Upozornění!Nebezpečí při používání nového IR ovládače

Založil Ondra, 21.07.2009, 18:48:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

vasek

Díky za informaci. Tohle jsi našel sám, nebo tě informovali z TLC ?

Lojza5

vasek

Citace od: Cedrik kdy 21.07.2009, 19:48:43
Je to TLC, ale dobrý.
Dík za upozornění, nevím proč, ale vždycky když si neřeknu The Lego Company tak to napíši opačně.  ::)

Ondra

Našel jsem to na stránkách TLC, ješte ráno to tam nebylo.P.s.:To by vysvětlovalo, proč hned po uvedení zmizel z nabídky na s@h.

vasek

Citace od: Ondra kdy 21.07.2009, 20:06:16
Našel jsem to na stránkách TLC, ješte ráno to tam nebylo.P.s.:To by vysvětlovalo, proč hned po uvedení zmizel z nabídky na s@h.
Možné to je, ale proč čekali tak dlouho s nějakým řešením. I když je pravda, že na jejich telefonní lince mi o nějakých problémech s tímto ovladačem říkal již v květnu  s tím, že znovu v nabídce budou počátkem srpna. Ale u nich to také nemusí být pravda a opět dojde ke spoždění. Pokud by to byla pravda tak by to zapadalo - ty vadné stáhnou až když mohou rovnou vyměnit za bezproblémové (mají upravené skladem).

PS. Doufám, že jim nebudu muset ten svůj posílat na vlastní náklady.  >:D

Ondra

Ale to je pak pěkně hnusná vypočítavost :P , kdyby to někomu nedejbože blaflo v ruce tak má TLC vymalováno na solidní žalobu, ze které by se jen tak nevyvlekli.

P.s.:Já bych jim nejdřív zavolal, než bych to začal vůbec nějak řešit.

vasek

Citace od: Ondra kdy 21.07.2009, 20:24:59
Ale to je pak pěkně hnusná vypočítavost :P , kdyby to někomu nedejbože blaflo v ruce tak má TLC vymalováno na solidní žalobu, ze které by se jen tak nevyvlekli.

P.s.:Já bych jim nejdřív zavolal, než bych to začal vůbec nějak řešit.

To je jen moje logická kontrukce, třeba je to jinak, ale každopádně jim zítra zavolám a uvidíme co mi řeknou, předpokládám, že uděláš to samé.

PS. Ono to s tím hořením asi nebude tak úplně pravda, ale věřím, že se to mohlo někomu v ruce nepěkně roztavit.

Ondra

Já jsem si to nekoupil  ;D , mě se zdá ta nová motorizace pochybná(Obecně všechny vláčky na baterky jsou na houby ) a zejména drahá.Ale to už je offtopic.

vasek

Citace od: Ondra kdy 21.07.2009, 20:34:27
Já jsem si to nekoupil  ;D , mě se zdá ta nová motorizace pochybná a zejména drahá.Ale to už je offtopic.
No kompletní motorizace je i podle mne dražší, ale vlastní ovladač jsem prostě mít musel  :P. On je to rozdíl mít jen stop a jede anebo sedm stupňů rychlosti (na obě strany).

Ondra

vasek

vasek

Citace od: Ondra kdy 22.07.2009, 19:03:47
Tak co, volal jsi tam?
Dnes jsem se dovolal a byl jsem dotázán zdali se mi ovladač ohřívá a pokud nikoli, že je vše v pořádku. A také říkal, že se to týká hlavně amerického trhu, v evropě prý problémi nemají.  ???

Ondra

Citace od: vasek kdy 23.07.2009, 09:17:03
Citace od: Ondra kdy 22.07.2009, 19:03:47
Tak co, volal jsi tam?
Dnes jsem se dovolal a byl jsem dotázán zdali se mi ovladač ohřívá a pokud nikoli, že je vše v pořádku. A také říkal, že se to týká hlavně amerického trhu, v evropě prý problémi nemají.  ???
Není to způsobeno tím, že v americe používají jiný typ bateriií?