(Vlastní) Loďka trolů

Založil Lego_Radek, 11.03.2009, 06:31:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lego_Radek

Po hladině řeky Gardur převážejí trolové na svých malých, ale rychlých loďkách zbraně, potraviny a věci, ukořistěné v boji. Břehy řeky Gardur lemují jen šedé holé skály, ohlodané tesáky času, a nad nimi se chýlí ke spánku krvavě rudé slunce...

Pajsa

Model i popis se mi líbí, budou i další podobné modely?
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

maeror

Líbí se mi, že jsi se pustil do plachty i bez plachty (a není to špatné)  :)

Lego_Radek

Díky za hodnocení. No, podobné modely...pokud budu mít nápad a podaří se mi jej nějak kloudně zrealizovat, tak samozřejmě že něco postavím ... :-)

Hardegon

Mě se to také líbí. Na moře bych si s tim netroufl ale na řece musí být celkem slušným plavidlem. A když jí foukne správný vítr a nepřátelská posádka nebude v pozoru, ten kloun na tvé lodi bude určitě smrtící.  >:D

Lego_Radek

Nejsem zkušený v lodním stavitelství (Lego ani reálné) takže pevně doufám - a tajně jsem přesvědčen, že moje loďka umí plout (jinak bych ji nestavěl:-). Mé Lego výtvory jsou zatím kategorie fantasy, neboť jsem omezen množstvím materiálu. Rád bych ale časem postavil nějaký menší hrádek podle skutečné existence, nebo architektonických pravidel (v rámci možností)
Zatím ale po nějaký čas budu stavět a vkládat zde své fantasy výtvory - co do rozsahu a počtu dílků spíše menší, ale snad se budou líbit jako tato loďka doposud. Díky.

5o

Zaujímavý nápad, aj s príbehom. A lode sa stavali rôzne a táto je dosť dobrá, na rieku alebo na jazero...
Ale tá plachta dostala viacerých. Proste paráda.
Preto lebo Lego...