8401 City people

Založil Honzik, 06.11.2008, 17:26:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Honzik

Dojmy před koupí

Po shlédnutí obrázků na EUROBRICKu jsem usoudil, že daný set musím mít. Díky jednomu kostkaři ho mám o pár týdnu dříve a tak aspoň napíši krátkou recenzi, abych se s vámi podělil.

Balení

Krabice je poměrně velká, což určitě bude přispívat k prodeji, jelikož v ruce nedržíte malý impulse setík, ale opravdový lego set. Po otevření ale budete nemile překvapení, že vám vypadnou z krabice pouze dva relativně malé sáčky, návod a samolepky. Celkem naleznete 65 dílů (i s těmi co jsou navíc).

Stavba

Stavba zabrala cca 2 minuty, přičemž asi nejdelší dobu strávíte otáčením 12 stránkového návodu. Co je asi největší oříšek je správné nalepení samolepek, které jsou bohužel součástí setu. Bez nalepených samolepek je set nepoužitelný.

Celkový dojem

Myslím, že set je skvělým doplňkem a každý fanda city ho určitě koupí. Jako nejlepší hodnotím přítomnost lavičky, kterou v podobné verzi nalezneme v setu 10182. Přítomnost právě těchto značek hodnotím skoro jako provokaci, jalikož s "50" bojuji každý den a přechod pro chodce je pro mě taky potencionální zdroj bodíků...Jako nejslabší místo vidím právě použití samolepek.

Závěrem

+ Výborný doplněk města
+ Hodně detailů u setu s 60 dílky
- samolepky

pozn: Omlouvám se za fotky, kvalitu jsem moc nevychytal. Jinak tímto děkuji za poskytnutí setu.

5o

Čo je s nálepkami? Veď sa tam dajú nalepiť aj iné, alebo aj vyrobiť.
Preto lebo Lego...

5o

Ale pozor pri nalepovaní, teleso značky sa nedá otáčať a opakované nelepenie už nemusí dobre dopadnúť.
Preto lebo Lego...

Icewalker

Jééé, tak voni dělaj nálepkama už i dopravní značky... Chjo, co jsem komu udělal...
Každopádně dík za recenzi, aspoň jsem se dozvěděl něco nového ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

nesquick

Celý set je super,ale jedno se mi na něm nelíbí,obličej policisty.  ;D

yaqwsx

To 5o: Samolepky se dají přelepit z jednoho místa a druhé jednoduchým způsobem: Samoplepku potřeš technickým benzinem, přikryješ igelitovým sáčkem (položíš na ni), necháš 3-4min, poté sloupneš, nalepíš a počkáš než se benzin odpaří...

5o

Ďakujem, zatiaľ som nepotreboval prelepovať Lego nálepky, len som chcel jemne naznačiť chybičku v recenzii.
Preto lebo Lego...