#2. Bratislavský KOSTKY.org pub (ANKETA)

Založil S.t.a.l.k.e.r., 01.05.2009, 12:34:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ktorý z týchto dvoch júnových termínov vám pre stretnutie vyhovuje viac?

13.6.
6 (54.5%)
27.6.
5 (45.5%)

Celkem hlasů: 11

5o

Lokomotívu? :o :o :o

Rozoberieme ju rovno na stole. :D
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Malo by to byť niečo z tohoto: Vestas alebo Esmeralda.

Micho

Citace od: 5o kdy 28.05.2009, 09:18:29
Ale kto by chcel aby Micho nemusel blúdiť po veľkomeste, dávam do ponuky Hokejku na Ondavskej v Ružinove. Mimochodom je to nedaleko hotela Nivy. ....

Jasné, Hokejku poznám. To bolo v podzemí. Aj dnes som prechádzal okolo nej, teraz som akurát došiel do Košíc. Bol som tam párkrát na dobré obedíky, robili skvelú cesnačku. Nebol som tam síce už pár rokov, ale rád sa tam znovu mrknem, obzvlášť keď to je prerobené.  ;)

Micho

Citace od: Stalker kdy 28.05.2009, 15:16:22
Malo by to byť niečo z tohoto: Vestas alebo Esmeralda.

Možno donesiem aj obidve.  ;)

5o

Tak mi to nedalo a bol som to omrknúť. Bolo to síce po skončení jednej spoločenskej akcie, ale ešte sme s kamošom neboli spoločensky unavený, ale i tak objektívne hodnotenie by bolo možno trochu skreslené. Tak sa podelím aspoň o pár informácii: Sedeli sme vonku, priestor bol zaplnený tak  napolovicu a čašník bol u nás asi za 5 min. Dali sme si tmavú 11°, potom pizzu, a ešte jednu 11° a dokonca ešte začalo aj pršať, tak sme sa všetci vonkajší konzumenti schovali pod strechu. Nebol som si istý, či nám toto presúvanie náhodou nepopletie účet, ale nestalo sa tak. Celkové hodnotenie tohto podniku by sa dalo veľmi jednoducho zhrnúť: Boli sme, videli, popili, pojedli, mne sa tu celkom páčilo a dve hodiny prešli ako voda.
Len malý háčik, ak niekto absolvuje za jeden deň, niekoľko podnikov, jednotlivé hodnotenie môže byť ovplyvnené predchádzajúcou návštevou a samozrejme aj konzumáciou. Vždy sa mi niečo páči a nepáči a niečo mi aj chutí a opak. Ja už som z vymetania barov asi vyrástol, ale môže za to aj čas.
Preto lebo Lego...

MwK

Citace od: 5o kdy 28.05.2009, 09:22:55
V termíne 10 - 12.6 by sme sa teda stretli v minimálnej zostave: Micho, Stalker a ja. Ak som to pochopil správne príde aj Minnie, ak budeme sedieť vonku. Možno skúsime prehovoriť aj Mwk, ale možno prídu aj ďalší neohlásený, a to bude len lepšie.
Správne som pochopil že to má byť cez týždeň?
Alebo je to ako chce Minnie v sobotu 13.6?

Pretože mne sa cez týždeň jednoducho prijisť nedá,to snáď každý pochopí...
A nielen preto že ešte nemám papiere,ale aj preto že robím zhruba do tej 18tej... :-\
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

5o

Ja to tiež vidím reálnejšie na sobotu, ale rátajme s tým, že tu bude podstatne viac ľudí ako cez týždeň a večer obzvlášť.
Preto lebo Lego...

Anatyt

Citace od: MwK kdy 29.05.2009, 08:23:11
Citace od: 5o kdy 28.05.2009, 09:22:55
V termíne 10 - 12.6 by sme sa teda stretli v minimálnej zostave: Micho, Stalker a ja. Ak som to pochopil správne príde aj Minnie, ak budeme sedieť vonku. Možno skúsime prehovoriť aj Mwk, ale možno prídu aj ďalší neohlásený, a to bude len lepšie.
Správne som pochopil že to má byť cez týždeň?
Alebo je to ako chce Minnie v sobotu 13.6?

