(vlastní) Osobní letoun Jediho

Založil dadavejdr, 16.03.2009, 13:28:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

dadavejdr

Tak jsem jednou neměl co dělat, tak jsem postavil toto. Měl by to být letoun pro jednoho minifiga Jediho, ale zatím v něm sedí klonovaný pilot.
Omlouvám se za horší kvalitu fotografií.

B.A.X.O

Vypadá to zaujímavo, je to pekné:). Jak sa hovorí aj s málo kociek sa dá postaviť dobré dielo. To si rozložil stíhačku greivousa že?:D
star wars rulezz

Džejkob

mě se to docela líbí, jediný co mi chybí jsou nějaké barvy republiky a R2 jednotka
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

B.A.X.O

Ja bysom skôr navrhol na zadnú časť upevnit dva Tile 2x2 round zo znakom republiky jak tu bolo vyššie spomínané.

R2-D2 jednotka sa mi k farbám príliš nehodí. Oveľa viac by tam vynikol R4-G9
čo má V-wing.
star wars rulezz

Mtron

To má jako lítat ve vesmíru a na planetách? Kde to má křídla ? Já jen, že ve star wars světě se běžně používají na lodích ...  ??? ??? ??? ;D Chudák s čim to líta u nás v Mtronii by to neprošlo technickou  ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

dadavejdr

Díky za posouzení stíhačky. Křídla to nemá, protože mně nenapadlo jak je uchytit ;D ;D

Džejkob

Citace od: B.A.X.O kdy 16.03.2009, 15:41:57
Ja bysom skôr navrhol na zadnú časť upevnit dva Tile 2x2 round zo znakom republiky jak tu bolo vyššie spomínané.

R2-D2 jednotka sa mi k farbám príliš nehodí. Oveľa viac by tam vynikol R4-G9
čo má V-wing.
já nemyslel R2-D2, proste jakyhokoliv astromecha. R2 jednotka je oznaceni pro astromechy typu R2-D2 apod.
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

MwK

Celé mi to pripadá ako Delta 7 bez krídel... ::)
Čiže ako tá "záchranná" verzia... :P

A bambus ma predbehol,akurát som chcel napísať že tam nejde o označenie,ale oto že farbu mohol mať akúkoľvek... ;)
(čiže aj rada R2 mohla byť bordová)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Mtron

Citace od: dadavejdr kdy 16.03.2009, 17:03:06
Díky za posouzení stíhačky. Křídla to nemá, protože mně nenapadlo jak je uchytit ;D ;D

ja nic neposuzuju jenom konstatuju, že to má do stihačky či letounu hodně daleko a vymlouvat se na to, že si nevěděl jak přidělat křídla ??? Nezlob se na mě, ale je to na předělání. Bez křídel a motorů včetně výzbroje no nevím jak dlouho by si přežil  ;D ;D . Dost by si měl svoje mechaniky seřvat za nekvalitně odfláklou práci.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

STARHAWK

Citace od: Mtron kdy 16.03.2009, 16:52:41
To má jako lítat ve vesmíru a na planetách? Kde to má křídla ? Já jen, že ve star wars světě se běžně používají na lodích ...  ??? ??? ??? ;D Chudák s čim to líta u nás v Mtronii by to neprošlo technickou  ;D ;D ;D

v SW svete sa kridla zase tak moc nepouzivaju, dost podobneho tvaru j napr Geonosis fighter - tiez nema kridla

alebo tak Falcon - kde si na nom videl kridla - je to len placka

a opoved - vo vesmire kridla nepotrebujes, v atmosfere sa hodia ale nie su nevyhnutne, v SW pouzivaju repulzori - antigraitacne motory - v atmosfere

IMHO je to moc dlhe a s nevyraznim tvarom ale to je len ciste moj osobny nazor