Časopis LEGO AKCE!!!!

Založil mfstudio, 19.09.2009, 11:01:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mfstudio

Když jsem byl malý, pamatuji si že u nás vycházel časopis o LEGU - LEGO AKCE, nevíte někdo proč skončil, nebo jestli se obnoví, nebo mi dát kontakt na firmu, která časopis vyráběla?

Ondra

Tento časopis vyráběl egmont, a už se tak 7 let možná 8 nevyrábí.Sám vlastním tak 7 čísel, včetně prvního dílu(Který měl jako jediný za dárek lego stavebnici).Myslím že to byl hodně povedený časopis, kde vysvětlovali jak probíhá výroba stavebnic nebo jak pracují lego návrháři spolu s informacemi ze zákulisí.Měl jsem rád i části, kde ukazovali jak to chodí ve skutečnosti např. u automechaniků.

Sám také nevím proč skončil, ale pamatuju si, že byl na tu dobu celkem drahý a měl silnou konkurenci v podobě Kačera Donalda, který stál taky okolo těch 50 kč.

Beton

Taky jsem si ho kupoval. Jednou jsem dokonce  vyhrál ten přívěšek figa z té serie jak tam ty obludy žraly ty krystaly...  ;D nevzpomenu si na název...

blackrabbit

Tenhle topic už je tu minimálně 3×  ::)

Hardegon

Citace od: Beton kdy 19.09.2009, 14:02:03
Taky jsem si ho kupoval. Jednou jsem dokonce  vyhrál ten přívěšek figa z té serie jak tam ty obludy žraly ty krystaly...  ;D nevzpomenu si na název...

:D Jednou větou se dá zdělit tolik informací. Moc krásná věta.  >:D

Beton

Citace od: Hardegon kdy 19.09.2009, 14:55:12
Citace od: Beton kdy 19.09.2009, 14:02:03

:D Jednou větou se dá zdělit tolik informací. Moc krásná věta.  >:D

Pivo dělá divy!  ;D

rasik8

rock raiders, že jo - jinak sem taky pro zabedení lego akce  :)
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

Beton

Ano! Rock Raiders, to je ono... Jediné co jsem z té serie měl. byl ten přívěšek toho figa... ;D

tazzy

Měl jsem všechny díly, bohužel maminka mi je vyhodila, tak jsem rád,  že jsem alespoň nedávno od kamaráda získal jeden díl, který se zabývá serií Arctic a jsou tam vidět původní návrhy konceptu z 80. let.. Nesrovnatelné s tím, co nakonec vyprodukovali

blackrabbit

Citace od: tazzy kdy 20.09.2009, 13:16:39
Měl jsem všechny díly, bohužel maminka mi je vyhodila, tak jsem rád,  že jsem alespoň nedávno od kamaráda získal jeden díl, který se zabývá serií Arctic a jsou tam vidět původní návrhy konceptu z 80. let.. Nesrovnatelné s tím, co nakonec vyprodukovali
A nechtěl by si to naskenovat ?

Věšák

Čísla bych měl...myslim že i všechny...ale jaksi mi schází skener...

2 Ondra: náhodou, ještě minimálně v jednom čísle lego bylo: byl tam fig(naprosto obyč. nezdobenej) nějakýho fotbalisty(http://peeron.com/inv/sets/3305-1)... :)

Jinak časopis to byl dobrej, jen některý přílohy skutečně evokovaly kačera donalda... :-\

Woyta

A mas apon digitalni fotak?
Na stredni jsem tak mel celou ucebnici. :)
Najit spravnej grif a kvalita bude dobra.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: mfstudio kdy 20.09.2009, 15:52:49
To by bylo super, kdybyste někdo kdo máte nějaká čísla je naskenovat a hodit sem :-D
Keby to bolo možné, privítal by som sken minimálne jedného čísla aj ja. Keby tieto časopisy boli k dispozícii v Bratislave, viem zabezpečiť naskenovanie aj rozoslanie.

5o

Ja vôbec neviem o čom sa tu píše, ale tiež by som si to rád pozrel.
Preto lebo Lego...

peter

Citace od: 5o kdy 22.09.2009, 13:32:13
Ja vôbec neviem o čom sa tu píše, ale tiež by som si to rád pozrel.

- o tomto ...

(obrázky převzaty z Aukro aukce)

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Věšák

Citace od: Woyta kdy 21.09.2009, 22:49:05
A mas apon digitalni fotak?
Na stredni jsem tak mel celou ucebnici. :)
Najit spravnej grif a kvalita bude dobra.
Tenhle tejden nemám čas a příští nejsem doma, ale pak to zkusim :)

5o

Ďakujem aspoň za obálky, no a vidím, že toho je celkom dosť, tak to bude parádna skenovačka.
Preto lebo Lego...

Hardegon

Ani jsem netušil, že jich bylo tolik. Mam 3 a čtvrté číslo jsem jen viděl ve stánku. Pak jsem ho ztratil z hledáčku. Ono v té době dávat 45,- za pár stránek s dvěma komiksy a pár obrázky bylo moc.  :'(

Hardegon

Věšák

Proboha...to to máš rusky nebo to neni o tebe? 8)

Hardegon

Citace od: Věšák kdy 10.10.2009, 15:52:42
Proboha...to to máš rusky nebo to neni o tebe? 8)

Samozřejmě to není ode mě. Jen jsem si toho všiml při prohlížení BS a odkázal jsem na to pro informovanost ostatních, kteří to naznají. Jen styl a cca obsah.  :P

Věšák

Schválně kdo to přeloží ;)

Oliver

stomcova

Citace od: miho kdy 11.10.2009, 10:21:18
Tak pokus o překlad první strany :)

CEKPETЫ CБOPKИ B KAЖДOM HOMEPE [sekrety sborky v každom nomere] Tajemství skládání v každém čísle
CAMOДEЛKИ [samodělky] MOCy
ВЫИГРАЙ ПРИЗ ЛEГO <<MaйБot>>! [Vyigraj priz LEGO Majbot] Vyhraj cenu - LEGO MyBot (2916)
СOБИРАЕМ ИЗ ЛEГO БЫТOВЫE ПРИБOРЫ [sobirajem iz LEGO bytovyje pribory] Sbíráme domácí spotřebiče z LEGA.

Přesně bez chyby - soglasno
Batman, forever...

Věšák

Wow...no jo, to je ta povinná ruština :)

Ale jak tak koukám na český vydání, u nás sme to měli jinak....
Nebyla možnost vyhrát lego My Bot, ale lego Star Wars...a jinak některý titulky tam nebyly...

Džejkob

tyjo... to byli časy... ted zamačkávám jednu nostalgickou slzu za druhou...měl jsem je ale maminka mi je vyhodila....jak hodná ::) :-\
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Andy of End

Našel jsem celou sbírku všech dílů Lego akce! v Moravské zemské knihovně tak kdo bude mít zájem stačí si zaplatit členství  ;D
Rawwwwr.... Je vais à paradis par l'enfer

Woyta

Prave jsi se prihlasil, ze vse dobrovolne doma naskenujes. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Věšák

Já už naskenoval první tři čísla...ale musim to ořezat a hodit na net :)
Budu se snažit to udělat co nejdřív :)

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.