(Vlastny) Hranicny most

Založil Frco, 14.09.2008, 18:12:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Vzdy sa mi pacili stavby mostov, tak som teda skusil postavit svoj vlastny, tu je moja prva verzia :)

Džejkob

hm... ten vor je zajímavý...
Jinak místo té bílé na bráně (z pohledu amatéra) bych dal radši hnědou
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Colonel32

Neverim, ze tyto pidisloupy by ve skutecnosti unesly ty veze... a ty barevne dlazdice oprostred mostu pusobi jako pest na oko. Jinak dobry, ale nic extra.

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 14.09.2008, 18:51:46
Neverim, ze tyto pidisloupy by ve skutecnosti unesly ty veze... a ty barevne dlazdice oprostred mostu pusobi jako pest na oko. Jinak dobry, ale nic extra.
Asi tak, celkově mi to přijde takové obyčejné (sorry za upřímnost).

Marty713

Je to velký, hezký a pohádkový. :)

***Banana.com

Mě se to líbí, alespoň někdo něco zas postavil. Vyčetl bych rovněž dlaždice, nikde na hradech, a to jsem jich objel dost, jsem neviděl na mostě takovéto barvy dlažby.

JardaL

Mě se to líbí. Snad jen bych upozornil, že ten most by měl začínat a končit na krajích baseplate.

Pletu se, nebo ten monitor fakt stojí na tom papírovým kufříčku z dob před 20 leti? :-))

JInak. Stav, stav, stav.....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

linhi

Ty kufříky jsem viděl zase prodávat :-)  , jinak si taky myslím,že dlažba tluče do očí.
Je to jinak opravdu alespoň nějaká stavba a jsem rád,že se v sekci castle opět něco děje.Jinak jak už zde bylo řečeno - stav a stav!

Frco

No tento most som postavil, aby som sa aspon dostal do "formy" stavitela, kedze som nic vacsie nepostavil cez cca rok a nieco. Este v ten den som ho nafotil, zbural a zacal stavat "border bridge", viz thread vyssie ;)

add dlazba: Dlazdenie sa mi velmi paci v Legu a chcel som najma nejako ten most ozivit, ale suhlasim, ze farby su prilis divoke.

c32: Tie piliere si myslim, ze by to uniesli, pod hladinou predsa mozu byt sirsie zaklady ;)Islo mi hlavne o to, docielit na moste take "orientalne" obluky.

JardaL: jj ten monitor sedi na tom kufriku, je sice vyplneny zbytocnostami, ale aj tak to chudak nezvlada a vzadu sa statocne prehyba :) Stale caka na vymenu za nejaky lahky LCD, ale som prilis lenivy vstat a ist si ho kupit :)