Pretože mne sa cez týždeň jednoducho prijisť nedá,to snáď každý pochopí...
A nielen preto že ešte nemám papiere,ale aj preto že robím zhruba do tej 18tej... :-\

A ved hlasuje sa len za sobotne terminy. Nie?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Anatyt kdy 29.05.2009, 09:38:04
A ved hlasuje sa len za sobotne terminy. Nie?

Áno, hlasovanie sa týka sobôt, ale keďže prišla informácia o ďalších dňoch Michovho pobytu v BA neskoro, tak som to napísal do jedného príspevku, že je tu aj tretia možnosť (i keď asi len teoretická), stretnúť sa cez pracvoný týždeň. Ak by sa väčšina vyjadrila za štvrtok alebo piatok, stretnutie by bolo vtedy.

MwK

Citace od: Anatyt kdy 29.05.2009, 09:38:04A ved hlasuje sa len za sobotne terminy. Nie?
No z hlasovania je to tak jasné,ale sa tu rozpravalo aj o niečom inom...
V každom prípade ako to bude? ???

MwK

No nechcem byť blbý ale dajaká odpoveď by sa zišla... :-\
Je to síce "až" za dva týždne, ale ajtak...koná sa niečo? A keď, tak kedy? 13?
Pretože ja si to musím plánovať už teraz, predsalen je to celý deň a dokopy 400 kiláčov.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: MwK kdy 31.05.2009, 19:49:10
No nechcem byť blbý ale dajaká odpoveď by sa zišla... :-\
Je to síce "až" za dva týždne, ale ajtak...koná sa niečo? A keď, tak kedy? 13?
Pretože ja si to musím plánovať už teraz, predsalen je to celý deň a dokopy 400 kiláčov.
Na to, ze mas nick rytiera Jedi si prilis nedockavy...  ;D
Podla hlasovania to zatial vyzera na prvy termin, stretli by sme sa z praktickych dovodov okolo jednej, to je cas obeda a spojime prijemne s uzitocnym. To samozrejme neznamena, ze tam musia byt o jednej vsetci, ktori chcu prist, ti maju cas este taku hodinku. Ostatne detaily este dotiahneme a vcas odkomunikujeme.  ;)

Micho

Takže sobota 13.6. zhruba o 13.00 hod., správne?

MwK

Super! :D
Citace od: Micho kdy 01.06.2009, 09:39:36
Takže sobota 13.6. zhruba o 13.00 hod., správne?
No teda dúfam že áno. Aj keď asi ako sa poznám o desiatej už budeme obiehať Bratislavské obchody, takže ja budem môcť prijisť aj skôr ako o 13:00. ;)
Inak mohol by som popsrosiť mapu ako sa dostať k podniku? Nejakú takú ako minule. :)

5o

Dúfam, že sa nečaká na moje schválenie. A dúfam, že to nebude vyzerať, že sa z toho chcem vyzuť, ale ja som dal iba tip. A som rád, že sa vám páčil, tak ma ale nemusíte hneď korunovať za organizátora tejto akcie.

MwK, ale aj ostatný: Na stránke www.hokejka.sk je na strane s kontaktom, priamo odkaz na mapu. Sídlo, teda Ondavská 3 je hneď na začiatku smerom od Trnavskej cesty. Hlavný orientačný bod by mala byť križovatka Bajkalská, Trnavská a športová hala Pasienky, príp. futb. štadión Slovan, nedaleko je NTC a 3 veže na Bajkalskej by mali byť vidieť dodaleka. Ak náhodou niekto ešte stratil orientáciu, rád pomôžem.

Možnosti parkovania v tejto lokalite si netrúfam ani predstaviť, tak ma prosím za to neukameňujte. Ďakujem.
Preto lebo Lego...

5o

Ešte jedna vec k nealko nápojom, mám jedno nepríjemné zistenie: Čapovaná kofola 0,5L stojí až 1,25 Euro, čo je podstatný rozdiel oproti čapovaným alko nápojom. ???
Preto lebo Lego...

