(Vlastní) Moje custom armáda

Založil linhi, 04.09.2009, 20:21:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Takže postuju fotky o práci na několika skupinách mojí custom armády.Byl jsem už přesycen klasickým legem - crusaders a blackfalcon,tak jsem se rozhodl postavit svou vlastní a hle tady jsou!

Toto je skupinka pana Přibíka z Pořešína. Určitě bych ho rád použil do Roztok ještě s několika custom erby,mohla by se z nich složit například zemská hotovost. Jméno je vymyšleno,erb je orig. lego - ze starého žlutého hradu.Jak se vám to líbí? Budu rád i za připomínky.

Marťan

Parádní armádička. Skvělá torza a hlavně celková sehranost barev. Jen tak dále, už se těším na to, až budou mít tito rytíři v čem přebývat :-)  takže koukej dostavět ten hrad.  ;)

PS: škoda že LEGO nevydalo něco podobného. Vypadá to dobově a celkově realisticky.

Hardegon

Krásné. Taková profesionální armáda (nebo čestná stráž) menšího hraběte Přibíka. Krásně sladěné a přitom nejsou jako přes kopírák. Vážně super.

Jen ještě drobnost, přilba druhého jezdce mi moc nešmakuje. Přijde mi až moc výrazně z jiné stavebnice a k legu mi nesedí.

Jinak opravdu krásná přehlídka.  ;)

linhi

Není z jiné stavebnice,je dělaná v USA u jednoho člověka který dělá doplňky pro lego. Mě se ten psí nos hrozně líbil,tak jsem ho koupil,ale není to lego....

Hardegon

Citace od: linhi kdy 04.09.2009, 22:38:23
Není z jiné stavebnice,je dělaná v USA u jednoho člověka který dělá doplňky pro lego. Mě se ten psí nos hrozně líbil,tak jsem ho koupil,ale není to lego....

Možná mi na tom vadí jen ten samotný tvar, který se mi ani na reálných přilbách nelíbí. Ale třeba časem změním názor.  :)

Siegnord

Luxusní vojsko. Radši 20 figů vlastní provinience než 500 klasických.
  Přidávám se k přímluvě za hrad. Moc by mě zajímalo, jak se tvá LEGO kultura bude vyvíjet.  :D

Gibur

Tak to je super,chyběly mi v legu něácí rytíři co mají zelenou barvu,navíc to vypadá daleko víc realisticky než třeba crowni.

P.S.Ty samolepky sis udělal sám nebo si je někde koupil?
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Ryxe

No vypadá to opravdu pěkně. Ty torza jsou opravdu více realistické než origo lego torza. Psí nos je taky super, i v reálu je to má oblíbená přilba. Takže jsem zvědav, až budou nastěhovaní v hradu ;)
Máš k nim i vlajky na hrad, nebo je budeš dělat sám?

gearcs

Jak už jsem ti říkal, super potisky, bezva výsledek! Zelenou mám taky rád, v kombinaci se žlutou hezké.
TLC zase tak věrné středověké minifigy nedělá. Když se podíváte na to, co nosili lidé např. ve 14. století, je to celkem rozdíl. Sešívané oblečení ze 2 různých barev, zkuste to postavit z LEGA. Můžete udělat každou nohu a ruku odlišnou barvou, ale co torso? Vhodní byli pouze kostlivci z Alpha teamu s červeno - černým tělem, které se hodí. Existuje taky pár dalších výjimek. Docela bych ocenil, kdyby se začaly vyrábět kápě k takovému oblečení. Oživilo by to město, které chystáme do Roztok. Naštěstí alespoň existují taková torsa, jako měli forestmeni a lidé z MMV.
Linhiho armáda mě navnadila a potisky si pořídím taky. Nejvíc mě totiž baví skládat svoje vlastní minifigy.

