Trička anketa

Založil Jindroush, 17.05.2009, 14:27:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Trička

chci jen se standardním logem
19 (25.7%)
chci jen s logem k 5. výročí
6 (8.1%)
nechci
20 (27%)
chci radši se standardním logem
18 (24.3%)
chci radši s výročním logem
11 (14.9%)

Celkem hlasů: 72

Jindroush

K 5. výročí Kostek bych v případě zájmu nechal vyrobit jubilejní trička (i čepičky).

Došlo ke změně výrobce, takže ještě není známo přesné nacenění, ale teď mi spíše jde o to, zda mají mít i nějaký speciální 5tiletý slogan.

Kdo si myslí, že ano, napište ho bez dalších komentářů níže. V anketě hlasujte, zda hodláte objednávat (podle počtu lidí vůbec začnu uvažovat o zadání výroby).
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

olihope

Ahoj,
To je super napad, ale hodilo by sa sem hodit, nejake obrazky, ktore by boli potom nasledne na trickach, nech mozem spravne zahlasovat, ale podla mna to logo + 5 vyrocie je najlepsie.
Ahoj, mam rad lego :)

Jindroush

Toto je 'standardní' výšivka, tu pro výročí nemám zatím nápad na slogan, asi by se to muselo řešit rozšířením bílého rámečku směrem dolů a přidáním jednobarevného (asi černého) textu, centrovaného.

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5576.msg32689#msg32689

olihope

Citace od: Jindroush kdy 17.05.2009, 15:05:38
Toto je 'standardní' výšivka, tu pro výročí nemám zatím nápad na slogan, asi by se to muselo řešit rozšířením bílého rámečku směrem dolů a přidáním jednobarevného (asi černého) textu, centrovaného.

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5576.msg32689#msg32689

je to velmi pekne, ale s tym: 5 vyrocie ..... by bolo lepsie, uz som odovzdal svoj hlas :)
Ahoj, mam rad lego :)

rukay

Já bych tam teda zbytečně nepsal přímo kolikáté je to výročí...-to zastarává. :-\
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Jindroush

No ono standardní logo zatím v anketě vítězí a obě se z finančních důvodů nevyplatí dělat.

Jinak slovenskou spojku předběžně přislíbil Matny.

germik

No a kolik by ta sranda stála?  ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

peter

Citace od: germik kdy 18.05.2009, 09:01:58
No a kolik by ta sranda stála?  ???

Jistý nástin cen máš v tom odkaze v Jindroushově příspěvku. Nepředpokládám, že by toto kolo bylo výrazně jiné.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jindroush

Bohužel, bude to o něco dražší, snad ne podstatně, změnil jsem dodavatele. Během tohoto týdne se pokusím udělat stránku s nabídkou věcí, pak se může začít objednávat.

germik

No a jakej by byl způsob dodání? jen na akcích, poštou ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

tazzy

Pokud by byl použit lepší materiál, tak určitě do toho jdu, to staré už mi je malé ;D

Ravenhorn

To víte mě by se to líbilo i s namixovaným logem Lega.  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

rukay

Citace od: Ravenhorn kdy 19.05.2009, 12:00:53

To není špatnej nápad. A mohlo by bejt i barevnější...
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

5o

Citace od: Ravenhorn kdy 19.05.2009, 12:00:53

Myslíš ten aprílový mix farieb?
Preto lebo Lego...

rukay

Já bych to viděl asi nějak takhle. Ty kostky na pozadí by možná byly pěkný i žlutý. A taky nevim, jestli je možný ty trička objednat i s nickem z kostek. :-\ (Levé rameno)
OZd

