(Vlastní) Hraniční věž - mini projekt

Založil Fox666111, 18.09.2009, 16:33:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fox666111

Zatím jsem to udělal jen tohle asi na 16x32 jako projekt ale za měsíc to upravím. Děkuji za připomínky a rady.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

spar

Mně se to moc líbí.Je to takové hezké malé a nápadité,ale nějaký příběh by k tomu nebyl? ???
mám rád lego :)))))))

Fox666111

"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Póža

Moc se mi to líbí.. připomíná mi to hraničáře z Pána prstenů.. je to malé, ale šikovně provedeno:-)

Fox666111

Colonel32

Marcel

Kritiku? Dodělej vodu a terén. Je to ale pěkný, zlepšuješ se.

Fox666111

Citace od: Colonel32 kdy 18.09.2009, 20:14:42
Citace od: Fox666111 kdy 18.09.2009, 20:02:33
Já chci kritiku

Mně se to nelíbí  ;D
Ale kritiku s možnostmi doplnení atd.

Aki

Jaký smysl má vstup s padacím mostem v patře, když jsou v přízemí další dveře a uvnitř spojené žebříkem?

Colonel32

Citace od: Aki kdy 18.09.2009, 20:51:35
Jaký smysl má vstup s padacím mostem v patře, když jsou v přízemí další dveře a uvnitř spojené žebříkem?

Né-li celý koncept padacího mostu přez potok široký nějakých 80? centimetrů.

Absence možnosti dostat se nějak na horní patro s cimbuřím (bez použití lana nebo teleportace)

Most se zvedá jak?

A ty zlaté slope 45 triple jsou dost zoufalé. 

Fox666111

Na patro je zebrik je ale neni bohuzel na fotce, dvere zadelam a most upravim.Na zlatych slope nic spatneho nevidim me se tam libi.

jirikan

celkem pěkné furt lepší než to co ted stavím já a na cem mi došli šedé kostky

Fox666111

Udělal jsem pár úprav a poslední fotky je to co do diorama zaclením později což je poprava 2 mužů uživatele Marcel kteří se dopustili prohřešku nošení zbraně na veřejnosti.

spar

pěkné..akorát mi tam moc nesedí ty béžové "jedničky"..

Marcel

U tebe si člověk jednou zapomene 2 rytíře a hned je z toho poprava ;D.
Jinak je to pěkný, jen tak dále.

Marťan

Komentář k výše zmíněné popravě: Myslíš že by někoho popravovali v přilbě? Mohli by se minout a těžce by si tím ztupili sekeru  :D

Fox666111

Fox666111

Tak jsem to upravi (malinko).

5o

Už z toho vzniká hrad, mini projekt asi skončil. A z toho koláča na poslednej fotke by som si aj ja dal.
Preto lebo Lego...

spar

Pěkné,ale 50 má pravdu. Projekt už postrádá svou jednoduchost..ale i tak moc hezký :-),ale nepochopil sem význam šaška tam..

Fox666111

Jen se chlubím a projekt rozvinu dále na hrad nebo spíš krajinku uvidím.

Darkyen

Ehm když tak mně opravte jestli se pletu ale...
Proč je vedle padacího mostu ještě jeden mosteček?
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

Fox666111

Po padacím moste se dostanou do veze a pio mostecku pres reku.

germik

už je to docela hezké, ale nezdá se mi ten padací most - ten poslední schod je strašně vysokej, možná by bylo vůbec nejlepší dát pryč schody a přistavt rovný nájezd ::) :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lego_Radek

Za ten rovný nástup k padacímu mostu jak navrhuje Germik bych se také přimlouval, ale zřejmě by na tu malou vzdálenost byl hodně příkrý, takže ty schody se mi zdají dobré.

Výše zmíněná výhrada kjednoduchosti - myslím, že jednoduchost a zároveň krásu to má pořád i po přistavení levé části.

Malý mostek přes řeku mě osobně připadá jako hodně dobrý nápad a navíc se mi líbí zpracování.

Co se šaška týče, tak proč by nemohl být v té době na takovém místě kejklíř? Myslím, že dobře dotváří atmosféru.

Pokud foxi uvažuješ o přestavení na hrad nebo zapracování na krajině, tak bych se přikláněl hodně k té krajině, protože ta stavba je dost pěkná a krajina by to mohla ještě více podtrhnout.

Fox666111

Uvažuji o přestavění malé věžičky, rozšířit ji a dát jí červenou střechu.

Lego_Radek

Tak to by vůbec nemuselo být špatné. Prostor se střechou, kde by unavení strážci mohli hlavu složit, odložit na chvíli halapartny i starosti.

Fox666111

Tak a po delší době jsem věž trochu rozšířil a za tu scénku se omlouvám měla být do komixu.

Pepsik

k tomu prvnimu nechapu proc je tam ta cervena kosta ale to druhe jo moc hezke... Mohl bys delat i dalsi mini projekty!
Pepsik