(Vlastní) Old-schol formulka na DO

Založil eNTy, 03.12.2008, 22:54:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Původně stavěná pro LTIR, nakonec jsem ji nemohl nasadit, protože používá modifikovaný kabel. Po závodech jsem ji doma dokončil. Více informací, fotek a video:

Old-school Lego formulka

grohl

Rychlostí sice nevyniká, ale manévrovatelnost je o mnoho lepší než u Skull Ridera...Navíc mi to připomíná má dětská léta a alternativní model z 8830, na kterou jsem si tehdy sám vydřel peníze na brigádě.

TomB

O to ten bbox s baterkou cca 300mah utáhne?
I když beru v potaz že to má živit jen 1 mminimotor na jízdu, a jeden na zatáčení.
Jinak s minimotorem mám výborné skušenosti, i když dáš ještě převod 24:8 pojede to hodně slušně (a rychle pochopitelně).
Škoda že je to tak pomalý.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

eNTy

Citace od: TomB kdy 04.12.2008, 06:52:24
O to ten bbox s baterkou cca 300mah utáhne?
I když beru v potaz že to má živit jen 1 mminimotor na jízdu, a jeden na zatáčení.
Jinak s minimotorem mám výborné skušenosti, i když dáš ještě převod 24:8 pojede to hodně slušně (a rychle pochopitelně).
Škoda že je to tak pomalý.

Podle mně ta baterka nemá ani kapacitu 300mAh, spíš tak 180mAh. To ale nemá vliv na to, zda ty motory utáhne. Při tom je rozhodující vybíjecí proud, ale protože minimotor pod zátěží bere jen okolo 300mA, tak ani to není problém.
Já když to zpřevodoval do rychla, tak jsem měl problém, že už ten motor neměl dost síly a na vyšším koberci už se auto nerozjelo, tak jsem to nechal tak. Závodit s tím stejně nebudu.

TomB

Tjn, ale přece jenom sqashový sál se nerovná koberci.
Já, ať jsem dělal jakékoliv auto s minimotorem kde daný motor byl na pohon, vždy byl minimální převod 24:8, neli víc.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!