#1. Bratislavský KOSTKY pub (ANKETA)

Založil MwK, 08.01.2009, 19:51:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Ktorá sobota v mesiaci Február Vám na stretnutie najviac vyhovuje?

7.2
0 (0%)
14.2
0 (0%)
21.2
1 (5.6%)
28.2
7 (38.9%)
Nejdem,len hlasujem...
10 (55.6%)

Celkem hlasů: 17

5o

Na tie menovky som aj ja myslel, ale podľa potvrdenej účasti som predpokladal, že nás až tak veľa nepríde. A nakoniec nás bolo celkom dosť. :D
Kto prišiel, bol tam a videl, že sme obyčajný ľudia so spoločným koníčkom a nie banda kúsajúcich úchylov.  Aj čas ubehol veľmi rýchlo a nestihol som sa so všetkými o všetkom porozprávať. A teraz sa to možno rozbehne, takže nasledujúcu akciu vítam všetkými desiatimi.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceStalker, Teba som si predstavoval mladsie.
No áno... mne vykali ostatné deti už keď som bol siedmak, bol som pre nich ujo.  ;D
Ten chlapček je naozaj môj syn, o pár dní bude mať 14. V niektorom z nickov (a nebol to blackrabbit) spoznal skejťáka a dúfal, že pokecá o skateboardingu. Na stretnutí bol ale oprávnene, vždy keď vidí nejaký MISB set dovtedy otravuje až mu ho dovolím postaviť.  :D Časť SW setov patrí jemu, zvyšné sú moje.

Anatyt

Citace od: Stalker kdy 02.03.2009, 09:46:55
CitaceStalker, Teba som si predstavoval mladsie.
No áno... mne vykali ostatné deti už keď som bol siedmak, bol som pre nich ujo.  ;D
Ten chlapček je naozaj môj syn, o pár dní bude mať 14. V niektorom z nickov (a nebol to blackrabbit) spoznal skejťáka a dúfal, že pokecá o skateboardingu. Na stretnutí bol ale oprávnene, vždy keď vidí nejaký MISB set dovtedy otravuje až mu ho dovolím postaviť.  :D Časť SW setov patrí jemu, zvyšné sú moje.

Noooo, tak snad z neho vyrastie buduci zavislak, ako sme my. :)

STARHAWK

este som sa nepridal k hodnoteniu akcie takze:
fajn akcia, spoznal som KOSTKACOV ktory su vpohode ludia roznych vekovych kategorii
rebrali sme uplne najroznejsie temy a aj zaspominaly na niekdajsie casy na ktore som si ja este aspon ciastocne pametal :)
urobil som aj nejaky dobry biznis, takze pre mna takto akcia plne splnila svoj ucel

S.t.a.l.k.e.r.

Ešte by som sa vrátil k 1. BKP, ako ste boli spokojní s podnikom kde sa stretko konalo??

MwK

Citace od: Stalker kdy 03.03.2009, 21:49:40
Ešte by som sa vrátil k 1. BKP, ako ste boli spokojní s podnikom kde sa stretko konalo??
Podnik bol super,žiadny problém,teda až na tú korbu čo do nás začala vyskakovať keď si chcel Majo nabiť notbúk... :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

STARHAWK

Citace od: Stalker kdy 03.03.2009, 21:49:40

ceny a ponuka jedla - priemer
poloha - vpohode sa tam dalo dostat a parkovat
podnik samotny - vcelku ok

jedine minusi:
- osvetlenie - funkcnost osvetlenia pri prezerani lega je dost potrebna
- elektrika

inak to bolo vpohode, snad to do buduceho stretnutia vylepsia

5o

Ja by som svoje hodnotenie podniku rozdelil na niekoľko častí:
1. Ponuka jedla - dosť široká
2. Ponuka nápojov široká, ale v čase našej návštevy obmedzená iba na jeden druh čapovaného(12° za 1,6 E)
3. Cena -  vyšší priemer
4. Poloha - dostupná
5. Miestnosť - veľká ale tmavá (asi šetria na elektrine)
6. Doplnkové služby - v našom prípade použitie zásuvky na elektrinu - neochota

Záver: Hlavný účel bol stretnúť sa s Vami, tak nejaké nedostatky sa dajú prehliadnuť, veď ani ja nie som dokonalý. Ak sa náhodou bude konať dvojka tu, tak možno sa nechám prehovoriť.
Preto lebo Lego...

danny01

Citace od: 5o kdy 04.03.2009, 06:20:50
J
2. Ponuka nápojov široká, ale v čase našej návštevy obmedzená iba na jeden druh čapovaného(12° za 1,6 E)
1,6EURa za pivo?  :o Ja som asi z ineho svea, ved to nieje normalne!
Danny

MwK

Citace od: danny01 kdy 04.03.2009, 19:29:40
No chceli ešte 1,35 za Coca Colu,takže vpohode... ;D

danny01

Citace od: MwK kdy 04.03.2009, 19:59:20
Citace od: danny01 kdy 04.03.2009, 19:29:40
No chceli ešte 1,35 za Coca Colu,takže vpohode... ;D
To je naozaj sialene. Bratislava je fakt cudne mesto.  :-\
Danny

MasterWindu

V centre je to ešte horšie,tak ako všade inde v Európe ... čo na to povedať... Pressburg 4ever  :D
Dark ages forever ...