Aki

Pěkný oddílek. Origo lego erb použitý vlastním způsobem tak aby to bylo více historické. Psí čumák je super, když custom, tak custom.
Jediné co mi tam nějak nejde je čabraka Přibíkova komoně.  Možná by taky stála za to vyřešit nějakou samolepkou.

linhi

Tak další custom figové u mě doma........ zelený blackfalcon opět není samolepka! Další dva jsem lepil osobně,myslím že vypadají dobře,jinak kdo uhádne z kterého filmu je ten který má kříž na štítu ??

tuvok07

To klidně může být skupinka žoldnéřů hledajících práci :)
Film tedy nevím, ale takových rytířů bylo ve filmech docela dost :)

Hardegon

Falcon se mi líbí nejvíc. Ale ti druzí jsou povedení. :)

Jeruzalémský kříž v těchto barvách mi napověděl Bailiana z Ibelinu - Království nebeské.  ::)

linhi

Ano je to Království nebeské,štít k němu ovšem nepatří,ale ve filmu byl k vidění také.
Hardegon boduje :-)

grohl

Pardon, že se vracím opožděne k prvnímu příspěvku, ale nějak mi toto téma uniklo. Ten velitelův palcát je super nápad. Vlastní nebo okoukaný?

linhi

Palcát je odněkud okoukaný...

Siegnord

Aki

Již o tři roky dříve byl použit v 7412

Eddie

Btw: Jak jsi udělal ty potisky na torza?
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

Filipkod

Citace od: Eddie kdy 10.01.2010, 14:30:50
Btw: Jak jsi udělal ty potisky na torza?
asi vo FOTOSHOPE (ja som tak vyrábal jango fettove torzo ale to sem nepatrí :-))
Nech vás lego sprevádza !

Eddie

Já spíš myslel nějaký podrobný postup. Jakože jestli si to v PC navrhne (to mi přijde jako nejtěžší) a pak tiskne na lepící papír nebo jak?

linhi

Vše je z Kanady,mimo husitů....

http://www.bricklink.com/store.asp?p=DeadNight

Arcanus

ten vojak s krizom na stite je perfektny

bolo to sice aj vo filme ale je to skutocne erb jeruzalemskeho kralovstva a jeho armady

ak by si skusil aj radovych rytierov..
(cerveny kriz na bielom templari, biely kriz na cierniim johaniti a cierny na bielom nemecki rytieri... )

Eddie

Tak kdyby nekdo chtel vytvořit křižáky tak je dobrá tahle stránka: http://www.saber-scorpion.com/shop/decals_historic.php . Sám sem si z ní obědnal několik samolepek a jsou celkem dobře vyvedené. Když se k nim obědná Great helm z Brickforge a nějaký meč tak máte "dokonalého" křižáka.

linhi

Citace od: Eddie kdy 10.01.2010, 19:23:48
Tak kdyby nekdo chtel vytvořit křižáky tak je dobrá tahle stránka: http://www.saber-scorpion.com/shop/decals_historic.php . Sám sem si z ní obědnal několik samolepek a jsou celkem dobře vyvedené. Když se k nim obědná Great helm z Brickforge a nějaký meč tak máte "dokonalého" křižáka.

Tak sem hoď fotku jak to vypadá hotové,zaujala mě tam ta civilní torza...

firedemon

Linhi,prosimtě,jaký máš s tim chlápkem z bricklinku (DeadNight) zkušenosti,co si od něj koupil tyhle custom?přemýšlim,že bych taky něco objednal. Myslim doprava,poštovné  atd.díky

linhi

Poštovné 4 usd až na myslím 1000 samolepek,jen se s ním blbě dohaduje,na maily vůbec neodpovídá - tedy žádal jsem ho o vlastní erby a napsal že se ozve a.... nic. Jinak pokud tam někdo bude nakupovat jen samolepky - nakupujte hromadně,ať se to vyplatí..

Lego_Radek

Skvělé. Nádherní rytíři. Jak výše psal Gearcs, ve středověku lidé nosili různobarevné oblečení...nedalo by se třeba využít některých torz třeba z pirates? Taková doba husitská, nebo někteří lapkové či zbojníci a potulní rytíři by z nich možná šli udělat.
Ale jinak nádhera, hlavně žlutozelená malá armáda.

csgeronimo

Já jsem si ty jeho nálepky prohlížel už několikrát - taky mě svrběla ruka ke koupi. Leč než jsem se rozhoupal, tak mi zmizely nálepky a variace na Forestmeny - takže uvidím, co se u něj objeví nového.
Teď tam má - pro mne celkem malej výběr nálepek Castle - ale celé figurky už jsou zajímavější ( bohužel ne cenově ).

eViLFaCe

Jen otázka, z tšch figrek to jde ještě sundat nebo je to moc poníčí?