(Vlastní) Malý ostrov pirátů

Založil LORD 99, 25.04.2009, 08:14:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

LORD 99

Tak jsem něco malého postavil, je to ostrov pro mé piráty ;)
Nejdříve je celkový pohled, potom detaily..

Prosím o připomínky, co zlepšit atd.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Frco

no moc tam toho neni, okrem par plates a figov. Takze doporucujem prepracovat  :-\

William

Ahoj, velice ocenuji, ze jsi se pustil do piratskeho tematu, ma co nabidnout. Co se MOCu tyce, je tam bohuzel moc videt, ze je to jen ptopojeni par novych setu, ohen z loot islandu, bedynka a zbrane z impulsu atd, sku zapomenout na to jake znas sety a udelat neco jinciho, ostruvek jako takovy je moc pekny, da se na nem stavet, tak ho skus trosku jinak zaridit, pokud nejsi teda vazany jen na kostky z tech par jmenovanych setu, s temi by toho vice neslo. Kazfopadne pokracuj, moc se tesim na druhou verzi!
Ps: omluvte diakritiku, pisi z telefonu

alt

Ahoj mě se to líbí, ;D
ale chybí mi tam loď spíš člun možná bys tam mohl dát skálu

Ramtinka

Mě se to vcelku taky líbí na to, že je to z omezeného množství kostiček. Jen mi tam moc neštymuluje to vedle té skalky - světle modré cosi...to se mi tam nehodí....

Hardegon

Citace od: William kdy 25.04.2009, 15:21:11
Ahoj, velice ocenuji, ze jsi se pustil do piratskeho tematu, ma co nabidnout. Co se MOCu tyce, je tam bohuzel moc videt, ze je to jen ptopojeni par novych setu, ohen z loot islandu, bedynka a zbrane z impulsu atd, sku zapomenout na to jake znas sety a udelat neco jinciho, ostruvek jako takovy je moc pekny, da se na nem stavet, tak ho skus trosku jinak zaridit, pokud nejsi teda vazany jen na kostky z tech par jmenovanych setu, s temi by toho vice neslo. Kazfopadne pokracuj, moc se tesim na druhou verzi!

Více méně souhlasím. Ale bedna mi nevadí, ani zbraně. Spíš ten stojan z impulsu a bidýlko pro papouška.

A nebyl by nějaký malý vor? Ti piráti by se tam takhle ušlapali nebo by zemřeli nudou...  >:D

LORD 99

Nějakou lodičku tam přidělám, taky nějaké zvířectvo (krokodýla) ;) a nafotím..

Jinak děkuji za chválu :)

LORD 99

Citace od: Ramtinka kdy 25.04.2009, 16:27:43vedle té skalky - světle modré cosi...to se mi tam nehodí....

To je sud s vodou, aby mi zvířátka (opice a papoušek) neumřela žízní ;)

Jarri

LORD 99

Po malé úpravě..

Omlouvám se za kvalitu fotek ;)

Hardegon

Citace od: LORD 99 kdy 26.04.2009, 09:16:38
Po malé úpravě..

No! Konečně jsi využil celou velikost podkladu.  ;)

Jen mi přijde, že zbytečně předvádíš kolik máš figů.

Stojan na zbraně ale vážně neni potřeba. Piráti jsou chátra. Ti je válej po zemi.  >:D

Jarri

LORD 99

Citace od: Jarri kdy 26.04.2009, 11:17:05
Odkial mas tolko tych paliem?

Něco je z pirátů, něco z LEGOLANDU ;)

Ramtinka

Citace od: LORD 99 kdy 25.04.2009, 19:01:07
Citace od: Ramtinka kdy 25.04.2009, 16:27:43vedle té skalky - světle modré cosi...to se mi tam nehodí....

To je sud s vodou, aby mi zvířátka (opice a papoušek) neumřela žízní ;)

Aha mě to moc jako sud nepřijde. A souhlasím jinak s Hardym - těch vojáků mi na tak malou lodičku přijde moc....a zdá se mi, jako by se ti piráti seřadili až moc nepřirozeně na ostrově. Ale jinak chválím z a krokodýli a zbytek úprav.

Lego_Radek

Každopádně je toto lepší než první pokus. Je mi sympatické (jak už bylo psáno), že se po delší době objevilo zase téma Pirates. Holduji castle, ale na výtvory z řady Pirates se vždy MOC rád podívám. Jen stavěj dál.

maeror

Jarri

Ja mam paliem 5 tych starych a 1 tu novu, ktora sa neda ohybat  >:( :( a este jednu tu malinku, ktore ma on na tom ostrove. + mam este samotne palmove listy z islanderov a z piratov, takze nejaku tu malinku dzunglu by som asi mohol spravit. Rozmyslam, ze si vsetko Lego rozoberiem a postavim poriadnu pevnost na islanderskom podklade, pripadne z tych 4 lodi spravit jednu velku  ::)

Colonel32

Možná bych se snažil vydat směrem bezstudové vody, což máš modré bricky nebo plate položené na ležato. Můžeš to navíc prokládat dark blue, medium blue nebo bílou a tvoři tak efekty vln. Skvěle to je vidět např. zde pod vodopádem: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=23381.0

LORD 99

Tolik kostek zase nemám, ale můžu to, alespoň částečně zkusit..

Jinak dneska nafotím vylodění armády na ostrově a její boj s piráty :)

Jarri

Tak to určite nafoť a daj to sem  ;) To si veľmi rád pozriem. Nezabudni na nejaké dobré pozadie a nech su foto kvalitné a čo najviac.

Colonel32

Citace od: LORD 99 kdy 27.04.2009, 13:31:26
Tolik kostek zase nemám, ale můžu to, alespoň částečně zkusit..

Pak by podle mě mělo být sehnání dalších kostiček prioritou.

LORD 99

Bitva a "pokus" o použití bezstudové vody ;)

Colonel32

Bezstudavá konstrukce pomocí tiles tě vyjde mnohem dráž než pomocí položených bricků, a současně dává menší prostor k manévrování při míchání barev.

Jarri

Je to zlaté. Ja by som ale nechal vodu normálnu, nie s tiles ani s položených brickov. Inak je to super  :)

alt

mohl bys přesměrovat krokodýla na toho vojáka ve vodě
jinak povedené