S.t.a.l.k.e.r.

CitacePonuka nápojov široká, ale v čase našej návštevy obmedzená iba na jeden druh čapovaného(12° za 1,6 E)
Hm, tou sumou čo si napísal som si nie na 100% istý, podľa mňa to bolo 1,49. Nie že by v tom bol nejaký veľký rozdiel, toto je bežná cena 12ky v reštauráciách. Nepáči sa mi to, považujem to za podnikanie na slovenský spôsob. Všetky krajiny naokolo sú lacnejšie, to je fakt, to nie je iba problém BA. Oveľa menej sa mi však páči fakt, že väčšina reštaurácií považuje za 'normálne' pri rezervácii stola pýtať nevratnú zálohu 8€ na osobu, splatné samozrejme vopred.
S Danny01 som prehodil v pošte pár viet, padol tam návrh U Kohútika, slušný podnik s dobrou kuchyňou, jedinou 'chybičkou' krásy je poloha v Záhorskej Bystrici. Ak bude vôľa na 2. BKP, môžme dať spicha tam, robia tam skvelé steaky.  ;)

Citacečo na to povedať... Pressburg 4ever 
MasterWindu, toto bol pekne záludný výpad...  ;D ;D ;D

Toto je diskusia k podniku na stránkach www.kamnapivo.sk, možno by nebolo od veci napísať vaše komentáre aj tam.
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/novemesto/966/?SID=480b44c17a8353e9af1880a3bd5a9493&comments

5o

Ja som si tou cenou istý, pretože za dve čapované som platil 3,3 E, tak jedno vyšlo na 1,65. Desiatka bola za 1,45, alebo 1,49E. Ale čo bolo najhoršie, tak ja som si pôvodne pýtal desinu, na čo mi obsluhár odvetil, že nie je. Ale bol kreatívny, ponúkol mi doliatie vody do 12-ky, čo som odmietol.
Tak a teraz si spravte objektívny názor na podnik, kde sme boli.
A čo sa týka ďalšieho stretnutia, som za nový podnik, len sa dohodnime, či pôjdeme na pivo a niečo zakusneme, alebo si posedieť do reštaurácie, kde sú takéto ceny.
Preto lebo Lego...

MasterWindu

No myslím 5o, že kreatívny personál ti urobil tú 10-ku tak či tak  :D
Určite by sme mohli skúsiť iný podnik, aj kvôli jedlu, obsluhe, ochote, hlavne svetlu atď ... je ich tu predsa dosť.

BTW: ...všimol si niekto incident s mojou polievkou ?  >:D
Dark ages forever ...

MwK

Citace od: MasterWindu kdy 05.03.2009, 07:36:01BTW: ...všimol si niekto incident s mojou polievkou ?  >:D
To som fakt prehliadol,povedz... >:D

A už nejaký podnik začnite navrhovať,aby sme už boli pripravení. ;)

danny01

Citace od: Stalker kdy 04.03.2009, 20:32:20
S Danny01 som prehodil v pošte pár viet, padol tam návrh U Kohútika, slušný podnik s dobrou kuchyňou, jedinou 'chybičkou' krásy je poloha v Záhorskej Bystrici. Ak bude vôľa na 2. BKP, môžme dať spicha tam, robia tam skvelé steaky.  ;)

Kohutik je u mna no°1. Obsluha je profesionalna, prostredie prijemne, porcie jedla stedre a ceny normalne. Neviem presne kolko stoji pivo (vzdy som autom) ale myslim si ze menej ako 1,65E. Do Zahorskej sa da dostat mestskou dopravou z BA, no potom je to asi 1km peso. (pri rest. je zastavka ale nemam overene ci pre Bratislavsku MHD, ale mozne to je). Prikladam orienttacnu polohu...
Danny

5o

Incident s polievkou som zaregistroval v prekvapení čašníka na Majovu žiadosť o polievku. Pravdepodobne si ju mal objednanú a zabudol ti ju doniesť.
A teraz k novému stretnutiu, každý máme niekde v okolí nejaký podnik, kde sme boli spokojný, tak a zatiaľ padol jeden návrh. Ja som za, ale nemohlo by to byť bližšie? Nejde o mňa, že by sa mi nechcelo šlapať 1 km (denne nachodím veľa a veľa a vôbec to nepočítam), ale asi neprídu všetci autom.  A dopravu busom si ešte preverím a dám vedieť. Alebo si spravíme stretnutia, raz v Záhorskej, potom v Devínskej, Petržke atď. ? Alebo prídete na bicykloch?
Preto lebo Lego...