Věšák

Není to trochu předimenzovaný?  :o  >:D
Chce to uvažovat racionálně...kdyby měly bejt na pozadí kostky, tak by bylo  celý tričko buď gumový, nebo pošitý...a bylo by to dražší :) ...myslim že by tam klidně stačilo logo kostek + klidně ten nápis AFOL :)
Ale barvy by mohly bejt pěkný...buď nějaký jasně související s legem, nebo barvy který se vyskytujou na tomhle serveru(bílá, modrá)

rukay

Já bych preferoval barvy ve stylu znaku Lego. :-\
OZd

5o

Keď tu dávate návrhy na nové tričká, prispejem aj ja. Ja by som bol za celé logo, teda kocka, najlepšie dve pokiaľ náhodou na to nie je autorské rávo prípadne registrácia. A na druhej by boly farby Slovenska. Ďalej by pokračoval nápis Kostky. org, ale tu by som tiež pridal dopredu www. A samozrejme pod logo by som dal nápis Československé Lego fórum. Aj s tým malým r v krúžku. Niekde vzadu hore vstrede by mohol byť nápis veľký nápis AFOL a pod tým malým písmom rozpis Adult Fan Of Lego.
Alternatíva 2. Logo ako bolo predtým a tam kde bolo predtým vpredu naľavo ale vzadu hore v strede: www.kostky.org a pod tým menším písmom Československé Lego fórum. 

Ale neviem vôbec či sú možnosti navrhnúť novému výrobcovi takéto doplnenie a hlavne za akú cenu.
Preto lebo Lego...

Micho

Citace od: 5o kdy 19.05.2009, 16:22:07
... Ja by som bol za celé logo, teda kocka, najlepšie dve pokiaľ náhodou na to nie je autorské rávo prípadne registrácia. A na druhej by boly farby Slovenska. Ďalej by pokračoval nápis Kostky. org, ale tu by som tiež pridal dopredu www. A samozrejme pod logo by som dal nápis Československé Lego fórum. Aj s tým malým r v krúžku. ...

To by bolo určite pre nás Slovákov super. Zvolená technológia vyšívania takéto detaily však nezvládne. Poste nerealizovateľné pri takejto veľkosti. To by sa muselo riadne zväčšiť a to by už nebolo veľmi estetické.  :(

Farebná potlač by to samozrejme zvládla, zase nie je tak stála pri vypraní ako výšivka.  ;)

Marty713

Pánové, předem bych chtěl říct, že ať to rozhodnete jakkoliv, o triko mám zájem a je to supr nápad. ;)

Pokud už to bude bavlněný, tak ať je to kvalitní i s potiskem. Samozřejmě ne po celym triku (kostky v pozadí by byly náročný na výrobu a musel by to bejt složitej a barevnej vzor aby to mělo efekt), ale myslim, že každej kdo o triko bude mít zájem, když už ho bude mít, chtěl by ho s pořádnym velkym barevnym potiskem zepředu a třeba i zezadu. Na zadech normal logo a vpředu výroční složitosti? Způsobů jsou stovky. A polokošile by vůbec nebyla špatná. 8)

Je to na domácí nošení a stavění :-) takže když už, tak ať je to bláznivý a hodně barevný.

Věšák

Citace od: Márty kdy 19.05.2009, 16:49:47
Pokud už to bude bavlněný, tak ať je to kvalitní i s potiskem ... ale myslim, že každej kdo o triko bude mít zájem, když už ho bude mít, chtěl by ho s pořádnym velkym barevnym potiskem zepředu a třeba i zezadu....
Je to na domácí nošení a stavění :-) takže když už, tak ať je to bláznivý a hodně barevný.

Promiň, já musim nesouhlasit...já mám radši, když je to vyšitý než potisky, je to trvanlivější a příjemnější :) (a člověk si nepřipadá jak chodící reklama :) )

No a jestli ty to chceš na domácí nošení a stavění, tak ostatní třeba ne...např. já bych ho klíďo nosil co nejčastějc do školy(ať všichni vidí, jakýho maj šílenýho spolužáka ;) ;D >:D ), ale taky už jen kvůli tomu, že domácí triko vždycky dost ušpinim a propotim, zato triko na ven ne :)

Marty713

Výšivky jsou fajn, decentní, příjemný a kvalitní - ale malý a méně barevný. Já bych si v tom chtěl připadat jako chodící reklama. Pamatuju si, že když jsme před lety, ještě na základce, nechali dělat třídní trika, tak bylo super, že byl potisk přes celou přední i zadní stranu, byl mnohobarevnej a drží dodnes. Cena nebyla vysoká, asi 150 Kč na osobu. Ale nevim, možná to bylo tim, že to bylo pro celou třídu.

