Nový monorail????

Založil Ondra, 22.06.2009, 16:05:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Našel jsem něco zajímavého v oficiálním space police 3 videu na stránkách http://space.lego.com/en-US/default.aspx Videa jsou tam dva.Je to v tom delším , když tam nebude tak stačí několikrát zmáčknout F5

Asi tak v polovině, když přiletá policista zpátky do stanice, se objeví něco co připomíná monorail, ale není to žáden známý existující dílek.Udělal jsem i printscreen

Co si o tom myslíte?

Icewalker

Například to může být pouhá kulisa dotvářející prostředí tohoto videa. Nicméně, možnost nového monorailu je zajímavá. V tom případě by to ale asi chtělo přidat i Space civilisty, ať to má šťávu!
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

tazzy

Ano, jestli chtějí obnovit řady tak, jako to bylo kdysi (Pirates, Castle, City, Space), tak by se hodilo více ras a samozřejmě monorail, protože ten ke zlatému období neodmyslitelně patřil (ať už Town, nebo Futuron). Napovídat může i skica v anketě TRU a TLC, takže nemyslím, že monorail je zas až tak nereálný, jak se tady občas píše

peter

Citace od: Ondra kdy 22.06.2009, 16:05:01Asi tak v polovině, když přiletá policista zpátky do stanice, se objeví něco co připomíná monorail, ale není to žáden známý existující dílek.

Mě ty díly nepřipadají tak neznámé, já v nich vidím staré dobré klasické monorail koleje.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Ondra

Citace od: peter kdy 23.06.2009, 09:19:14
Citace od: Ondra kdy 22.06.2009, 16:05:01Asi tak v polovině, když přiletá policista zpátky do stanice, se objeví něco co připomíná monorail, ale není to žáden známý existující dílek.

Mě ty díly nepřipadají tak neznámé, já v nich vidím staré dobré klasické monorail koleje.
Mně se lehce nezdá ten spodek(Klasika http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=105801), jaký byl u klasických kolejí?Mně se zdá že nebyl tak propracovaný jako je tenhle.A možná je i víc široký.

P.s.:Ale i kdyby to byl pouze starý typ, tak se dívím legu, že jsou schopni do oficiálního videa něco takového hodit.V dnešní době, kdy každý narazí na cokoliv to snad ani neměli pouštet do éteru vůbec.