danny01

Citace od: 5o kdy 05.03.2009, 08:59:27
Incident s polievkou som zaregistroval v prekvapení čašníka na Majovu žiadosť o polievku. Pravdepodobne si ju mal objednanú a zabudol ti ju doniesť.
A teraz k novému stretnutiu, každý máme niekde v okolí nejaký podnik, kde sme boli spokojný, tak a zatiaľ padol jeden návrh. Ja som za, ale nemohlo by to byť bližšie? Nejde o mňa, že by sa mi nechcelo šlapať 1 km (denne nachodím veľa a veľa a vôbec to nepočítam), ale asi neprídu všetci autom.  A dopravu busom si ešte preverím a dám vedieť. Alebo si spravíme stretnutia, raz v Záhorskej, potom v Devínskej, Petržke atď. ? Alebo prídete na bicykloch?
Ten 1km zbehnem pre vas autom aj na 5 krat ;) Neboj, nenecham ta slapat peso. Ja pridem kamkolvek a rad (pokial mi do toho nieco neskoci ako teraz  :'().
Danny

MasterWindu

...no incident s polievkou bol pre mňa celkom stranda, nakoľko som nejedol celý deň a keď sme tam o 14hod dorazili tak som si ju hneď aj objednal, potom cca o 15:30 som sa mu pripomenul, že či na mňa nezabudol ... ďalší krát cca o 16:50 som sa mu znovu ozval, "pracovníkroka2008" sa spýtal či mi ju teda ozaj prinesie  ???  a nakonec mi ju doniesol o cca 17:15  :-X Bola celkom dobrá a bolo jej celkom málo.

Časy pripomenutí sú orientačné ale ozaj to trvalo tak celé asi 3hod15min, moju trpezlivosť, hlad a zábudlivosť dopĺňala len neutíchajúca debata. 
Dark ages forever ...

MasterWindu

Kohútik je celkom dobrý nápad, hodím tam odtiaľto kameňom, záleží ako to vezme druhá strana, predsa len našinec není zvyknutý na prehadzovanie krabíc s legom cez stôl a nové dekoračné doplnky pri ich koreničkách  :D ako v podobe zakm-ovho modelu

Dark ages forever ...

5o

Dobre, tak na začiatok sú dvaja za Kohútik, ja sa prispôsobím väčšine, takže ako keby som sa zdržal hlasovania. Čo na to ostatný? Kto by ešte mohol prísť a kedy? Ako vám vyhovovala sobota?
Preto lebo Lego...

Anatyt

Nechcem vam do toho kecat, ale nie je 5 dni po prvej stretavke nejak skoro takto konkretne zacat planovat dalsiu?

MasterWindu

Citace od: Anatyt kdy 05.03.2009, 12:06:52
Nechcem vam do toho kecat, ale nie je 5 dni po prvej stretavke nejak skoro takto konkretne zacat planovat dalsiu?
Súhlasím, je to skoro, najbližší termín navrhujem Jún
Dark ages forever ...

5o

Aj prvé stretnutie sme plánovali asi 3 mesiace dopredu, tak v tom nevidím problém. Skôr som si myslel, že sa chcete stretnúť asi o mesiac, alebo o dva.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceAj prvé stretnutie sme plánovali asi 3 mesiace dopredu, tak v tom nevidím problém.
Prvé stretnutie teoreticky mohlo byť aj kus skôr, ale vzhľadom na blížiaci sa koniec roka a zhon s ním spojený sa to nechalo na tento rok. Dohadujme sa teda kde, keď nám to bude viac-menej jasné, môžme spraviť anketu že kedy. Dovtedy hádam hodí TLC na trh ďalšie novinky a bude o čom rozprávať. Čo tak priniesť nejaký neveľký MISB set, poskladať ho a takto korporatívne urobiť recenziu?
Ja osobne jazdím MHD, Záhorská Bystrica je mi 'od ruky', ale raz za kvartál to zvládnem. Na zváženie dávam tieto podniky: Kristián na Michalskej, Pizzeria Ciao na Trnavskej, Pizzeria La Mia v Petržalke na Jasovskej, Pilsner Urquell na Mostovej, Umelecká beseda pri Starom moste.

MwK

Pripájam sa k názoru že by sme to mohli naplánovať už skôr,čiže kľudne to začnime teraz... ;)

Podniku sa prispôsobím,snáď budem mať zase odvoz čiže prídem hocikde...
Ale začnime tým,ktorý mesiac?
Či spomínaný Jún?

S.t.a.l.k.e.r.

Ja som za začiatok júna, potom už začnú dovolenky. Riešme radšej podnik, aby bolo kde sa stretnúť.

MwK

Ja som povedal,je mi to jedno,ale rád si prečítam návrhy... ;)

S.t.a.l.k.e.r.

Mešurs, aj vzhľadom na vyššie napísané príspevky sa mi nechce zakladať ďalšiu tému alebo anketu, preto by som uvítal nejaké vyjadrenia k podniku a termínu, v ktorom by sa mohol konať 2. BKP. A možno by medzi nás prijala pozvanie aj prvá žena, Minnie...  ;)