Věšák

No já mám jedno triko s výšivkou přes celou přední stranu...sice je to jen jednou čarou(bez výplně) ale nevypadá to špatně...no ale u tohodle by to asi nešlo... :)
Tk každýmu se líbí něco jinýho njn s tim se nedá nic dělat, ale jestli budem ještě nějakou dobu fantazírovat, tak skončíme u trika s vodotryskem, klimatizací, televizí a bůhví čim eště  >:D  ;) a to se už nedohodnem... :)

rukay

Zase tričko s vodotryskem :D :D :D... ;D. Ne, já souhlasím s Vesak, tričko bych nosil všude a na to nejsou potisky praktický. Když se to nosí často, tak se ošoupou a rozlámou. Výšivky jsou lepší. Nebo možná že by šla udělat nějaká kombinace. Máte pravdu, to co jsem navrhoval předtím byla blbost. :-\
OZd

5o

Podlo tu už niekoľko návrhov, ja sa nevyznám v potlači či popise na tričká, ale existuje aj sieťotlač, len to bude pekelne drahé. A pred časom som niekde čítal reklamu kopírky na tričko, normálne si prinesieš fotku a oni to hm, neviem teda čo, lebo táto technológia mi nie je úplne známa, ale máš to na tričku až do formátu A3. A trvácnosť za tie dve stovky asi nebude na dlho.
A to ja keď som bol ešte na základnej, tak sme si s kamarátom počmárali tričká s fixkou na textil. Nebolo to síce ono, ale na začiatok stačilo. Potom sme si spravili formu z papiera a čiernu farbu s jemným štetcom nanášali do potrebných tvarov. Skupina Front 242 má v znakoch rôzne letecké zameriavače a to bol náš sen, také tričko som videl iba na koncertoch EBM a v meste iba jednému. Ale to len na okraj, neviem si predstaviť, že by niekto ručne maloval 100 tričiek. ;D
Preto lebo Lego...

Věšák

2 Rukay: tk ten tvůj návrh nebyl zas až tak blbej...jen nerealizovatelnej :)
a prosím, skloňuj mojí přezdívku...normálně s vesakem(normálně je to Věšák-akorat bez hacku a carek)... ;)
Ještě bych chtěl dodat, že ať se udělá cokoliv, nebude mi to vadit, ale sem hlavně pro výšivku :)

Jindroush

No ta výšivka bude prostě jen logo plus nápis, tak jak je na mnou odkazované fotografii. Většina se vyjádřila jasně pro tu ne-výroční variantu, takže bude méně práce.

Potisk je dražší a méně trvalý.
Větší velikost výšivky je drahá a problematická - textil okolo se pak kroutí a výšivka je těžká = na běžným triku by tahala.

Tj. těch 18x90mm. Co se týče vyšití jména, je možno, ale za 600 Kč příplatek  ::) (Zatímco při shodné výšivce se ty fixní náklady dají rozpočíst mezi všechna trika, u jednotlivých výmyslů to už nelze).

5o

Ja by som chcel tie štyri zlaté hviezdy. :D
Preto lebo Lego...

rukay

Už jsem u tohoto témata dlouho neměl malinký modrý nápis NOVÉ :-\! Tak bych se rád zeptal, jestli jsem něco neprošvihl :'(, nebo jestli jsem jen zamrzli ??? ? Snad je to ta druhá varianta..! :-[ :-[
OZd

Jindroush

Zamrzlo jednání se švadlenkou, ale ono zase rozmrzne!  8)