(Vlastny) Hranicny most vol.2

Založil Frco, 15.09.2008, 00:31:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Po dostavbe predchadzajuceho mostu, som sa pustil do stavby od Jacoba C. - Border bridge.
Snazil som sa postavit most co najblizsie jeho dielu, niektore veci som vsak zmenil, pripadne vynechal

Prijimam nejaku konstruktivnu kritiku ;)
Co sa tyka new gray a old gray, na fotkach je rozoznat rozdiel, ale takto v reale ked mam most pred sebou tak sa mi rozdiel tak vyrazny nezda, preto menit dieliky na old gray rozhodne nebudem.
Co vsak zmenim, je dark grey "skvrna" na jednej strane cervenej veze, tam som chcel trocha narusit old gray syndrom a vymklo sa mi to spod kontroly.

Stavba meria 101 cm na dlzku, 38 na sirku a vysoka je az po najvyssiu vlajku cca 70 cm. Odhadujem, ze v nej je cca 4000 dielikov.

Frco

.

Frco

.

Skyder

Noo to je uz hned lepsie .. len tak dalej... a pozdravujem tomasa..

EDIT: SRy ze som ti prekazil "šnúru" :D
Skyder

Frco

hehe np a diky. Pozdravy odkazem ;)

Colonel32

Tohle mi prijde lepsi. Akorat ten teren udelany cernou barvou se mi moc nezda, spis bych volil hnedou nebo tmave sedou.

gearcs

Nevypadá to vůbec špatně ;)  Jediné, co bych změnil je už zmiňovaná černá barva terénu. Možná ještě trochu víc světla při focení, dělal jsem dříve stejnou chybu. Pěkná práce! ;D

Frco

Citace od: Colonel32 kdy 15.09.2008, 01:04:50
Tohle mi prijde lepsi. Akorat ten teren udelany cernou barvou se mi moc nezda, spis bych volil hnedou nebo tmave sedou.

njn mne sa cierne sklaly taktiez nepacia, ale nemam dark gray BURPy, pripadne normalne bricky :/ Mozno jednu skalu by som zvladol postavit z old gray brickov, druhu asi nie. Ale neviem ci to ma zmysel skusat. Mozno ked budem mat viac casu, tak skusim, ako by to vyzeralo ;)

5o

Nádhera, tento most je väčší, prepracovaný veľmi dobre a teda môžu vyniknúť ďalšie detaily. Hneď by som sa išiel hrať. A možno by stačilo dať do čiernej zeme pár hnedých kociek.
Preto lebo Lego...

JardaL

Noo, gratuluji. Tak tohle je výrazně lepší než předtím.
Vím, že se opakuji, ale přesto nejlepší, co chci říct je Stav, Stav, Stav....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.