v obchodech.
Jsem velký fanda Lego Technic a nejvíce mne zajímají velké sety, které jsou ale samozřejmě nejdražší. Momentálně se moc zajímám o set 8145 Ferrari Fiorano 1:10, který se mi moc líbí a chtěl bych si ho pořídit do své sbírky. Tento set už se moc neobjevuje v internetových obchodech a nedávno jsem na něj narazil osobně v jednom kameném obchodě. Bohužel jsem byl velice zklamaný, protože krabice byla opravdu velice poničená a tak jsem si ho nekoupil. Možná Vám přijdu moc rozmazlený, když přece nejdůležitější je obsah krabice, ale osobně bych se styděl prodávat stavebnici za 3500,- Kč v tak poničeném stavu. Hned mě také napadlo, jak asi vypadá návod uvnitř setu a opravdu jsem jen kroutil nevěřícně hlavou. V hlavě se mi honilo hlavou TAK ZA TOHLE PENÍZE NEDÁM.

Děkuji Vám všem za vaše názory.

S pozdravem,
Honza

Woyta

Ja se k legu vratil po letech a kupuju to na kila. Takze asi tak. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

grohl

Ebay tvůj problém snadno vyřeší. Já osobně zase kupuju jen nové stavebnice a nebo v zaručeně kompletním stavu přes Ebay. Zatím jsem zklamán nebyl a občas se vážně poštěstí levná koupě. Stačí, když třeba prodejce špatně nafotí set :) Takhle jsem před půl rokem sehnal 8007 za 14 USD v dokonalém stavu s některými ještě neotevřenými pytlíky.

otaznik

Citace od: grohl kdy 18.11.2009, 23:26:20
Takhle jsem před půl rokem sehnal 8007 za 14 USD v dokonalém stavu s některými ještě neotevřenými pytlíky.
To se nedivím, 14 USD bych nedal ani za MISB.  >:D

grohl

Citace od: otaznik kdy 19.11.2009, 00:06:06
Citace od: grohl kdy 18.11.2009, 23:26:20
Takhle jsem před půl rokem sehnal 8007 za 14 USD v dokonalém stavu s některými ještě neotevřenými pytlíky.
To se nedivím, 14 USD bych nedal ani za MISB.  >:D
To už je věc názoru. Každopádně trpělivost většinou přináší růže. Pokud se budeš snažit, lze spoustu setů zakoupit, po pár měsících od vypuštění na trh, se značnou slevou.

supermachina

Ja mam to fiorino doma a mozem povedat, ze je to pekny set. A vela ich nie je. A to sa tyka aj stranky ebay. Je ich este menj na predaj ako rarity typu 5571 black cat. Keby som niekde kupil este tu stavebnicu tak by som ju urcite neotvaral. Aj ked na druhej strane ak je krabica velmi poskodena, tak si nemozes byt isty, ci su tam vsetky sacky....

Plutoone

Já osobně krabici hned po postavení setu vyhodím. Takže, jestli je odřená, nebo pomačkaná by mi asi až tak nevadilo. důležitej faktor by byl kompletnost dílků a jejich stav.