Go Miniman Go

Založil eNTy, 02.12.2008, 17:07:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

eNTy

Moc pěkné video k 30tým narozeninám minifigů.

A tady je celý web: http://www.gominimango.com/

Zajímavé, pro marketing je asi vhodnější použití výrazu miniman, než běžný AFOLovský minifig.

otaznik

To video je skvělý. Jen mám pocit, že už tu ten odkaz jednou byl - ale kde...  ;D

Skyder

Citace od: otaznik kdy 02.12.2008, 17:51:01
To video je skvělý. Jen mám pocit, že už tu ten odkaz jednou byl - ale kde...  ;D
Vazne? ja som ho este nevidel...

Co sa tyka videa: velmi sa mi paci, hlavne to prepojenie viacerych tem :D Priznam sa ked som na to klikal tak som cakal nejako spracovany vyvoj minifigov, nie nieco taketo. Ale paci sa mi to.

PS: Viete niekto vyrobit take video?  >:D

EDIT: na tej stranke je dokonca "Download HD movie" ikonka :D Idem otestovat  ;D
Skyder

otaznik

Když na to video teď koukám asi popáté, tak se musím opravit, není skvělé, je vynikající, mimořádné.  8)

eNTy

Citace od: otaznik kdy 02.12.2008, 17:51:01

Vždy než vkládám linky, tak se snažím pomocí vyhledávání zjistit zda o tu už náhodou nebylo. Ne jen jednou, ale zkouším všelijaké formulace linku a obsahu. U youtube videa je ale problém, že ho lidi kradou a publikují jako své vlastní. Takže zkouším všechny možné linky....přesto to může utýct.

peter

Citace od: otaznik kdy 02.12.2008, 17:51:01To video je skvělý. Jen mám pocit, že už tu ten odkaz jednou byl - ale kde...  ;D

I já mám ten pocit. Na kostkách se o tom diskutovalo zde a odkaz na toto video je v tomto příspěvku. 8)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

eNTy

Tak mi to přece jen uteklo  >:(

davda54

Na YouTube je těch videí víc nejvíce se mi asi líbilo toto, dějiny Minifigů spojené s dějinami člověka :)

A to Miniman je takové divné, to radši už panďulák >:D

otaznik

Citace od: davda54 kdy 05.12.2008, 13:58:59
A to Miniman je takové divné, to radši už panďulák >:D

Jindroushi, prosím, toto také automaticky přeškrtávat. Děkuji.