(vlatní) AVIA A60 sklápěč

Založil isiko, 19.04.2009, 11:44:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

isiko

Zdravím všechny lego nadšence! Tohle je můj první technic pokus.

jakpet

no IMHO je Avia krásná, co to umí?

isiko

Tak AVIA je plně pojizdná, zatáčí a sklápí..... Jo a taky svítí :)

MwK

Hmm,naozaj pekné... :)
Ale možno by to chcelo nejaké video kde vidno všetky tie funkcie... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

isiko

Tak tady jsem udělal nějaký videjko, můj pes mi pomáhal......... http://www.youtube.com/watch?v=xcdmzpmvmgA

Jonas

Hezký a opravdu funkční model. A navíc zase trochu jiné než tradiční stavební techniky. Chválím.
Jonas - Můj Brickshelf

peter

Na videu je vidět, jak motor dostává zabrat, když auto zatáčí. Chci se tedy zeptat, jak máš řešený zadní náhon, máš tam diferenciál?

Jinak ke konci jsem čekal, že chlupáč si naskočí a ty ho povozíš ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Shmade

Já bych řek, že tam diferenciál nebude, taky jsem si toho zpomalení všimnul, ale jinak je auto fakt pěkný a korba chodí krásně. Každý technic stavitel dobrý stavitel. Ať se to tu trochu hejbe...  :)

eNTy

Tichá voda břehy mele... Moc pěkné dílko, čistá stavba, dobré barevné provedení. Líbí se mi kombinace studless a studded, to já rád. Držím palce do dalších projektů

grohl

Moc pěkná práce, jen bych nenechával pod kabinou trčet ten kabel.

Jindroush

Fajne, příště bys tam měl domontovat nějakou houkačku, ať tu potvoru zvědavou trošku odradíš  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Lego_Radek

Avia je opravdu pěkná a mně osobně se líbí zpracování sklápečky.

TomB

Tak přidám taky trocha chvály.
Model se mi velmi líbí a chlupáč taky 8).
Jediné co bych asi vytkl, je absence diferenciálu ;).
Nice 8) 8)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

isiko

Difernciál tam je. Proč to zatáčí špatně jsem dával spíš za vinu slabším baterkám, ale nevim. Jak jsem už napsal je to moje první stavba, takže nemám tak velké zkušenosti....

Krtecek

Pekný model :-) na videu je nejvíc ten pes :-) to me dostalo  ;D