8264

Založil Bořek Stavitel, 30.12.2008, 09:29:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Bořek Stavitel

Chci zeptat co říkáte na set 8264?
Chci jsi ho koupit po novém roku,tak nevím jestli je to dobrá volba.
Není tak zase špatný,ale já spíš mám rád velké modely,nebo tak akorát velikost.Zdá se mi že není moc velký,ani moc malý nevím.

TomB

IMHO je to dobrý set.
A koupit si ho můžeš i teď, jak např. na www.morelega.cz tak na českém ShopAtHome ;).
Ono je vlastně na tobě, co se ti líbí, a co ne :-\.
Jestli se chceš řídit dle mého názoru, tak kup, protože tam je m-motor, 6 velkých kol, linear actuator,nový liftarmy a BB.
Ovšem set má i své chyby (co sem teda pochitil z obrázků ;)) a to:špatný alternativní model, místo píst-motoru nějaké ohavné bionicle díly >:(, žlutá kola (na tohle by se IMHO hodily více ty šedá, standartní), návod na alternativní model je přes www stránky (jak už bývá u TLC zvykem ::) ::)).

Ale pořád to stojí k tomu, abys udělal kauf.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Bořek Stavitel

Jo to vím že se dá už koupit na moři lega.Právě jsem chtěl vědět co tenhle set má za chyby.Jinak se mi líbí.
Zdá se mi že lego technic začínají dělat menší modely,už to není jako dřív sety např.8285,8421......atd.
Já spíš preferuji sety kde je hodně dílku,nebo se mi to opravdu zdá?
Co vy na to říkáte?

TomB

Mno asi si nepochopil za tu dobu co jsi zde na fóru obchodní politiku TLC.
Ta zní:
V 1/2 roku dáme majijinkaté sety a jeden tak akorát, a v 2/2 roku dáme velké sety.(pokud čteš technicbricks, tak ses jistě dozvěděl, že v roce 2009 2/2 má být velký jeřáb, cenou asi k buldozeru(kámoš co pracuje v LEGU řekl, že tam budou 2 actuatory ;)))
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Bořek Stavitel

Tak to jo.To už se moc na ten velký jeřáb těším.
A nejsou nějaké fotky téhož jeřábu?

TomB

Aha, nováček v uveřejňování nových setů ;).
Větinou je to tak, že v listopadu roku např. 2000, se zveřejní sety na 1/2 roku 2001, a v únoru/lednu, se uveřejní základní info o setech 2001 2/2 :).

Takže opdověď zní NE, žádné obrázky zatím nejsou, a čti www.technicbricks.blogspot.com ;).
Složení mých příspěvků:

Bořek Stavitel

Jo,ale jak můžu číst,když je to tam anglicky?Zase tak dobře anglinu neumím.
Jinak jsou tam parádní věci.

TomB

Tak hele.
Mě je 11, s angličtinou se dorozumím poměrně dobře.
Vem si že tobě je 18!!
V tvých letech doufám, že už budu umět anglicky plynně hovořit(což dokážu i dnes, ale má to svý mouchy).
Kup/sežeň si třeba angličtinu pro samouky, nebo si objednej nějakýho anglana, ať tě učí, ale hlavně tady nefňukej!!

PS. tvůj postoj mi připadá jako postoj sraba, bez urážky.

pPS. Myslím (ale nemusí to být pravda) že bořek měl při nástupu do fóra věk 13, je to tak, anebo si to pletu s nějakým jiným uživatelem?
Složení mých příspěvků:

Bořek Stavitel

Ne to je v pohodě já to přiznávám.A to s tým Bořkem se pleteš já,když jsem se zaregistroval tak jsem měl 17.
Musím se víc snažit

jakpet

To - TomB Co je špatnýho na alternativním modelu 8264? mě přijde skoro lepší, než hlavní model :)