MwK

Citace od: 5o kdy 01.06.2009, 20:05:22
Ešte jedna vec k nealko nápojom, mám jedno nepríjemné zistenie: Čapovaná kofola 0,5L stojí až 1,25 Euro, čo je podstatný rozdiel oproti čapovaným alko nápojom. ???
A cenu nealko piva si nezistoval? >:D

Inak díky za mapu. ;)

5o

Všetko je na webe. 
Nealko Radegast 1fl.0,5l  1,20€
Nealko Radegast pl. 0,33l 1,20€
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Zabúdaš kde žiješ... neprinesieš si radšej so sebou?  ;D

Ondavská je južná jednosmerka, parkuje sa po oboch stranách ulice. Na jej vyústení do Prešovskej je však parkovisko a aj okolo samotných panelákov by malo byť cez víkend dosť miesta pre tých pár áut, ktorými prídete.

Názov ulice je symbolický, keď nie je Torysa, bude dobrá aj Ondava, nie?  ;)

5o

Citace od: Stalker kdy 02.06.2009, 10:11:23
Zabúdaš kde žiješ... neprinesieš si radšej so sebou?  ;D

Nezabúdam, len na to chcem upozorniť. Žiaľ alko nápoje sú vo väčšine prípadov lacnejšie. A to nie je dôvod aby som si priniesol niečo so sebou. Mimochodom by to vyzeralo úplne fantasticky, a čo keby som si priniesol rovno taniere, hrnce a rozložil si tam aj gril? ;)
Preto lebo Lego...

5o

Ale najdôležitejšiu informáciu a teda môj príchod oznámim až najskôr v piatok, keď sa dozviem príchod dcérky zo školy v prírode.
Preto lebo Lego...

Skyder

No chcel som si pozriet tu mapu, a po kliknuti na ten odkaz par prispevkov vyssie som dostal mile prekvapenie  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
>:D
/Vid obrazok/
Skyder

5o

Po tvojom upozornení som tam aj ja klikol a NOD hlási červené správy. Je teda možné, že tam niečo bude, ale to dúfam neznamená, že si nevieš nájsť Ondavskú ulicu napr. na zozname.
Preto lebo Lego...

Micho

Je to tak. Teraz som tam aj ja klikol a NOD mi to zablokovala.

MasterWindu

Potvrdzujem svoju účasť, len by som chcel poprosiť ľudí, ktorí majú na mňa t.č. aby mi dali pár dní pred akciou vedieť... diskusiu čítať bohužiaľ čas nemám a nezistil som presný termím, miesto a čas. díky
Dark ages forever ...

S.t.a.l.k.e.r.

Pozastavil som hlasovanie, napriek tomu, že prvý termín dostal o jeden hlas viac ako druhý, Michal bol náhle nútený z vážnych rodinných dôvodov zmeniť svoj program a v uvedenom čase do Bratislavy nebude môcť pricestovať.

2. BKP sa teda bude konať v sobotu 27.6. Dúfame, že vynútenú zmenu prijmete s porozumením. Ďakujeme.

MwK

Hmm, samozrejme zmenu chápem, ale zatiaľ moju účasť potvrdiť nemôžem... :-\

STARHAWK

uz som sa po dovolenke chystal na ten skorsi, hmmm uvidime co bude potom 27ho

Skyder

Mne osobne to vyhovuje, bude uz po skole a zatial na dany termin program nemam.

Dakujem.
;)
Skyder

STARHAWK

Zauimalo by ma odkedy tam chcete byt ? Moja draha polovicka zrovna v ten daum nepracuje takze to nie je najlepsi datum pre mna, takze by som rad prisiel co najskor aby som mohol skor odist.

Inak dufam ze dovtedy dokoncim prestavbu mojho XY-wingu a prinesiem foto. Mozno pokrocim aj s piratskou lodou - kupil som material na plachty, ktory je velmi podobny tomu original od LEGA.

Jo a mimochodom nevidim tu ziadne ponuky a dopyt.

Momentalne zhanam tieto suciastky:

Light Bluish Gray alebo Light Gray
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=43898

napr v sete 7251 Darth Vader Transformation

ciernu a bledo sedu, niekolko kusov
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=2462