(Vlastní) Pizzeria

Založil Ivansliz, 15.10.2009, 16:25:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Ivansliz

Dobrý den fandové,
jsem tu nový a začal jsem trochu "modelařit". Kousek, který zde posílám, vypadá konečně trochu reálně a proto se poprvé nestydím něco někam dát. ;D
Doufám, že tu neporuším nějaké pravidlo fóra tím, že zde založím novou diskusi.
Na této stránce začínám představovat svoje kousky:
www.legomodely.blog.cz  ...zatím nic moc.
Hledám ve starém PC fotky z dřívějších variant legocity, ale moc se nedaří. Byla to moje hloupost, že jsem dřív prakticky nic nedokumentoval :-[ Ted se to budu snažit napravit.

Za jakékoliv hodnocení ze strany zkušenějších stavitelů se nebudu zlobit.
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

maeror

Kdo si objednal tu kočku?! >:D

Icewalker

Úplně mi nesedne ta kombinace červené a žluté fasády (nejde o barvu, ale spíš o její rozložení).
Interiér je na můj vkus poněkud velký a strohý, nicméně líbí se mi některé detaily, jako třeba použití indiánského oblouku na pec, kuchařův váleček, případně pak rybář venku na molu.
Dobrý začátek ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

MwK

Mne sa to pozdáva...veľmi podarené... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Hardegon

Mně se to také líbí. Sice trochu bláznivé barvy >:D , ale zase je tam spousta dobrých detailů. Je poznat snaha a hodně promýšlení.

Ivansliz

Děkuji všem za zhodnocení. Do příště se polepším :)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Ramtinka

Souhlasím s tím, že ta kombinace barev je trochu divoká. Hodně se mi líbí, ale interiér kuchyně, ten se hodně povedl. Jinak v "lokále" by mohlo být víc detailů...Ale jinak zdařilé dílko :)

Plutoone

Mně osobně se to zdá dobré. Hlavně váleček a odchycená kočka ;D